Her Şey Çok Güzel Olacak: en yeniler yorumlar - Sayfa 3
Her Şey Çok Güzel Olacak
4,3
pi-bro
7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz'ın ilk filmi.Tam olarak komedi olmasa da yine de insanı güldüren şeyler war içinde.Mashar Alanson-Cem Yılmaz çok iyi bi ikili zaten.Hokkabazda da gördük bunu.Sonuç olarak başarılı bi film yani bu da
bu filmin üstünden o kadar zaman geçti artık izlemeyen kalmışmıdır bilemem ama ben yine tekrar tekrar izlerim hiç de sıkılmam. fazla söylenecek bişey yok bence zaten herkes farkındadır bu filmin izlemeye değer olduğunun
işte kabiliyet işte seneryo bu kabileyetlerinin yanında cem yılmaz, oyunculukta yapıyo ve bizi bize anlatıyo. ben müziğiyle oyunculuklarla bu filmi defalarca seyrederim ve canımda ya hadi kapatalı sıkıldım demez. yüzde yüz seyredilmeli.
filmde iki zıt kardeş çok iyi anlatılmış.ve cem yılmazı beyazperde de görmeye hazırlandığımız film oldu.bence çok iyi bir film.özellikle sonu abartısız ve çok güzeldi.herkese tavsiye ederim.
çok kaliteli bir film. cem yılmaz ve mazhar alanson çok uyumlu. Selim Naşit Özcan'ın mükemmel oyunculuğu filme çok renk katmış. baba-oğul ilişkileri çok güzeldi. sonu hüzünlüde olsa...
Piyasada komedi filmi diye dolaşan bir çok film var.Çoğu da beş para etmeyen abuk sabuk filmler.Bu film öyle bir film değil.Çünkü yönetmen koltuğunda Ömer Vargı var.Cem Yılmaz'ın böyle filmlerde oynamasından yanayım.Mazhar Alanson ve Selim Naşit Özcan'ın performansları da muhteşem.8/10
gülmekten geberdim ,cem yılmaz ölüme sebebiyet vermekten hapis yatacak birgün .gülmekten öldürecek bizi ,yanlız bu film dikkat ederseniz goradan terbiyeli bir film
sinemada izlediimde Türk filmi olarak "olmus iste ya" dediim filmlerin basinda gelir.. izlerken cok eglenmistim ben ya.. her seyiyle cok komikti.. kac yil gecmesine ragmen hala "arii vizz vizz vizz" lafina gülüyorsam bi izi, güzellii var demektir.. gerci artik Tvde göstermiolar ama eger gösterirlerse cidden Tvde izlemeyin, hic bi zevki kalmio..
Hatırladığınızda yüzünüze tebessüm getiren, yer yer drama da kokan başarılı bir Türk filmi. Ayağa kalkmaya çalışan sinemamız için yapıldığı dönemde önemli duraklardan biri olmuştu. Yılmaz ve Alanson uyumuna dikkat!
Türk sinaması işte kendini bulmaya başlıyor dedirtecek bir film cem yılmazın mizah anlayışı, hikayenin doğalığı yakalaya bilcek kadar ustaca çekilmiş olması, sadeliği ve çok başarılı oyunculuklları ile bence çok şık bir film olmuş ... ellerine, emeklerine sağlık...