Jim Caviezel adını görünce video ya da Doğu Avrupa ülkelerinde gösterilmek için çekilen,düşük bütçeli bir B filmi tanımlıyorum kafamda ama ''Outlander'' tahminlerimin dışında gayet iyi vakit geçirten,eğlenceli bir seyirlik oldu benim için.''The Lord of the Rings'',''Predator'' ve ''Beowulf'' gibi filmlerden karma yapılmış gibi görünüyor ama örneğin görsel efektler bir-iki yerde göze batsa da genelinde başarılı,keza oyunculuklar da.İzleyiciyi ikiye bölmüş görünüyor ama hem böyle tarihi epik filmlerin meraklısı olmamam,hem de arşivimde uzun süredir bekletip elimi değdirmemiş olmamın yarattığı sıfır beklentiyle birlikte izlerken ''Outlander''dan aldığım keyif iki katına çıktı benim için.
Bu tarz filmlere düşkün biri olarak iyi buldum. Kopukluk çok fazla yok. Zaten senaryoyu bir şekilde oturtmak için birtakım aksalıklar göz önüne alınmış. J.Caviezel son derece iyi bir seçim ve rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Lakin koca filmin jönüne giydirilen o siyah paçavra adamın karizmasını ikiye bölmüş. 8/10
Senaryodaki sorunlar filmin baş belası bana göre. Saçma sapan bir canavar, çağlar arası kopukluk vardı. Ve filmin de en zayıf noktası buydu. Diğer sinemasal özellikleri ise izlenebilecek bir film kadar.
Filmi anlayamayanlar zaten otomatikmen eletiri moduna geçeceklerdir. Benim hoşuma gitti. Çok çok iyi bir film diyemem ancak güzel bir orta siklet fimi :) Jim Javiezel hatrına 7
sırf vakit geçirmek için izlenebilcek vasat bir film. senaryoda büyük delikler, tatmin etmeyen oyunculuklar, orta sınıf görsel efektler var. malesef zaman kaybı bir film..
Berbat bir yapım bu kadar basit bir film için harcanan emeğe yazık film o kadar sıkıyo ki yarıda bırakmamak için kendimi zor tuttum.İkinci sınıf desem yoksa üçüncü sınıf mı desem bilemiyorum...
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.