mugeh88
22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ce yılmazdan beklenen çok farklıydı sadece şaşırttı bizleri ama hakkını yememek lazım güzel bir film. Sadece harkulade denecek kadar aksiyonu ve komedisi yok o kadar.
cem yılmazın sahne performansını oldum olası beğenmişimdir..beğenmeyende azdır..ama filmlerinde bir eksiklik var sanki..değerlendirmesini türk filmlerine göre yaparsak başarılı mazhar alansonu çok beğendim..ama filmde senaryo başarısız çok basit tahmin edilebilir olmuş cem yılmazda performansından uzaktı bence..ama yinede seyrederken zevk aldım..
bu saatten sonra bu yorum alanına bakıpta bu filme gitmeyi düşünen varsa gitmesin şuan vizyonda olan prestij filmini yeni izledim ve daha önce hokkabazı izledim arada tam bi uçurum var benden söylemedi...
komedi beklentisiyle bakmadım filme ama sonuda filmi hiç bir türe sokamadım duygusal yönü ağır basıyor tamam ama duygudurum filmde çok fazla inişli çıkışlı kafa karıştırıcı. Çok fazla saflık var desek bazı gereksiz tepkileri öyle örtelim desek yine olmuyor.Yani filme komedi gözüyle bakıyorum olmuyor duygusal türde bakıyorum komedi filmi olacak kadar saçmalıklar var.Yani ortaya karışık bir film olmuş nötr bir film
konu diye bir şey yok. sadece 4 oyuncudan oluşuyor. başka hiç kimse yok. ama şu kış gününde yazın yapılan çekimler yazı nasıl da özletiyor değil mi? önce tuzlu erik sonra karpuz sahnesi ağzımızın suyunu akıtmadı desek yalan olur. komikti boool boool boş vaktiniz varsa oturun izleyin. yoksa gerek yok!
çok basit bir film.1980'lerde çekilmiş olsa bu kadar basit sayılmazdı belki.filmin ortasına gelmeden filmin sonunu tahmin edebiliyorsunuz ve yanılmıyorsunuz.
Cem Yılmaz'ı Herşey Çok Güzel Olacak taki gibi içimizden bir karakterle izlemek güzeldi.Aşırı derecede eleştirilecek kadar kötü bir film olduğunu düşünmüyorum.Mazhar Alanson'la mükemmel bir ikili oldukları tartışılmaz zaten. Rahatsız edici olarak; Fatma(ÖzlemTekin) karakterinin İskender karakterinin önüne geçtiği çok fazla kısım vardı.Öyleki İskender i ve özellikle hokkabazlığı unuttuğumuz anlar bile oldu.Bir de C.Yılmaz ın 1-2 sahnedeki konuşma stili Gora daki Arif karakteriyle benzeşiyordu. Bunların haricinde film izlenilmeye değer güzel bir yapım...
cem Yilmaz'in filmi oldugu icin coook cook guleriz umidiyle ailecek gitmistik, sahnelerde gosterdigi performansi malesef beyaz perdeye pek yansitamamis, yani ne bilim sinemada degilde evde izlense daha iyi olacakmis gibime geldi, kabul ediyorum g.o.r.a'ya gore oldukca basarili ve guzeldi ama cem yilmaz'dan daha basarili rollere imza atmasini beklerdim dogrusu, ilk yari herseye ragmen guzeldi diyebilirim, ikinci yarida bitse de gitsek modundaydim, bi ara oyle uykum geldi ki neredeyse ilk defa bir filmde uyuyacaktim, ta ki ozlem tekinin gercek yuzunu gosterip olaya biraz action katmalari azcukda olsa uykumu acti diyebilirim :) filmi izleyen arkadaslar filmin neresinde koptular anlamaiyorum, gulmekden kopup yarilacak hicbir sahne yoktu, boyle bir beklenti icine giripde hayal kirikligina ugramayin derim :) Turkiye'de ailemle gittigim son filmdi :( bu yuzden benim icin ayri bir yeri var, ama siz siz olun uykunuzu almadan bu filme gitmeyin yoksa.......
beklediğim gibi değildi. filmin geneli çok durgun geçti. Ayrıca Özlem Tekin'in oyunculuğunu beğenmedim. Cem Yılmaz'dan daha kalıcı çalışmalar bekliyorum.
Not: Mazhar Alanson'un oyunculuğu her zamanki gibi süperdi.
Vasatın altında bir filmdi.Ben büyük beklentilerim olmadan gittim ama hayal kırıklığına uğramadım diyemem.Filmin türü komedi, e peki neden gülmedik ?? Her şey bir yana, hikaye beni alıp götürmedi.Daha filmin başından çözdük olayı.İstiyorum ki sonunda Aaa! diyelim ama maalesef konu sürükleyici değildi.Komikte bulamadım.
Bence bu filmi izlemek yerine başka film tercih edin derim.Cem Yılmaz ın işi komedyenlik.Onu örünce hep güleceğimiz gelir.Duygusal bir film için Cem Yılmaz seyirci arttırmadan başka bir şey değildir bence