Hokkabaz
3,9

korkmaz-banu
korkmaz-banu

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hakkında bir çok olumsuz eleştiri duyarak ön yargıyla gittiğim ve beni şaşırtan, çok samimi,keyifli ve başarılı bulduğum bir film hokkabaz.tüm oyuncular çok başarılı ama Mazhar Alanson her zamanki gibi fark atarak aradan sıyrılıyor.İzlenmeli bence.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İskender’in gerek babasıyla,gerek Fatma’yla,ya da arkadaşı Maradona Orhan’la ilişkisi havada kalmış.Yine babası Sait Tünaydın filmin başında hafif deli,sonlarına doğru ise gayet ’’akıllı’’ tasvir edilmiş.Bir kaç zayıf noktası daha var.Öyle ahım şahım bir senaryo ya da oyunculuk da olmadığından,film vasatı aşamıyor.
ebrustr
ebrustr

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence siradan bir film olmus..tv dizisi havasinda..konusu guzel ama film sabun kopugu gibi...harcanan emegi goremiyorsunuz,hissedemiyorsunuz...ayrica birseyi belirtmeden gecemicem,cem yilmazin gobegi beni cok rahatsiz etti..bas rol oyuncusu olarak fizigine biraz ozen gosterse fena olmaz aslinda!!
halim-turan
halim-turan

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
hoş bi film olmuş puanlamaya gelince hakettigini almış zaten
boldheart
boldheart

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film bi kere bana komedi filmi gibi gözükmedi Cem Yılmaz çok ayrı bir tarzda karşımızda bu filmde bu filmi evde izledim herşeye rağmen beğendim diyebilirim ama iiki sinemada izlememişim çünkü çok çok güzel bir yapım değil ama asla vakit kaybıda değil izleyin hoşça vakit geçirtiyor film...
koala70
koala70

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Hokkabaz senaryo açısından basit olsa bile karekterler açısından bence güzel bir yapım olmuş diyebilirim.Özellkikle mashar alanson ve cem yılmaz rollerini layikiyle yapmış bulunuyorlar.Ama fileme sadece cem yılmaz açısından bakıldığız zaman seyirci üzerinde çok kötü bir yapım olmuş izlenimi bırakıyor.Çünkü insanlar cem yılmazı hep komik ve belden aşağı espirilerine alışmış. 10 / 7
eren406
eren406

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film ne kötü ne de çok iyi diyebilirim.İzlenebilir ama sinemada değil.Evde izlenecek bir film.Ayrıca film ilk yarısı çok güldürüyor ve eğlendiriyor.Ama ikinci yarıda çok sıkılıyorsun.Tempo o kadar düşüyor ki sinemada herkesin gözü çıkış kapısındaydı.Bu arada Cem yılmaz eleştirelere açık olmalı.Bu kadar bozulmasın.Herkesin ondan beklentisi çok yüksek bu yüzden beğenmemeleri normal.Bence cem yılmazın en başarılı filmi "Herşey çok güzel olacak". Ve de artık değişik konular bulmalı.
meekcan
meekcan

22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Olumsuz Yorumlardan etkilenerek gitmeme rağmen film hoşuma gitti.cem yılmaz komedyen olarak kalmayacağını göstermeye çalışmış güzelde iş çıkarmış gitmeyenlere tavsiye ederim...
erhancetin
erhancetin

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
film bence vasat yani diğerbir değişle beklentilerimin altında(bunun sebebi cem yılmazın beklentileri çok yukarı çıkarması).genel olarak organize işler tadında bi film eylencelik yani.7/10
koktenersen
koktenersen

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film gerçekten beklediğimden iyiydi. Avrupai bir havası vardı sanki. Espriler de hoşuma gitti. Bazı espriler çok yaratıcıydı. Müzikler de hoşuma gitti. Söylendiği gibi kötü olduğunu düşünmüyorum. Çoğu kişi baş rol oyuncusu Cem Yılmaz olduğu için file giderken Cem Yılmaz’ın komedi gösterisine gidiyormuş gibi düşünüyor. Bu yüzden de filmi beğenmiyor. (7/10)
onurb5481
onurb5481

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ya iyi güzel, filme dramatik öğeler katılmış ve film yapısına yenilik getirilmiş ama cem yılmaz karakteri iskenderi, arif ışıktan öteye götüremiş. yoksa necati sasmaz mıdır nedir onun gibi baska rol kesemiyor mu??
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

15 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film çok komik olmaınca baa kötü eleştriler alıo. Cem yılmaz illa da çok komik mi olmalı yani. Bence konusuyla akışıyla gayet iyiydi. Zaman zaman sıkıcı geldii oldu ama bunlar filmin önüne geçmedi.
yu-2
yu-2

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Beklentilerimi karşıladığı söylenemez ama yine de güzel birf ilm olduğu söylenebilir.Gerektiğinde hüzünlendirdi, gerektiğinde de güldürdü.
sixthsenses
sixthsenses

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
senaryoda yer yer tutarsızlıklar var.Ben anlamıyorum bu kadar çok para kazanıp bir sonraki filme nasıl bu kadar özensizce yaklaşabiliyorlar.Bir yol filmi,oyunculuklarda da yetersizlikler var.Birbiriyle uyumsuz karakterler.Çok daha iyi olması beklenirdi ama ne yazıkki isimlere güvenilmiş.Bizim ortalama sinema izleyicimize uygun aslında ama daha doyurucu filmler bekleyenler için hayal kırıklığı
hacivat39
hacivat39

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
iyi bir film olmuş, beklenin aksine dokunaklı ve samimi bir hikaye anlatmayı seçmiş cem yılmaz; oyunculuklardaki başarıyı da ayrıca belirtmek gerek..