Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Özellikle Marcia gay harden nın insanları nasıl ikiye ayırdığını bir izleyin. Nasılda nefret etmiştim ondan filmi izlerken. 10/ 10
Stephen Kingin Sis adlı romanından uyarlama..Romanı yıllar önce okumuş ve gercekten begenmiştim..Açıkçası o dönemde kafamda canlandırdıgım kişiler , mekan ve yaratıklar neredeyse filmde karşıma birebir sunulmuş gibiydi..Filmi çok başarılı buldum..Özellikle sonundaki tokat gibi sahne gercekten etkileyiciydi..Son zamanlardaki kotu korku filmlerinin çok dışında bi yapım olmuş.Tavsiye ediyorum..İzlenmeli 9/10
bu tarz filmler baya var ama bu filmde farklı olan filmin sonuydu sanırım etkilendim açıkcası bence kaçırmayın cok basit bi konusu olsada filmin sonu süperde izleyin derim...
müthiş bir gerilimle izledim filmi.filmdeki yaratıkların gerçek yüzü filmin ortasında açıklanıyor bence kafada hiç soru işareti bırakmayan müthiş bir yapıt olmuş 8.5/10
Basİt Bilim KurGu Gerilİm FilmLerinden Sora GüZeL Bİ YaPıt Geren Bi FilM SoNunda AğlaTan Bi FilM =( Sonu na BerBat DemişLer KmİLeri Kendİ GÖrüşLeri ŞaHsen AdamMın Yerine KoyDum KendiMi GünLErCe SiS öLÜM HaYaTımda İLK DeFa GörDüM YaRaTıkLar Geç Bİle KalDı =>
flimi biraz önce izledim tek bir şey söylicem flimin sonunda ağladım helal olsun Frank Darabont , Stephen King korku /bilim kurgu/fantastik birde drama
genellikle bu türde tabirler kullanmam ama bu film harika üstü bir film. hem bir gerilim filminden beklenen herşeyi veriyor hemde onlarca alt metin ve göndermeyle dolubu türde bugüne kadar izlediklerimin en iyisi. final müthiş. ben fesaneyim 28 hafta sonra gibi filmlerede çok rahat kafa tutabilecek kalitede.bu stephen king dünya üstü bir zeka.bende artık buna inanmaya başladım:)
özellikle sonu inanılmaz güzel ve inanılmaz derecede sarsıcı,etkileyici olan muhteşem bi film...zeten stephan king yazmış,bence en güzel hikayelerinden biri...çok etkilendim ve hala da etkisindeyim...şiddetle tavsiye ederim...10/10 iyi seyirler...
Öldüren Sis genel anlamda insanı germeyi başaran ve felaket durumlarında insanların nasıl da vahşileşebileceğini çok güzel şekilde yansıtan bir film.Ancak filmin sonu insanı gerçekten çok sinir ediyor.Bu tarz korku filmlerini sevenler izleyebilir.Puanım 10/7