Şimdi Ya da Asla
4,4

theyurdal
theyurdal

13 Aralık 2018 tarihinde eklendi
umudun bittiği yerde moralimizi yüksek tutmak için izlenebilecek bir film oyuncu kaliteside gayet iyi 10 üz 8.2
Furkan Y.
Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
2 büyük oyuncu var filmde ve ikiside harika oyunculuk sergilemişler. Jack Nicholson resmen döktürmüş. Hayatı ne kadar boş yaşadığınızı anlıyorsunuz. Filmde güzel olmayan hiç birşey yok. Film o kadar çabuk bitiyor gibi hissettirdi ki keşke 1 saat daha sürseydi diyorum. Güzel esprileri olan bir dram türü olmuş. Beğenmemek çok çok zor.
 james007
james007

15 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Sanırım bu filmi bu ıkı guclu aktorun dısında baskaları oynasaydı herkese oldukca sıkıcı ve yavan gelırdı. ancak sıkı bır dostluk fılmı, ustelık her ıkısıde bır cok degerlerde uc noktalarda olmalarına karsın. sıyah ve de beyaz gıbı.
areano

ailecek izlenilesi..
DarkAngel2
DarkAngel2

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Konu şahane,ustalar şahane,film şahane...
nilelune
nilelune

13 Ekim 2010 tarihinde eklendi
hayata dair izlenmeye değer bir film.hem güldürüp hem düşündüren cinsten...her türden film severin beğeneceği bir yapım.
gong26
gong26

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Jack Nicholson ve Morgan Freemanı izlemek ve eğlenmek için ideal bir film.
Jet-Li-2
Jet-Li-2

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
İzlenmeye değer onda şüphe yok..Ama iki ustadan daha sarıcı daha içine alıcı filmler beklio insan..Şahsi fikrim bu filmi izlerken insanların çoğu sıkılmıştır we yine şahsi fikrim son sahnelerini izleyen çoğu insan tahmin etmiştir..Ama yinede guzel bi senaryo we güzel bi film 8
Seza
Seza

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Biraz fazla abartılmış fakat izlenmeye değer bir film.
Bulent Sahin
Bulent Sahin

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İnsanda biraz hüzün biraz mutluluk ve karmaşık duygular bırakıyor, güzel bir hikaye, iki devin oyunculuklarıyla zirveyi hakediyor.
volkanick
volkanick

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İki iyi oyuncu,bir iyi film...İki dev oyuncu harika oyuncu performansları sergiliyor.Hayata ve dostluğa dair güzel mesajlar veren film sayesinde sizde kendi listenizi yapacaksınız.Filmden bir replik:-Dünyanın en güzel kızını öp mü'Bunu nasıl yapacaksın?-Niyet önemli..Ve benden bir tavsiye dünyanın en güzel kızını öptüğü sahneyi kaçırmayın.
tarhansimsek
tarhansimsek

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Morgan Freeman her zamanki gibi. Jack Nicholson ilk 5-10 dk yaw nerde bu adam diyeceğiniz geliyor yani tanıyamıyorsunuz. Güzel bir film. Sıkılmıyorsunuz. Tatlı bir son dakika macerası. Ufak tefek dersler alıncak türden. İzleyin derim. 8
sunk-galleon
sunk-galleon

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
2 büyük usatanın başrollerini paylaştığı bu film insanı gerçekten hayata bağlıyor. Çok başarılı, eğlenceli bir film. Kesinlikle izlerken zaman su gibi akıyor, mutlaka izlenmeli. 9/10
dietmar20
dietmar20

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
hoş, keyifli, zevk veren bir film.
mutlaka izleyiniz, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız
rudeonerudeone
rudeonerudeone

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
iki efsanevi oyuncunun karşılıklı sinema ziyafeti sunduğu,eğlenceli gibi duran fakat eğlenceli yönünden ziyade hüzün barındıran ve göz yaşartan bir film.dikkatimi çeken bir nokta da,bucket listin herşeyi dozunda,ayarında yapması,yani güldürürken kahkahalarla değil,hafif tebessümlerle gülüyorsunuz,mesela o ince esprilere,hüzünlenirken de hüngür hüngür ağlamak yerine gözleriniz doluyor sadece,hoş ve izlenesi bir film,bu kalitede oyuncular sık sık bir araya gelmiyor ne de olsa.