Öldüren Sis
3,7

sataikiz
sataikiz

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
vasat ı aşamayan bikorku film i sahne geçişleri rezalet sinemada izlencek bi film deil filmle ilgili söylencek tekgüzelbişi war odasonu
sytrr
sytrr

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi yeni izledim bazı noktalarda iyi bir film olmasına rağmen genelde baktığımızda çok başarısız bir film olmuş ve finalide çok şaşırtıcı değil şaçma olmuş.
savesart
savesart

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
gereksiz repliklerin sinir bozucu hale dönüşmesi.. anlamsız diyaloglar.. zaman kaybı.
merturer
merturer

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar sırf burada yazılan yorumları değerlendirmek için, yorumları okumadan filmi izledim, sonra yorumları okudum felaketsiniz. Çoğu insan buradan bakıp filmi izliyor. Bu filme rezalet diyen arkadaş, hangi filmle kıyaslıyorda onu söylüyor anlamış değilim. Filmin konusunu anlamadan yorum yapmayın.
su-geo
su-geo

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat bi film.bikaç bilimkurgu filimlerindeki canavarları birleştirip bi filim yapmaya çalışmışlar. ama çok kötü olmuş. boşuna zamanınızı harcamayın.
e-ozten
e-ozten

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu filme güzel diyenlere inanamıyorum..Ben böyle saçma bir film izlemedim açıkçası..Filmin başından sonuna kadar bir belirsizlik var.Sonu da ayrı bir komedi zaten..Filmin kamera efektlerinde bazı sahnelere zoom yapılarak değişik bir hava katmaya çalışılmış ama olmamış..Ayrıca ses efektleri de hiç inandırıcı ve etkileyici olmamış..Tek kelimeyle fiyasko.. 10 üzerinden 3 veririm bu filme..
hapy-ist
hapy-ist

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar. Canavar dan sonra sıkılarak seyrettiğim bir filim. Boş zamanınız çok ise yada dışarıda yağmur yagıyor sizide kurubir yer istiyor iseniz gidebiliceginiz bir bilim. Filimin bir tek sonu farklı onun harici sıkılacagınız bir filim. İyi seyirler.
salycan
salycan

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben filmi begenmedim,tavsiye etmiyorum.Ama baska alternatifiniz olmadıgında ve sadece film izleyerek vaktinizi gecirmek istediginiz bir anda belki izlenebilir.
vkansu
vkansu

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi ıkı gun once ızledım ve sonunu gormeden salonu terk ettım fılm ıcınde bazı sahneler guzel de olsa butun olrak can sıkıcı saatınızı bosa harcamayın
ozlem-dmn
ozlem-dmn

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
sinemaya gidip de izlenmeye değmeyen bi film filmde baştan sona olan hiç bişey yok efektler gerçekten çok başarısız:( film sonu biraz şaşırtıcı ama bence bu da pöfff ...
doygu
doygu

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
şaka mı yapyorsunuz bu benim yarısında dayanamayıp salonu terkettiğim film ''the mist'' mi koltuğa çivileyen...koltuktan çok efektlere çiviledi beni...rezaletti efektler...
sanyole
sanyole

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film izlenmeye değermi diye merak edenler varsa şunu söyleyebilirim. Hiç beklediğim gibi olmamış film.Filmde gerilim sahnesi yok denecek kadar az.Mesela "Ben Efsaneyim" filmindeki gibi sokaklarda geçebilirdi film.Daha çekici ve daha çok gerilim olurdu.Sokaktaki o değişik yaratıklarla mücadele edebilirlerdi.Sadece markete kapanıp bekleyiş hiç güzel olmamış.Birde filmin sonuda kötü bitiyor.Araba ile benzinin yettiği yere kadar geliyorlar.Araba durduğu zaman kendilerini öldürmeyi düşündüler.Böyle olmaması gerekirdi arabanın ışıklarını kapatıp yaratıkların araca saldırmalarını bekleyebilirlerdi.Yaratıkları beklemeden öldürdü hepsini.Sonra askeri birlikler geldi :) yani diyeceğim o ki bir filmin sonu ancak bu kadar saçma olur.Sonu hiç güzel bitmedi.Stephan King gibi ünlü bi yazardan daha iyi sürükleyici filmler bekliyorum...
balikcikral55
balikcikral55

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
stephen king romanlarından uyarlanan filmlerin geneli bence vasat bununda farklı olduğunu sanmıyorum