Jumper
3,7

djibril7
djibril7

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
fantastik ve bi okadarda tatli bi filmmm(hancock u andiriooo)... izlemenizi tavsiye ederimm.. 10/8
Sdk-JK
Sdk-JK

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmi büyük umutlarla izlemiştim ama maalesef umduğumu alamadım. Sahneler arası kopukluklar, ani geçişler ve çoğu olayın oldu bittiye getirilmesi sürükleyiciliği azaltan unsurlar olmuş. 10/7
pazarbasi-17
pazarbasi-17

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
eğer bir dünya turu yapmayı düşünüyosanız izleyin ama daha fazlasını ummayın.
Chev
Chev

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu film neden bu kadar eleştirilmiş anlamıyorum bence güzel vakit geçirilecek bir macera/bilim kurgu olmuş ..
citireren
citireren

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel başlayıp,insana böle bi gücüm olsa neler yapardım ? sorusunu sordurtan,fakat sonu bağlanamamış,işlenişi vasat bir film olmuş.Güzel bir fikirle başlayan ama bu güzel fikrin değerini bilmemiş bir film...
loksando
loksando

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ellerine harika bir senaryo harika bir fikir geçmiş ama bunu kötü kullanmışlarkurgu biraz daha güzel olsa 8i kapardı bence 10/7
bymustex
bymustex

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
son derece vasat bi film.konusu güzel ama derinliği olmayan senaryoda derinlik sıfır.anladık atlıyıcı ama nerden çıktı bu adamlar, nasıl atlarlar gibi şeylerin az da olsa açıklanması iyi olabilirdi.ayrıca görsel efektleri de sıradan buldum. neyse :D
grkm1907
grkm1907

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gercekten fantastik bi film ama filmdeki bir kac sahne cok net deil oralarda anlasilmazlklar var insann kafasna cesitli sorular takilio ama degsk bi tarzda bilim kurgu filmi 7 puani hak etcek bi film
povia
povia

28 Haziran 2008 tarihinde eklendi
fantastiğe yakın bilim kurgu..biraz daha farklı bir filmdi..
lastwarrior54
lastwarrior54

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film güzel filmi izlerken sizde o adamın yerinde olmak istersiniz :) vakte değer bir film karaR sizin!
teenyoung
teenyoung

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Konu İtibariyle Olsun Oyunculuk Ve Senaryo Bakımında Kaliteli Bir Film Olmuş İzlenmeye Gerçekten Değer 9/10...
enzofrancescoli
enzofrancescoli

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
senaryo gerçekten farklı ama başroldeki christensen bence filme gitmemiş ve filmde samuel jacksonda olmasa inanınki izlenmez dediğim gibi konu enteresan ama yapılan iş vasat...
cumbo-stg
cumbo-stg

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
basit ve saçma bir senaryo işte böyle güzel bir filme dönüşür. bu senaryotu türk yapımcıya anlatsan sana bir tarafıyla güler. =)
KogeoM
KogeoM

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
teleport sahneleri kusursuz sayılabilir,,gerçekten konu olarak ve görsel olarak + oyunculuk olarak örtüşmüş çok güzel bir yapım,, bu tarz filmlerden hoşlanmasanız dahi sonuna kadar sıkılmadan izleyebilirsiniz,,sürükleyiciliği üst hat safhalarda,,adeta insanı dünyanın öbür ucuna götürüyor,,, :)
atakanozruh
atakanozruh

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
İlginç konuya rağmen bir türlü filmin içine girip kendimi kaptıramadım. Sahneler arası kopukluklar, ani geçişler ve çoğu olayın oldu bittiye getirilmesi sürükleyiciliği azaltan unsurlar olmuş. Bilimkurgu türüne yenilikler getirmesine rağmen çok başarılı bulmadığımı söylemeliyim.