İnşaat

Ilknur K
Ilknur K

19 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Son zamanların en iyi türk filmi. Klasikler arasına girmeyi hakeden bir oyunculuk ve kurgu. Filmin sonu biraz havada kalmış. Ancak yine de istenileni veriyor.
suadiyekartali
suadiyekartali

3 Mart 2011 tarihinde eklendi
güldürüpte hüzünlendirebilmeyi başaran güzel bir uyarlama olmuş...
10/8
mag-2
mag-2

16 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bunca zamandan sonra filmi yeni izleme imkanım oldu. Oyunculuklar süper kesinlikle izlenmesi gereken bi film hem güldürüyo hemde sonuna kadar heyecanlı. En iyi Türk filmlerinden biri diyebilirim. 10-8
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
süper bence...hem eğlenceli,hemde bazı sahneler geriyor adamı...ben çok beğenedim...108
garyhabson
garyhabson

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Maalesef hak ettiği değeri bulamamış,Türk sinemasının güme gitmiş filmlerinden biri. Hala izlemeyip de izlemeyi düşünenler varsa tereddüt etmeden izlesinler. 10/9
t-26
t-26

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmcilerde tozlu alt raflarda yer alan fakat bence son yıllardaki en güzel Türk filmlerinden biri.komedi ve dram mükemmel bi şekilde harmanlanmış,oyunculuklar dört dörtlük,konusu orjinal,verilmek istenen mesaj izleyiciyi sıkmadan,kasmadan verilmiş.zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. mutlaka izleyin derim.8/10
kriker1905
kriker1905

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Herşey çok güzel olacak kadar olmasa da güzel bir filmdi.

10/8
arifozdemir
arifozdemir

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ilginç bi çalışmaydı.. oyunculuklar hat safhadaydı diyemicem ama güzeldi yinede. konu entersandı. sahneler dar mekanlara sığdırılmış bazen dışarı çıkmak istiyorusunuz ama yerli film kategorisinde iyi diyebileceğim filmler arasında. yalnız sonu 2.filmin geleceğini göstererek bitirlmiş ama hala ses yok sanırım.. izleyin.. :)
greenmavi
greenmavi

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
...arkadaslar gerçekten türk filmi olarak ilk 10da yer alabilecek bir film..filmde konudan senaryodan aksesuarlardan ve müzikten önce oyunculuk geliyor.....gerçekten oyuncu kadrosu tecrübeli oolmamamsına rağmen son derece harika bir yapıt....özellikle ali ve sudi ikilisinin oyunculukları izlenmeye değer diyorum....ama aynı zamanda da ahım şahım da bir film değil......
rudeonerudeone
rudeonerudeone

29 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bayağı güzeldi,konusu ilginç ve emre kınay ile şevket çoruh oldukça başarılı.yan rollerde de problem yok,güldüren ve eğlendiren hoş bir film.
h-kaya41
h-kaya41

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
şener şen’li mükemmel filmleri çıkarırsak heralde izlediğim en güzel türk filmi diyebilirim bu film için. mükemmel oyunculuklar ve çok güzel bir hikayeyle çok güzel bi film olmuş. tek mekan sorunu ve hikayenin genişletilememesi gibi sorunların ortaya çıkmasına izin verilmeden son derece de sürükleyici ve etkileyici bir şekilde anlatılmış. filmin sonlarına doğru heyecandan ve meraktan yerimde oturamadım desem yeridir. bu filmi yaklaşık iki sene önce izlememe rağmen neredeyse bütün konuşmalar aklımda diyebilirim. emre kınay-şevket çoruh ikilisini bozmayın çok iyi anlaşan bir ikili bu önümüzdeki yıllarda inşallah bunun gibi başarılı işler yaparlar
Plagueis
Plagueis

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika bir film tesadüfen geçen tvde izleme şansı buldum hep merak ediyordum. ömer vargı her şey çok güzel olacak’da olduğu gibi komedi ve dramı çok güzel harmanlamış bir kara komedi ortaya çıkmış. tek mekanda bu kadar başarılı bir iş çıkarmak gerçekten kolay değil. oyunculuklar kusursuzdu özellikle şevket çoruha bayıldım. filmin tek kötü yanı finalinin zayıf olması. film boyunca sürekli üzerinde durulan kameranın akıbeti noluyor diye düşünüyor insan. yinede türk sinemasının nadir başarılı yapımlarından birisi. böyle filmler kolay çıkmıyor mutlaka izleyin.. 8/10
beck31
beck31

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi bu kadar geç izledigime hala inanamiyorum.Turk sinemasinda yerini iyi bir sekilde aldi diye dusunuyorum.Gerek oyuncu performanslari gerek gercekci ve ozgun senaryosuyla sıkılmadan izleyebileceginiz basarili bir yapim olmus.10/8
mbilgehan
mbilgehan

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bu film izlenmeli.Şiddetle tavsiye ediyorum.Çekimler insanı filmin içinde hissetmesini sağlıyor.oyunculuklar bence tartışılmaz.bu kadar sığ bir mekana,onlarca insanın hayatını ve ölümünü(;)) iki kişi üzerinden sığdırmak ve bunu seyirciyi sıkmadan,yeri geldiğinde güldürerek,yeri geldiğinde düşündürerek seyrettirmek ustalık ister.Verdiği toplumsal mesajlar ise cuk oturmuş.Suç dünyasından tutun da,kaçak insan ticaretine;sahte şeyhlikten,toplumun cehaletine(belli kısmı tabi) ve psikolojik olarak bir çok noktaya temas eden bir film.Bu filmi nasıl kaçırmışım bunca sene hayret.seyretmeyen mutlaka ama mutlaka seyretsin derim..
Majör-2
Majör-2

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film.Olaylar geliştikçe Emre Kınay-Şevket Çoruh ikilisinin uğradığı karakter erezyonu ve tavırlar hakikaten keyiflendirecek sizleri.Kesinlikle tavsiye ediyorum...8/10