Yabancı

yankee07
yankee07

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ne gorsel efektler, ne senaryo, ne oyunculuk, hic biri amator bir filmden farkli degil. sanki biri hadi film yapalim demis, 2 gunde cekmisler...onlarca tutarsizlik ve mantksizlik var, kesinlikle ama kesinlikle izlemenizi tavsiye etmiyorum, eger illa ki bu tarz bi film izliyecegim diyorsaniz: Starship Troopers oneririm...2/10
dgulkan
dgulkan

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Film hakkında bu kadar kötü yorum yazmakla ne kazanıyorsunuz anlamıyorum, o kadar kötü bir film değil ben sıkılmadan izledim.
splinter-usta
splinter-usta

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
malesef ben de umduğumu bulamadım ama o kadar da kötü değil 10/6.5
camseytani
camseytani

18 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Film bahsedıldıgı gıbı cok da kotu olmasa da konusunun bır cok fılmı carıstırması,yaratıgın muthıs guclu benımsetılıp abuk sabuk bı sekılde oldurulmesi ve sonuc kısmında hıkayenın havada muaallak bırakılması yani berbat bir sonu var fılmın bence bu son yuzunden ıyıce kenıdını bıtıren bir film olmuş.Genede seyırlık yonlerı de mevcut.Aldıgı puan asagı yukarı fılmın puanı olmus dıyebılırız.
İsa Bakmaz
İsa Bakmaz

30 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Abi çok uzatiyolar sinir oldum yaw filmi çok uzatiyo yaman Ali karakteri. Çok saçma yani filmi adam akıllı izleyemiyoz hep tekrar edip hayal ediyolar