Kutsal Hazine Avcıları
4,3

schizophenic
schizophenic

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Spielberg ve Lucas ikilisi klasik B tipi filmlerden karşımıza A tipi bir film çıkarıyor.Film yapıldıgı yıla göre de düşünülecek olursa güzel 10/8
ily-akirmak
ily-akirmak

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Birçok sahnede hatalı çekimler var.Ayrıca fazla heyecanlı sahneler içermiyor. 7/10
toxicty
toxicty

20 Şubat 2005 tarihinde eklendi
suupper otesı bıe rfılm cocuklugumun fılmlerı arasında ılk 5 te...
mr-donjuan
mr-donjuan

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
sinemanın en iyi serilerinden olan "indiana jones"in bu ilk filmi zamanına göre çok iyi gerçekten.(bugünün karayip korsanları gibi)
spielberg ve lucas ikilisi seri boyunca çok iyi iş çıkarmışlar.
yıllar önce nazilerle ilgili okuduğum bir kitapta,hitler'in dini sembollerin peşinde olduğu yazıyordu.aynen filmdeki gibi kuzey afrikaya kendi adamlarını araştırma yapmak için göndermiş.hattta tibetli budistleri bile yanına çağırmış.bu yüzden filmin senaryosu anafikir olarak saçma gelmiyor bana.
bu filmle ilgili çok hoş detaylar var bildiğim.ikinci filmdeki gongun arkasında kurşunlara siper olma ve şişme botla uçaktan atlama sahneleri aslında bu ilk film için düşünülmüş.ama nedense kullanamışlar.indiana jones için düşünülen ilk isim tom sellect.kendisi magnum dizisinde oynadığı için kariyerinin en iyi fırsatını tepiyor tabiki.ve indiana jones ismi de george lucas'ın köpeğinin adı:))
80'li yılların bu süper filmi yine 80'li yıllara en iyi uçak bileti sanki.(10)
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok guzel eglenceli bir film...bir saniye bile sıkılmadan izliyosunuz...
Murat Altinok
Murat Altinok

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
klasik tek kelime ...
ejuflag
ejuflag

20 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Indiana Jones kesinlikle çocukluk kahramanımdı... Onu o kadar çok sevmiştim ki arkeolog olmaya karar vermiştim.. Uzun yıllar sonra şimdi arkeolog diilim elbet ama hala gönlümde yatan budur :) Bence indiana Jones serileri tartışmasız en iyi macera filmlerindendir.. Şimdiki teknolojiye sahip bir film endüstrisi olmadığı halde bu kadar büyük bu kadar detaylı ve büyüleyici bir filmin o zamanlarda çekilmesi ve hatta şimdi bile böylesinin çekilememesi insanı oldukça düşündürüyor.. Defalarca izlesem bıkmam, şu herşeyin hızla tüketildiği zamanda kendimce tüketemediğimiz, aksine izledikçe izleyesimizin geldiği filmlerden, nadir mücevherlerden :)
yysn
yysn