osms
27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok büyük beklentileri olan sinemaseverler hayalkırıklığına uğramış olabilirler ama kesinlikle kötü bir film değil. O bütçeyle daha iyi bir film bekliyor insan ama film bence gayet güzeldi. Film bir anda yarıda kaldı, bitti diyen arkadaşlara da şaşırıyorum açıkçası. En azından Karayip Korsanları'nın 2. filmi gibi değildi. O kadar da merak içerisinde bırakan bir son değil yani. Az çok tahmin edebiliyorsunuz. Narnia'yı beğendiyseniz bence bunu izleyin derim. Yok ben daha iyi bir film biliyorum şu anda sinemalarda diyorsanız, siz bilirsiniz. iyi seyirler.
resmen inanamıyorum!nedir bu ya!benim aylardır büyük heyecanla beklediiğim o muhteşem ALtıN PuSuLa.keşke izleyemeseydm de kalsaydım öyle.inanamıyorum.gerçek bir hayal kırıklığına uğradım.film kötü değil,oyuncular da muhteşem zaten ama o kadar heyecanlanmanın bnce hiç bir anlamı yokmuş.en iyisi oturup Narnia’nın 2. filmi için sabırsızlanalım.
bu filmi nası yüzüklerin efendisi ile karşılaştırdınız anlamadım ama tabiki kişisel tercihtir . ben filmin beklenen ilgiyi görmediğini sanıyorum lakin oldukça yuksek butçeli bir film olmasına rahmen basta ABD ve Avrupada benzer yapımların bir haftada elde ettiği gişe başarısını toplamda sağlayamadı ki bildiğiniz gibi diğer filmlerdeki oyuncular medyatik isimler değillerdi. peki neden tutmadı?? bence bunu film ile ilgili beyazperdenin yazarların kaleminden cıkmış eleştiri yazısını mutlaka okuyunuz bence cok yerinde bir tespit olmuş. Türkiye'mizdeki hasılatlara bakınca gayet yeterli, aslında görüntü yönetimi , kıyafet gibi konularda gerçektende iddalı. Tabi bizimde fantastik öğelere eğilim kanımızda var. Ben herşeye ragmen 8 veriorum vede izlenmesi gereken bir film oldunu söyleyebilirim hiç değilse hayattan 2 saat kopmak istiyenler için .... herkese saygılar.
şimdi geldim sinemadan.yorumları okuyunca endişeli gittim ama cok guzeldı devamını merak edıyorum.sürükleyiciydi.en azından yüüzklerin efendisinde uykum gelmıstı bunda hiç gelmedi
Gayet güzel ve izlenmesi gereken bi film. Vereceğiniz paraya yazık olacak düzeyde bi film değil. Harry Potter serileri gibi sürükleyici gibi bir film. 2.serisini bekliyorum.
Filmle ilgili birçok şey söylenebilir. En nihayetinde zevk meselesidir. Ama bence tutup Yüzüklerin Efendisi ile falan karşılaştırılmamalı. Beğenmeyen arkadaşların nasıl birşey beklediklerini merak ediyorum..
Film bence vaatlerini gerçekleştirdi. Kitaplarını okumadım. Sadece fragmanlar ve haberleri takip ettim. Bugün ortaya çıkan ürünü gördüğümde gayet memnun kaldım.
Hikaye bence çok güçlü. Oyunculuklar da gayet güzeldi. Görsel kaliteye birşey demeye gereksinim bile hissetmiyorum. Bence gidin güzel güzel sinemada izleyin.
İlk yarı biraz sıkılabilirsiniz. Malum kitaptan uyarlanan bir yapım. Devamında iki film daha getirecek olan bir seribaşı. Bu açıdan filmin başında kendi dünyasını biraz detaylı anlatması kaçınılmaz oluyor. Ben sıkılmadım diyebilirim.
Son olarak, bence sonraki yapımlar bundan çok daha başarılı olacak. Bu açıdan sinemada izlemiş olmakta fayda görüyorum kendi adıma.
Fantastik ve iyi, kaliteli bir yapım izlemek isteyenler için birebir. 8/10
Film izlemeye gidenler sadece filmde oynayan oyuncuları görmek için gideceklerse tavsiyem gitmemeleri üzerine:ancak fantastik filmlerden ve özel efeklerden hoşlanıyorsanız tavsiye edebilirim.İzlerken konuyu anlamama, sıkılma diye bir şey söz konusu değil;yeterince sürükleyici.Elbette bir Yüzüklerin Efendisi filmi ile karşılaştırılamaz;ancak güzel bir vakit geçirmek istiyorsanız tavsiye edeim.Eklemeliyim ki sonu devam filmi olacak şekilde bitiyor.Filme 10 üzerinden 7.8 veriyorum ...
Kahramanlari cocuk olan fantastik filmleri begenenler bu filmi begeneceklerdir:) Ama evet, ikinci filmi cekebilmek icin filmi tamamlamamislar o kotuydu. Yuzuklerin Efendisi'nde bu kadar bariz bi 'filmi yarida birakma' hatirlamiyorum
Bu filmi neden bukadar alelade olduğunu söliyip duruyorsunuz anlamıyorum.. Eğer fantastik diyarları sevmiyorsanız, filme sadece yapısal olarak bakıyorsanız hiç yorum yazmayın bence. çok nadir bir kaç mantık hatası dışında gayet harika film, müzikleri film kadar güzel devamı olursada olsun bence değmiş o paraya. Saçmalamayın lütfen
Bence filmin en büyük hatası reklam kampanyası, bir King Kong Altın Pusula'dan daha ucuza mal oluyor;ama çok daha kaliteli, parayı iyi kullanamamışlar derim ya da sadece reklama para vermişler. Devamı daha iyi olacak bence, tam filme ve karakterlere ısındık film bitti, devamında daha çok aksiyon olacağını düşünüyorum, bence iyi bir filmdi...
güzel film diyebilirim. ama insan anlamakta güçlük çekiyor. sanırım kitaptan uyarlama olduğu için. ben yinede beğendim. görsel olarak beklediğimi verdi.bu aralar izlenebilecek filmlerden biri