Hokkabaz
3,9

figen-pak
figen-pak

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gitmeyin... oyunculuk adına bişi yok, konudur işleyişdir desen o da kötü.. cem yılmaz kendi gibi birini oynamış, iskenderin konuşma tarzı hareketleri mimikleri cemle aynı; mazhar alanson o role hiç gitmemiş, adamı cok genç işi giydirmişler, sanırım kostüm konusunda müdahale edilmemiş, yine kendini oynuyor bu amcamızda; özlem tekin ise role bişiler katmaya calışan biri bunların içinde. türk filmi die 6 verdim ama sanırım cok bile..
ayrıca sunu da sölim, "komedi" yazmışlar türüne ama sadece 1 yerde güldüm, ki ben gorada katılmıştım... aldanmayın
shario
shario

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Şimdi tartışalacak ilk konu.. Acaba sinemaya komedi ile atılan bir oyuncunun ( Cem Yılmaz ) komedi tarzı dışında bir oyunculuk sergilemesi nasıl olur ???
Polat Alemdar'ın komedi filmi çekmesi gibi bir şey bu ..! Cem Yılmaz çok yanlış yapmış..! Tartışılacak ikinci mesele de şu ? Türk insanı nerde nasıl güleceğini bilmiyormu ?
Mazhar Alanson kafasına maske geçiriyor bizim insanımız gülüyor..! Güvercinler ağaca konuyor bizim insanımız gülüyor..! Ne kadar garip ! Sırf insanlar Cem Yılmazı komedici olarak tanıdık ona ayıp olmasın diye gülüyorlar .. Saçma sapan espriler ( ki espri denemez ama ) vardı filmde . Filme gitmeden önce bir şey daha aktarmak istiyorum .. Arkamda oturan bir genç arkadaş yanındaki arkadaşa ; ' Abi internete gidip Şahan'ı ı izlesek daha iyi olurdu ' ..! Burdan sanırım Cem Yılmaz ve ekibi bir şeyler bekler ... Sayın Yılmaz türk insanı sizi komedici olarak tanıdı ve öyle görmek istiyor ..!!!

Geçelim filme ...
Film güzel bir şekilde başladı... Zaten Kafama takılan bir nokta ; filmin yüzde 40'ı arabada geçiyor .. Bu seyircilerin sıkılmasına neden oluyor .. Müzikler gayet güzeldi Ozan Çolakoğlu'nu tebrik etmek lazım .. Senaryo daha filmin ortalarında sonunu belli etti .! Görüntü Yönetmeni çok tecrübeli ve piyasada sayılı isimlerden olan Uğur içbak ... Görüntülerde bi problem yok ama sanırım Yılmaz filmin erken bitmesi için pek ayrıntı çektirmemiş İçbak'a . 3 kişi arasında bir sohbet geçiyor hiç ayrıntı yok kamera sabit en genel görüntüde..! yakın bel yada ne bileyim ayrıntı olabilecek hiç açı yok..!
Gelelim oyuncu performansına.... Mazhar Alanson'a deli baba rolü çok yakışmış... Özlem tekin ki kendisi aslında bi santçıdır iyi bir performans göstermiş .
Filmin yapımcısına Yönetmenine prodüksüyona tşk. etmek lazım . Çanakkale gibi tarihi bir mekanı konuya alıp tanıttıkları için .
Bir teşekkürde Yönetmenlere. Gerçekten Cem Yılmaz'ın ilk yönetmenliği olması , Yada Ali Taner Baltacının reklam kökeninden gelmesi filmi etkilememiş ..
Talha Altınkaya
emresagdik-82
emresagdik-82

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar cem yılmaz severler kızmasın ama, beni güldüren espiri başına puan vericek olursam, 2 puan veriyorum.
selo-jin
selo-jin

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en hoş cem yılmaz filmi diyebilirim.gerçekten kurgusu çok güzel senaryo bakımındanda fena sayılmaz beni bayağı bir güldürdü... 109
berk444
berk444

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Karakterler muhteşem. Hikaye enteresan. Oyunculuklar harika. Ayrıca Gora da yapılan hataya düşülmeyip filmin hiçbir espirisi fragmanda gösterilmediği için filmin çoğunu kahkahalarla izledim. Son zamanlarda izlediğim en güzel Türk yapımı film.
saadeterdogan456
saadeterdogan456

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film gösterime girer girmez izlemeye gidenlerdenim. Fakat hiç te beklediğim gibi etki bırakmadı bende. Bir kere çok basit bir kurgu üzerine dayalıydı. Çok ince esprilerle karşılaştığımı söyleyemem. Ara ara serpiştirilen belki de sadece Cem Yılmaz olduğu için gülünen tarzda esprilerdi. Filmin sonu bende adeta şok etkisi yarattı. Bir sona bağlanmadı. Çok askıda kaldı bana göre. Nasıl yani bitti mi diye sormadan edemedim. Son olarak şunu söyleyebilirim ki Cem Yılmaz film yapmasın sadece stand-up yapsın..
burakzekai-29
burakzekai-29

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
en iyi cem yılmaz filmi kesin izleyin...
dante8181
dante8181

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
valla az önce izledim açıkçası çok ii diyemem bizim çocuklar oynamış açısından bakmaya çalıştım ama yine olmadı konu çok basit ve tek yönlü başta cem yılmaz çıkıp filmi anlatsa 5 dakkasını almaz bu kadar yaymaya ne gerek var .gereksiz içi boş bi duygusallık katmaya çalışmışlar ama yok olmamış ilk yarıda bi kaç kere güldüm bi iki espriye o kadar günümüzün charlie chapleni olmaya çalımşması cem yılmazın üstünde güzel durmamış malesef
isil-tekin
isil-tekin

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film beklentilerimin biraz aşağısındaydı..daha çok doğaçlama ilerliyordu ama oyuncular kendi aralarında iyi paslaşamıyordu.Dolayısıyla enerjisi düşük geldi..bnce Cem Yılmaz bilerek silik oyunculuğa sahip biriyle çalışarak kendi oyunculuğunun arka planda kalmamasını sağlamış,yoksa oyunculuğu arka planda kalıcak kadar yetersizdi.
merve357
merve357

gayet güzeldi
araya sıkıştırılmış espriler çok hoştu mazhar alansona bayıldım müzik espriler dram falan tam kıvamında
bence izleyin özellikle de heriey çok güzel olacak filmini beğenenler izlesin
fisek14
fisek14

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya ben böle bir film beklemiyordum açıkçası resmen şok oldum çok standart bir film olmuş... elle tutulur birkac sahneden başka bişey yok... özlem tekin olmasa filmde hiç güzel bişey yok:) öncekileri unutup kendinizi en kötüye hazırlayın ve yanınızda kolonya getirinki uyumanızı engeller... ŞOK...
morning-glory84
morning-glory84

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
cemcim çok güzel yapmışş yaaa.... şiddetle tawsiye edilir!