işte kabiliyet işte seneryo bu kabileyetlerinin yanında cem yılmaz, oyunculukta yapıyo ve bizi bize anlatıyo. ben müziğiyle oyunculuklarla bu filmi defalarca seyrederim ve canımda ya hadi kapatalı sıkıldım demez. yüzde yüz seyredilmeli.
filmde iki zıt kardeş çok iyi anlatılmış.ve cem yılmazı beyazperde de görmeye hazırlandığımız film oldu.bence çok iyi bir film.özellikle sonu abartısız ve çok güzeldi.herkese tavsiye ederim.
çok kaliteli bir film. cem yılmaz ve mazhar alanson çok uyumlu. Selim Naşit Özcan'ın mükemmel oyunculuğu filme çok renk katmış. baba-oğul ilişkileri çok güzeldi. sonu hüzünlüde olsa...
Piyasada komedi filmi diye dolaşan bir çok film var.Çoğu da beş para etmeyen abuk sabuk filmler.Bu film öyle bir film değil.Çünkü yönetmen koltuğunda Ömer Vargı var.Cem Yılmaz'ın böyle filmlerde oynamasından yanayım.Mazhar Alanson ve Selim Naşit Özcan'ın performansları da muhteşem.8/10
Kesinlikle G.O.R.A. dan daha güzel bir film belki G.O.R.A daha komik olabilir ama bu filmdeki duyguyu çok az filmde buldum. Temmuzda, Esaretin Bedeli, Yeşil Yol. Dediğim duyguyu veren bazı filmler. Benim aklıma gelenler bunlar sizin başka geliyorsa sizde yazın.
gülmekten geberdim ,cem yılmaz ölüme sebebiyet vermekten hapis yatacak birgün .gülmekten öldürecek bizi ,yanlız bu film dikkat ederseniz goradan terbiyeli bir film
sinemada izlediimde Türk filmi olarak "olmus iste ya" dediim filmlerin basinda gelir.. izlerken cok eglenmistim ben ya.. her seyiyle cok komikti.. kac yil gecmesine ragmen hala "arii vizz vizz vizz" lafina gülüyorsam bi izi, güzellii var demektir.. gerci artik Tvde göstermiolar ama eger gösterirlerse cidden Tvde izlemeyin, hic bi zevki kalmio..
Hatırladığınızda yüzünüze tebessüm getiren, yer yer drama da kokan başarılı bir Türk filmi. Ayağa kalkmaya çalışan sinemamız için yapıldığı dönemde önemli duraklardan biri olmuştu. Yılmaz ve Alanson uyumuna dikkat!