cakeee
16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
daha fragmanını izlediğimde anlamıştım çok sıkılcamı.ve ilk kez haklı çıktığım için üzgünüm.çünkü cem yılmaz bu filmle kendini bitirmemiş ama yarıma indirmiş.
Film yarım kalmış bir hikaye gibi. Aynı zamanda çok basit bir konu ve şunu da söyleyeyim öle çok beğendik, aman git bi izle diyenlerden etkilenerek gittim ama hiç beğenmedim. Öyle pat diye bitiyor.Yani bu bi hayat hikayeside değil öle yarım yamalak bişi olmuş ya. İnanın şaşırdım bu filmi nasıl yapmış diye. Cem Yılmaz popülaritesinden ötürü sanırım bu filmden beklediğini almıştır diye düşünüyorum.Cem Yılmaz sen en iyisi komedi filmleri yap daha başarıılısın.
Sinema biletine verdiğim parayı geçtim,en çok üzüldüğüm flimi izlerken kaybettiğim vakit oldu.."organize işler" için duyduğum hayal kırıklığını ikiye kaylayan bi çalışma...Sakın tv programlarındaki şaşaya kanmayın,beni uyaran olmadı ama ben herkesi uyarıyorum; gidilecek son flim olsa bile gitmenizi tavsiye etmem...
baya konuşuldu falan ya bi de cmylmz'n diye harbiden iyi bir film olur sanmştm ama dügünde özlem tekinin kaybolması ve hipnoz sahnesi dışında güzel ve komik bisey yoktu ve özellikle 2.bölüm saçmaydı ve çarpıcı bi son yoktu.gorayla ölçüşemez bile.tamam cemyılmzn diye komik olması gerekmiyo ama konusu basit ve sıkıcıydı bence..
Hafta sonu gece matinesinde gidipte uyamadan sinemadan çıkanlara herhangi bir promosyon varsa, valla ben de uyumadım. İlgililere duyrulur. Zor oldu ama. Ha bide filmin girişi Kis Kis Bang Bang filmini çağrıştıdı bana neden acaba?
Son dönemde izlediğim en vasat filmdi. Boyle iyi bir kadro senaryo ve yönetmen kurbanı olmuş maalesef. Çünkü filmde ayrıntıya inilememiş ve konular hep su yüzünden alınmış gibi havada. Bir daha bir filmle ilgili yorumları okumadan kolay kolay gitmem herhalde sinemaya..
Maradona rolündeki Tuna Orhan, çok sempatik ve etkili bir oyuncu, umarım TV ve sinemalarda daha çok görürüz onu.
bence gidilesi bi film değil. paranıza yazık edersiniz. zaten bu ülkede sinema ucuz bişey değil, tek biletlik parası olanlar özellikle bu parayı daha ii bi film için kullanın bence
tam bir hayal kırıklığıydı.bir kaç komik sahne dışında komik bir şeye rastlamadım.goradaki kadar güzel espriler yok.sadece merakımı gidermekle kaldım.son 15 dk. ilgi çekiciydi.başka filmlere gitmenizi tavsiye ediyorum.
bu filmi ben de izledim cem yılmazdan büyük beklentilerle sinemaya girenler vardı ama film bittiğinde umduklarını tam olarak bulamadılar yani filmden tatmin oldukları söylenemez ama genel olarak filme baktığımızda kalitesi iyi sayılabilir düzeydeydi özlem tekin'e yakısır bir rol bulmuslar kendisine tam uymus. filmde en cok tuna orhanı beğendim emeği geçenlere tesekkürler...