Öldüren Sis
3,7

kaan-ua34
kaan-ua34

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Stephen King kitapları kitap olarak kalsın bence. Benim canlandırmam daha güzel olur(du) diye düşünüyorum.
Kursat TURKOGLU
Kursat TURKOGLU

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben bu filmi 1 at önce etten indirerek ingilizce oalrak izlemiştim çok müthiş birfilm sonu ağlama garantili kesinlikle tavsiye ederim bir stephenking hayranı olarak sinemaya girsin ilk iş gitmek olacak
oguzhanborklu
oguzhanborklu

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
stephen kingin kitaplarını sinemaya hiç iyi aktaramıyorlar,bu yuzden bu filmi sevmeyecegim kesinlikle.trailer de pek etkileyici degil.
Power-of-Tower
Power-of-Tower

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Şu ana kadar 40 kitabını okumuş ve tek bir an bile pişman olmadıgım bir yazardır kendisi..Böyle bir yazarla uzakta olsa aynı havayı soludugum ve böyle bir yazarın Sadık Okuyucusu oldugum için gurur duyuyorum..Ne şimdi nede gelecekte beni böylesine kendine bağlayacak ve çarpacak bir yazar daha olmayacak iddaa ediyorum..Her ne kadar filmleri ülkemizde fazla tutmasada bu benim umrumda bile değil..Yapılan yorumlara inanıp filme gitmeyenler yada daha ortada fal yok yumurta yokken boş konuşan bir toplumda yaşıyoz çünkü...Filme gelince hikayesi süperdi..Alttaki arkadaşımı Half Life-King ilişkisini gözler önüne serdiği için ayrıca kutluyorum..Evet bu 2000 yılında half life ın sitesinde 2 satırlık bir cümle ile geçmişti..İlham kaynagı Kingin hikayeleridir diye..Ama bence tek Sise benzemiyor Tepki romanınıda andırıyor biraz çünkü ortada yanlış deneyler sonucu ortaya çıkan felaketler dizisi vardı..Film Scary movie Awards töreninde de gösterildi...Gene harika bir film olacak..King herzaman beyazperdeye ve dizilere ilham kaynagı olmuştur..Bunlardan bi kaç örnek vermek istiyorumm..Heroes teki geleceği resmedebilen adam resmen Kule7deki ve Uykusuzluk romanındaki Patrick karakterinin aynısıdır...Beyin okuyan polis memuru gibi telepatik bir karakter zaten nerdeyse Kingin her romanında vardır..Bundan Önce yapılan Smallvilledeki adamın (tom Weelingdi galiba tam hatırlamıyom) oynadıgı Sis filmide Vasatın altıydı...Losttaki uçağın kayboluşu resmen Gece Yarısını Dört Geçe deki Umacıları yansımaıdır.23 filmide resmen bir Gizli Pencere ye benzetilen bir filmdir..Buna benzer daha çok film klip hatta dizi vardır arkdaşalar..Lütfen kusur bulan yorumlarınızı yapmadan önce kimin ne oldugunu iyice araştırın..King artık bir efsanedir..Taklitlerinden sakının...Ve iyi görün...Son sözümü Ustanın son Kule kitabının giriş cümlesiyle bitirmek istiyorum....Onu dinleyecek bir kulak olmaksızın konuşan dilsizdir..Saygılar...Aydın O.(Bursa)
mecnuncayir
mecnuncayir

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ilginç bir konu, gerilim tozu ayarlanmış bir şahaser...
-umittheking
-umittheking

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Frank Darabont diyorum başka bir şey söylemeyede gerek yok adam kötü film yapmıyor... yaptıysa bile ben izlemedim.
socialist94
socialist94

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kitabını büyük bir heyacanla okudum ve stephan king in okuduğum ender kitaplardan biriydi.filmini büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah kitabı kadar güzeldir
valendom
valendom

5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
fragmanların insanları ne kadar yanılttığını bile bile bu filme sanırım güzel demek geliyor içimden...sisler arasından kanatlı canavarların uçuştuğu bizi korkutmayı değilde daha çok adrenalin ile heyecanlandırmayı bildikleri için beğeni toplayan filmlerden biri sanırım.kitabını okumadım,filmini izleyip daha sonra kitabına bakabilirim. belki :)
sonte-2
sonte-2

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Yeşil Yol ve Esaretin Bedeli gibi Stephen King tarafından yazılıp F. Darabount tarafından yönetilen iki muhteşem filmi düşünürsek Mist’ten yana umutlu olmak aslında çok doğal. Birçok kişi gibi ben de bu filmi büyük bir merak ve umutla bekliyorum. Darabount gerçekten güven veriyor.
humaniac
humaniac

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Kitabını beğenmiştim. İnşallah filmi de güzel olur ve diğer birçok uyarlama filmi gibi vasat olmaz!
onurmansiz
onurmansiz

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Stephen King'in benim mahşer,o ve yaratıkla beraber en ilgi çekici hikayelerinden biri..umarım bazı iyi hikayelerinin uğradığı başarısız sinema deneyimleri gibi olmaz.Darabont'a güveniyoruzz :)
aniljacobs
aniljacobs

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Kitap mükemmeldi umarım filmde öyle olur.Ama Stephen King'in kitapları malesef sinemaya uyarlanırken başarılı olmuyor