Jumper
3,7

eenkei
eenkei

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film kötü yorumlara rağmen iyi bir film. Bu filmi izleyenler ya daha once boyle iflmler seyretmemeişler yada tarzları değil...
Filmi son derece başarılı buldum 2. serisi olsada izlesem diye can attığım bir filmdi 10/8,5
beckham997
beckham997

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
dünyanın tartışmasız en kötü oyuncularından biris Hayden Christensen dir.
KogeoM
KogeoM

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
teleport sahneleri kusursuz sayılabilir,,gerçekten konu olarak ve görsel olarak + oyunculuk olarak örtüşmüş çok güzel bir yapım,, bu tarz filmlerden hoşlanmasanız dahi sonuna kadar sıkılmadan izleyebilirsiniz,,sürükleyiciliği üst hat safhalarda,,adeta insanı dünyanın öbür ucuna götürüyor,,, :)
siyah-masal
siyah-masal

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
eglencelı ve guzel bır fılm.bu tarz fılmlerde mantık aramamak lazım.ızlerken sıkılmyor ınsanı hos vakıt gecırmek ıcın ızlenebılır.
sevketkop
sevketkop

18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Güzel bi film sürükleyici özelliği var bıkmıyorsunuz.. ama biraz daha uzun olabilirdi..10/8
thedeadlock83
thedeadlock83

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sıradanucuzkonusu saçmabayatgerçekçilikten uzakfantastikliği bile saçmahareketli ama sadece hareketlifilmde olumlu bir yön yok4/10
pazarbasi-17
pazarbasi-17

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
eğer bir dünya turu yapmayı düşünüyosanız izleyin ama daha fazlasını ummayın.
pathfinder-metu
pathfinder-metu

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
seyretmeye değmez.. paranıza ve zamanınıza yazık. Ortaya bi kahraman konulmuş, onun günlük hayatından kesitler verir gibi, bi amacı olmayan sahneler. Samuel J.'in oyunculugu fazla abartili. Cekim asamasinda, "bu film cok super olacak" diye dusundu heralde... Fazla kasmış.. Ama film boş.
Selma S.
Selma S.

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence film sahneleri açısından başarılıve sıkmadan izletiyo oyuncular karakterlere yakışmış...kısacası aksiyon ve bilim kurguyu beraberce sevenlere tavsiye ederm...
djibril7
djibril7

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
fantastik ve bi okadarda tatli bi filmmm(hancock u andiriooo)... izlemenizi tavsiye ederimm.. 10/8
77ersin
77ersin

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Konu çok orjinal ve tempolu bir film. Biraz oyunculuk kalitesi düşük ama bu tarz sevenleri doyurabilir.
king-6
king-6

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ya sanki vizyonda çok güzel filmler var da zaman kaybı diyorsunuz..Bence güzel olmuş hiç yoktan aksiyon var yani..Keşke jumper olsaydım =)
Said Yılmaz
Said Yılmaz

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ii bi film bastan sona kadar sıkılmayacağınız bi film izlemeye değer
Şenyıldız
Şenyıldız

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
puana ve yorumlara bakmayın film illaki saçma gelicektir ama adı üstünde film.sürükleyici bir film bilim kurgu ve aksiyondan hoşlanıyorsanız kaçırmayın.
fingerling-2
fingerling-2

6 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Güzel kurgulanmış senaryo eğlenceli dünya turuyla birleşince ortaya Jumper cıkıyor.Gayet güzel vakit geçirebileceğiniz bir yapım olmuş.iyi seyirler...