Hokkabaz
3,9

ckandemir34
ckandemir34

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok sıcak bir filmdi.insanın içini ısıtan acaba ne olacak dedirten sonunu bilhassa önceden tahmin edemeyeceğim güsel bir filmdi.tavsiye ederim herkese :D
erdam-73
erdam-73

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
türk film tarihi açısından farklı bir yapım.. çoğu insan komedi filmi olarak baktı ve öyle izledi.. haliyle beğenmeyenler beklediklerini bulamayanlardı!! cem yılmaz normal bir filmde çekebileceğini ispatlamak istemişti aslında(dediği de buydu zaten..) ve başardı da bence;hem dramı hem komediyi aynı filmde güzel de buluşturdu.. (aynen jim carrey gibi;o da şebek bir tip olarak tanınsa da truman show ve sil baştan filmleriyle nasıl bir oyuncu olduğunu göstermişti!! )
ve özlem tekin tabii ki!! yine güzel oynamış.. onu mucizeler komedisi adlı tiyatro oyununda izleyenler varsa ne kadar iyi oyunculuk performansına sahip olduğunu bilirler zaten!!
serkanlafci
serkanlafci

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Arkadaslara Katılıyorum.Bencede Hos Filmdi.Hersey Cok Guzel Olacak Tarzında Bir Film..Cem Yılmaz'i Kutluyorum..
valendom
valendom

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar yapmayın filmi bu şekilde eleştirmek olmaz.Yani aynı standartlarda aynı konuyu kalkıp bi Fransız yada bi Japon çekse millet yere göğe sığdıramaz,ama Türkler çekince başarısız.Ben dün gece izledim filmi,tek başıma hemde.Pür dikkat izleyipde gerçekten söyledikleri gibi kötü bir film olabilir mi diye izledim.Ama inanın,görüntülerden,Mazhar Alanson’un oyunculuktaki döktürmelerine,ve bir yol hikayesi olma yolundaki çabalarından ziyade övgüyü hakediyor.Cem Yılmaz güldürmemişmiş,e adamın hayatı bununla geçmiyor işte,en sonunda beni bile üzmeyi başaran bi final sahnesi ile bile bence Cem Yılmaz iyi bir iş çıkarmış,ekiip ile.Bir anda elinizin tersi ile itilemeyecek kadar iyi bir film olduğuna hem fikir olarak benim puanım 8.sevgiyle.
basakbilgi
basakbilgi

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Cem Yıllmaz dendiginde insanlarin yüz kaslari artik psikolojik olarak gülmeye hazir hale geldiginden dolayi, kendisi komedi filmi cekmediginde "vasatin üstüne cikamamis" yorumlari yapilmasina neden olan film.
film, bir de bir cem yilmaz filmi olarak degil de, bir hikayenin filmlestirilmesi olarak izlendiginde gayet güzel bulunabiliyor halbukisi. ama cem abimiz yarin süper bir ask filmi cekse de "komik degil, olmamis" diyenler yine cikacaktir, kendisini sadece gülmek icin izleyenler oldugu sürece...
bestella

Cem yılmaz ve Mazhor alonsonun döktürdüğü bir film olmu$.10/9
hurolozkan
hurolozkan

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bi kere goradan çok daha keyifli ve anlamlı bir film olmuş.yapılan eleştirilere kesinlikle katılmıyorum.çok eğlenceli ve keyifli bir film.cem yılmazı ve ekibini kutlarım.mazhar alansona ise hayran kaldım doğrusu.rolünün hakkını vermiş...
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
iyiydi... ama çokmu harikaydı?!?
tabiki hayır!!!
cem de şunu farkettim bazı espiri tarzları kalıp olmuş sürekli tekliyoo,
acı ama gerçek... ;)
osmantarim
osmantarim

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Fazlasıyla güzel bi hikaye.Babam Ve Oğlum'dan sonraki tarihte çıkan en iyi türk filmi :)
genco-92
genco-92

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
yerine göre güldüren yerine göre ağlatan süper bi film.emek kokuyor resmen.
pusko-2
pusko-2

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmdeki olayın aynısı başıma geldi. tam olarak aynısı. üstelik kız mathildaya benziyordu yıkıldım:)) o yüzden çok sevdim ben, iskenderimsi oldum izlerken
derin2185
derin2185

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gora ya nazaran gişe başarısı neden az anlamadım. oysaki gora dan çok çok daha başarılı bir film olmuş bence ..çok beğendim konusu orjinal sıcak keyifli bir filim. küfürün olmaması da ayrıca harika...bence bu filmi mutlaka izleyin memnun kalacaksınız...
umutun
umutun

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film cem yılmazın "herşey çok güzel olacak" filmindeki cizgisine geri dönmüş.yanlız sonunda süpriz olsun diye biraz abartılmış gibi.yani senaryo mantığındansa seyirciyi şaşırtmayı secmiş cem yılmaz.yaşlı teyzeyi hipnoz ettigi sahne süper oraya bayıldım:)
mntopcu-67
mntopcu-67

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Hokkabaz bence son yıllarda yapılan en güzel türk filmlerinden biri. Filmi beğenmeyenler Cem Yılmaz'ın stand-up gösterilerindeki esprileriyle karşılaşacakları önyargısıyla gitmiş olanlardır. Herkese öneririm.