Bayİsa10
20 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Filmi yıllar önce izlemiştim gerçekten mükemmel bir film içerdiği gerilim ile filmin içine giriyosunuz zaten Bol gerilim içeren bu film izlenmeyi hakediyor Puanım 10/8.5
ilkine göre cok daha heyecan verici ve etkileyiciydi. sacma buldugum noktalar vardi ama sonuc olarak eglendim mi, sevdim mi derseniz, evet! cok yanlis aramadim, acik bulmadim ve film sonunda mutluydum :) siz de öyle yapin. 1. sinde hele heyecan aldiysaniz, bunu sevmemeniz cok az ihtimalle mümkün. ben, 10/9 veririm. :) izlemenizi de tavsiye ederim :)
Bunun CD sini alıp okulda izledik...Ve 30 kişide aynı şeyi söyledi müthişti... "Adamlar yapıo be abi" dedik...7.2 Çok az bi puan bu filme göre en az 8.0 olmalı diye düşünüyorum...Daha ne istiyorsunuz ki? Gerilimse gerilim aha size gerilim işte? Saçmalıkmış peeh...Siz yapın bakalım daa nasıl film olcak...Allaam yaa sırf bişeyler yazmak için yazıyorlar...
Bu Film`in İlki Harikaydı Yeni Çıkanıda Bu Yüzden İzliyeceğim Hiç Şüphesiz Yeni Çıkanda Güzel Olacaktır Bu Arada Mutantlı Filmleri Seven Arkadaşlarımıza Korku Kapanı Filmini Tavsiye Ederim Üst Üst`e Defalarca İzleyebilirsiz Saygılarımla..!!
Film çekimler verdiği gerilim ve seyir zevki açısından güzeldi oyun performanslarınada kötü denmezdi ancak bir saçmalık var ki filme 8 puan verdim. yaratıklar bir yandan çok zekiler ama çoğunun ölümleri şöyle yaratık adamı duvara yaslıyo bostan korkuluğu gibibakıyo sonra arkadaki adam yaratığa bi vuruyo geberiyo ben adamı duvara yaslayıp öküz gibi bakmalarına bir anlam veremedim ve tepenin gözleri 3 de bu sorunun giderilesini diliyorum.