Özge
1 değerlendirme
27 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Filmin konusunu çok beğendim. Herşey güzeldi bir puanı sadece çekimlerin çok yakın hareketli olmasından kırdım. Göz yordu o sahneler.. kesinlikle izlenmeli.. tam bı zombi filmi
Virüs ve zombi konulu filmler içerisinde en beğendiğim çalışmalardan biridir. Benim gibi fazla şey beklemeden izlerseniz çok zevk alırsınız diyebilirim. Baştan sona müthiş bir macera.
batman darknight tan sonra son günlerde izlediğim en güzel film.devamını merakla bekliyorum filmin sonunda küçük çocuk helikopterle avrupaya götürülüyordu.sanırım 3.filmin konusu avrupada gecicek
Başından sonuna kadar heyecan ve korku dolu muhteşem bir film. Müzikleri harika. Oyunculuk ve senaryo mükemmel. Görsel efektler inanılmaz.Herkesin izlemesi gereken harika bir film.İlk seri 28 Gün Sonraya göre de daha iyi olmuş. 10 / 10
Bu filmi 28 gün sonrayla birlikte arka arkaya izleyin. Gerçekten güzel oluyor. Film korku öğesi az olmasına rağmen yüksek dozda gerilim içeriyor. Gerilim sevenler beğenecektir
bu film kesinlikle mükemmel.dram korku bilimkurgu ögelerini bu kadar dahice yerleştiren film pek yoktur.filmdeki donald harris karakteri çok muhteşem.ilk bölümü okadar hoşuma gitmedi daha iyi olabilirdi.bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum