28 Hafta Sonra
3,9

Özge
Özge

27 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Filmin konusunu çok beğendim. Herşey güzeldi bir puanı sadece çekimlerin çok yakın hareketli olmasından kırdım. Göz yordu o sahneler.. kesinlikle izlenmeli.. tam bı zombi filmi
StarsailOr
StarsailOr

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
süper filmdi kötü yorumlara aldırmayın izleyin zombili film seviyosanız tabi
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Virüs ve zombi konulu filmler içerisinde en beğendiğim çalışmalardan biridir. Benim gibi fazla şey beklemeden izlerseniz çok zevk alırsınız diyebilirim. Baştan sona müthiş bir macera.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İlk filmden daha hareketli zombiler var...
Burakrises
Burakrises

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
efekeri falan çok güzel güzel sahneleri var.bende serinin 2 side var. 10/9
emrah-izci
emrah-izci

23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
batman darknight tan sonra son günlerde izlediğim en güzel film.devamını merakla bekliyorum filmin sonunda küçük çocuk helikopterle avrupaya götürülüyordu.sanırım 3.filmin konusu avrupada gecicek
facesss
facesss

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
en sevdiğim zombi filmi
hem gerilimi hem de dramayı iyi harmanlamış film bu puandan daha fazlasını hakediyo bence
hakan07
hakan07

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
güzel filmde korku ve aksiyonu güzel izlenmeli bence 10/10.
yunusksk
yunusksk

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Müzikleriyle senaryosuyla harika bi film bence izlenmeli
Sdk-JK
Sdk-JK

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Başından sonuna kadar heyecan ve korku dolu muhteşem bir film. Müzikleri harika. Oyunculuk ve senaryo mükemmel. Görsel efektler inanılmaz.Herkesin izlemesi gereken harika bir film.İlk seri 28 Gün Sonraya göre de daha iyi olmuş. 10 / 10
Chev
Chev

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
En favori filminin devamı ve kesinlikle klasik devam filmlerine benzemiyor ve ilkinde aldığınız tadı bu seferde alıcaksınız;)
JigSaw-2
JigSaw-2

9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi filmlerden biriydi hele müzik harika filme gerçekten uyum katmış 9/10 ve bu arada zombi filmleriyle alakası yok
yemrek567
yemrek567

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi 28 gün sonrayla birlikte arka arkaya izleyin. Gerçekten güzel oluyor. Film korku öğesi az olmasına rağmen yüksek dozda gerilim içeriyor. Gerilim sevenler beğenecektir
jason-harun
jason-harun

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle mükemmel.dram korku bilimkurgu ögelerini bu kadar dahice yerleştiren film pek yoktur.filmdeki donald harris karakteri çok muhteşem.ilk bölümü okadar hoşuma gitmedi daha iyi olabilirdi.bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum
ewalove
ewalove

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film,ilk filminden daha çok etkiledi beni..kurgusu gercekten çok basarılı bir yapım keske devamı cekilse..