Hokkabaz
3,9

mrs-durden
mrs-durden

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir filmdi. Kahkaha tufanı değildi belki ama güzel bir hikayesi vardı. herşey çok güzel olacak tadındaydı.onu beğenen bunu da beğenir heralde.sonu çok güzeldi..
drector
drector

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz' yine beklentileri karşılayamadığı film. Senaryo güzel, oyuncu kadrosu süper ama hareket yok. Filimin yarısı sıkıcı araba diyaloglarıyla geçiştirilmiş. Tam filim hareketlenmeye başladı derken yine tempo düşüyor ve bir tepe noktası yakalayamıyor. Film kendine yakışır bir vasat finalle bitiyor. Bu kadar iyi malzeme ile ancak bu kadar kötü bir film yapılabilir dedirtiyor insana.
Özay D.
Özay D.

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson bir aradalığından "Herşey Çok Güzel Olacak" tadında bir film bekliyorsanız yanılacaksınız. Film bir türlü akmıyor, izleyeni yoruyor. Ben beğenmedim.
Demirtas
Demirtas

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Hokkabaz bir takım eksikliklerine rağmen son derece keyifli bir film. İlk yarısı bana göre son derece komik. (Özellikle gelinin kaybolması ve ardından gelen hipnoz sahnesi muhteşemdi) İkinci yarıda tempo yer yer düşüyor ama filmi izlemekten kesinlikle sıkılmıyorsunuz. Cem Yılmaz yine çok hoş bir işe imza atmış. Filme yapılan bir takım kötü eleştirileri kabul etmiyorum. Evet film bir şaheser değil ve böyle bir iddiasıda yok ama bana çok hoş iki saat geçirtti ve büyük keyif verdi.
dragon-ur
dragon-ur

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kaliteli ve iyi kurgulanmış bir türk filmi izlemek isteyenlerin kesinlikle kaçırmaması gerekli bu filmi. Filmin konusu ve gidişatı herşey çok güzel olacak'ı andırıyor. Cem Yılmaz, Mazhar Alanson oyunculuklarıyla harikalar yaratmiş bence. çok sıcak bir film. izlemeyenler kaçırmayın derim:)
pessmst
pessmst

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
baya konuşuldu falan ya bi de cmylmz'n diye harbiden iyi bir film olur sanmştm ama dügünde özlem tekinin kaybolması ve hipnoz sahnesi dışında güzel ve komik bisey yoktu ve özellikle 2.bölüm saçmaydı ve çarpıcı bi son yoktu.gorayla ölçüşemez bile.tamam cemyılmzn diye komik olması gerekmiyo ama konusu basit ve sıkıcıydı bence..
aysegula82
aysegula82

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
biraz gülüyorsunuz, biraz sıkılıyorsunuz... Özellikle oyunculuklar berbat.
yani Cem Yılmaz'ın oyunculuğu ile yükselen film M.Alanson'un ve Özlem Tekin'in oyunculuğu ile berbat bir hal albış. Daha iyi bir castla çok daha başarılı olabilirdi ama filmin çekim kalitesi, cem yılmaz unsuru taşıması filmi kurtarmış vasatın biraz üstünde çıkıyor. 10 üzerinden ancak 7 alır benden...
dtonurakar
dtonurakar

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
konu çok basit olmuş..sonunda süpriz bitirmek için bu kadar kendilerini yırtmalarına gerek yoktu..özlem tekin gerçekten süper oynamış,bazı sahnelerde mazhar alansonun oyunculuğuna da diyecek yok..illa cem yılmaz oynuyo die beğenmenin bi alemi yok arkadaşlar..sonuç olarak vasat bi film bile değil bence..
depp86
depp86

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
cem yılmaz'dan bu kadar kötüsünü beklemiyordum. bu adam giderek daha korkunç filmler çekmeye başladı. filmde sevdiği arkadaşlarını oynatmaktan vazgeçse çok daha iyi olur sanırım. mazhar alanson ve özlem tekin birer faciaydı. ama en çok hayal kırıklığını ozan çolakoğlu yaşattı. bu kadar kasvetli bi müzik olamaz.
istanbulengin1977
istanbulengin1977

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Hafta sonu gece matinesinde gidipte uyamadan sinemadan çıkanlara herhangi bir promosyon varsa, valla ben de uyumadım. İlgililere duyrulur. Zor oldu ama. Ha bide filmin girişi Kis Kis Bang Bang filmini çağrıştıdı bana neden acaba?
bkmzsnm
bkmzsnm

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmde sıkıntıdan patladım..insanların emeğine saygısızlık etmek istemem sonuçta belli uğraşlar gerektiriyor film çekmek ama şunları da söylemeden edemem:sıradan,sıkıcı ve kötü bir filmdi!
özlem tekin'e ayrı bir paragraf açmak lazım;o daha bi kötüydü!
onu bu filmde oynatanlara da ayrı bir paragraf açıyorum;filmde oynayacak o kadar yetenekli bayan aktris varken niye özlem tekin?
camsucamsu
camsucamsu

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film öncesi çok güleceğiz diye düşünürseniz yanılırsınız film komedi değil başarılı ama daha etkileyeci olabilirdi diyorum.Cem Yılmaz tarzı işte..
ozzyyyy
ozzyyyy

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gora gibi dandik bir filmden sonra cem yılmaz a olan inancımı bu film sayesinde tekrar sağladım bence çok güzel bir film başarısız bulanların gora izleyicisi olduğuna inanıyorum onlar argo istiyor ama bu film gerçekten müthiş kesinlikle izlenmeli cmylmz bu işte artk gora gibi filmler yapma ve teşekkürler bu film için!! kesinlikle izlenmeli
agahkozan
agahkozan

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim.Cidden çok eğlendim.Gora'dan daha çok beğendim.Cıvık olmadan komik olmayı başarıyor bence.Senaryo cidden çok güzel...
kagan-msn
kagan-msn

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz'ı ve filmlerini - Amerikalı Aktör Kevin Costner'a benzetiyorum. Piyasada tutunmak, isim yapmak için harcadıkları çabalar ve aldıkları neredeyse aynı.

Hokkabaz için, kesinlikle.... +- 10 üzerinden, -7 veriyorum. Beklentilerimin ve umduklarımın çok altındaydı.