Mustafa Hakkında Herşey
4,2

Ece Soysal
Ece Soysal

9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Biz genellikle amerikan sinemasına hayran olduğumuzdan, çoğu türk filmini beğenmeyiz; ama Mustafa Hakkında Herşey, çok güzel bir senaryo beklenmedik bir performansla bayağı olan türk filmlerinden kendini ayırmış bir fil. Nejat İşler henüz bu film çekilirken toy dönemlerinde :) Çok iyi bir film. Kesinlike izlenmeli.
throughout
throughout

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
6 yıl önce sinemada izlemiştim ve çok etkilendim.. oyuncular çok başarılı özellikle fikret kuşkan ve şerif sezer.. çağan ırmakın gösterime giren ilk filmi ama en iyi filmlerinden... izlemeyenler vcd-dvd yoluyla muhakkak izlemeli..
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İyi bir senaryosu olan ve oyunculukları sağlam bir dram filmi...
ardahan1974
ardahan1974

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok etkilendim, oyunculuklar üst düzeyde, bütün oyuncuların (özellikle de fikret kuşkanın) performansı üst düzeyde mutlaka izlenmeli,10/10
erdemceliker
erdemceliker

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Marmara Üniversitesi / İletişim Fakültesi Mezunu / Erdem ÇELiKER tarafından yazılmıştır..10 puan..
HAMLET1980
HAMLET1980

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
işte film budur be ....
enesnaz
enesnaz

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ülkemizde yapılmış en iyi gerilim filmi.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yaw bu cagan ırmak ısı gercekten bılıyo arkadaslar fılm cok saglam oyunculuk cok ust sevıyelerde aradagınızı bulurmuyum korkusu yasamıyacaksınız tavsıye ederım 10/8.7
yakup-ag
yakup-ag

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi Türk filmlerinden biri hatta en iyi konulu olan diyebilirim
zxyxnxp
zxyxnxp

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
En sevdiğim oyuncular ; Nejat İşler , Fikret Kuşkan,en sevdiğim film konusu; şiddet,bilinç altı,psikopatlık, en sevdiğim müzik grubu;Mor ve ötesi bir araya gelince "Mustafa Hakkında Herşey" benim en sevdiğim Türk filmi olur.
10 üzerinden 10 oyunculuk,senaryo ,kurgu , yönetmenlik hepsi kusursuzdu bence...
Herkese izlemelerini şiddetle tavsiye ederim...
onderiscen
onderiscen

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlenmeli güzel bir film
handchina-8
handchina-8

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
son dönemlerde en iyi türk filmleri arasında yer alıyor benim için. nejat işler ve fikret kuşkanın oyunculuğu 10 numara zaten
Mine B.
Mine B.

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
okulda hocalarla izlemiştik piskopat bi film nejat nerde piskopatlık orda zaten
Kanalizasyon-Kurbany
Kanalizasyon-Kurbany

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
psikoLojik bir fiLm. insanı aLt üst edebiLecek niteLikte..
kenan-sanli
kenan-sanli

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi iki defa izledim çok güzel bir film yorumları okudum genel anlamda beğenilmiş ama ben özellikle beğenmeyenlerin yorumunu okudum bunları okurken neden bu filmi bu kadar beğendiğimin sebebini anladım. beğenmeyenler mantıklı bir sebeb bulamamışlar. en iyi türk filmi ve hatta bir çok yabancı filme de taş çıkartacak kadar mükemmel.