Komik film bekleyenler bence bu filmden daha fazla zevk almışlardır. Traji komik bir konusu vardı. Mazhar Alanson un ise mükemmel performansı beni çok etkiledi. İzlenmesi gereken bir filmdi
hokkabazın konusu güzel. biraz hüzünlü ve harbi artık adam (cem yılmaz) başarılı, mutlu olsun istiyorsunuz. hele sonunda benim gözlerim doldu. filme gülmeyi düşünerek gitmezseniz sevebilirsiniz. ama karakterlerin zayıf kaldığını inkar edemem. özellikle özlem tekin ve cem yılmazın kankisi çok silik kalmış, filmi izleyince onlarla ilgili ne olumlu ne olumsuz hiçbirşey düşünemiyorsunuz.
Ben pek beğenmedim. Komedi filmi ama ilk yarısı biraz komik o kadar. Espriler cok az. Aslında konusu güzel boş değil bu yüzdende sonuna kadar izlettiriyor kendini. Boş vakitleri değerlendirmek için izlenebilir. Sinemaya gidemedim diyenler üzülmesin kayıp değil.
cem yılmaz daha iyilerinide yapabilir bkz 'herşey çok güzel olacak'. filmin ilkten güzel giriyo ama sonradan sıkmaya başlıyor. tabi bunun gibi böyle daha çok film çekilse.
ce yılmazdan beklenen çok farklıydı sadece şaşırttı bizleri ama hakkını yememek lazım güzel bir film. Sadece harkulade denecek kadar aksiyonu ve komedisi yok o kadar.
Sade, özenle çekilmiş, abartıdan uzak bir film olmuş. Özlem Tekin için oldukça önyargıya sahip olarak gitmiştim. Çok güzel rol yapmış gerçekten, tebrik ederim. Tek dövmeler fazlaca sırıtmış gibime geldi.