Öldüren Sis
3,7

belmafsar
belmafsar

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
dün izledim çok kötü değildi ama yine de istenen etkiyi yapmıyor..bir tek final sahnesinde hadi canım bu kadar olmaz dedirtiyo..etkilenmedim desem yalan olur..
tolga944
tolga944

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmin basinda dedimki, iste inanilmaz hareketli heyecanli bir film basliyo,hay demez olaydim,sonunu zor getirdim,ama sonu sadece izlemeye deger yoksa bosa vakit kaybi.
remo-wes-2
remo-wes-2

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Fena değildi..Ama bence Stephen King in bu kadar güzel bir romanı sinemaya çok daha iyi uyarlanabilirdi..Velhasıl kelam kitabı okurken aldığım zevki filmi izlerken alamadım 10/7
rudeonerudeone
rudeonerudeone

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
konu itibarıyla biraz ’yeraltı canavarı’nı andıran bir film gibi geldi bana.insanların yaratık karşısında bir yere kısılıp kalması(orada da toprağa inemiyorlardı)ve birlikte düşünüp bir çözüm yolu aramasına dayanıyor.yalnız burada hikayenin yaratıcısı king biraz daha değişik bir olaya girmiş,bir yere kısılan insanların bir süre sonra ne hale geldiğinden,toplu yaşamanın nasıl bir zorluk olduğundan bahsetmiş.film bu açıdan ilgi çekici geldi bana,biraz psikolojik mesajlar da veriyor aslında dikkatli bakıldığında.mesela filmin bir sahnesinde öğretmen ’her insanın içinde bir nebze de olsa iyilik kesinlikle vardır’ dediğinde esas adamımız ’o sadece istediğinde 155’i arayabiliyorsan ve telgraf telleri bağlıysa geçerlidir’ gibi birşey söylüyor,tam olarak böyle değil sanırım ama bu anlamda hemen hemen.özellikle ikinci yarı ilk yarıya oranla daha hareketli ve sürükleyici,finali ise beğenmedim.bunun dışında özellikle sonlarına doğru artan bazı saçmalıklar ve gereksizlikler barındırdığını da belirtmeliyim bence.yeni filmler gelmeden önce eğlencesine gittiğimiz bir filmdi,kazancım ya da kaybım yok.
cumhur121
cumhur121

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
İlk böllümün durgun olmasına ve yaratıklara fazla değinilmemesine ragmen güzel bi filmdi.durup dururken bir sis geliyor ve herkez marketin içinde kalıyor sonuçtada film çok dar bi yerde geçmiş oluyor.aslında dışarıda ki insanların durumunu da gösteren bir iki sahne konulsaydı mükemmel bi film olabilirdi.finali ben tahmin ettim ama keşke öyle bi final olmsaydı ama kötü sonlar da lazım tabi.gidilmesi gereken bi film ama 10/7
blackroseimmortal-666
blackroseimmortal-666

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmi dün akşam sinemada izledim ve hemen sıcağı sıcağına yorum yapmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, film sıkıcıydı, korkutmuyordu diyenler bundan önce hiç Stephen King romanlarından uyarlama film izlememişler demektir. Filme beklentilerinizi belirleyip gitmeniz gerekir. Stephen King hiç bir zaman aşırı korku amaçlamaz. Kitapları da filmleri de psikolojik gerilimdir. O nedenle korku öğeleri yerine filmin felsefesiyle ilgilenmek gerekir. İnsanların tehlike anında nasıl saçmalayabilecekleri, en büyük tehlikenin aslında yaratıklar değil bizzat kendileri olduğu, kendini Tanrı'ya yakın zanneden insanların ne denli yobaz ve psikopat olabileceği (yıllar önce yazılmış olmasına rağmen bugünü de gayet iyi yansıtır) ve vurucu sonu! Her romanında olduğu gibi inancı sorgulayan Stephen King bu filmde gerçekten çok fazla mesaj vermiş. O nedenle korkmak için değil, bunları düşünmek için bile olsa filme gitmek de fayda var :)
bulentistanbul
bulentistanbul

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
tavsiye ederım,ılk 20dak.bıraz durgun ama sonu özellıkle cokılgınc...
patron-US-
patron-US-

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Vasat bir filim!.. Sıradan bir Stephen King hikayesi... Hikayenin geçtiği romanı okumadım. Bu yüzden de filime dair bilgim hiç yoktu. Ama en başından itibaren herşeyi tahmin etmiş olmak ve aslen çoğu yerde gülmeme sebep olan bazı komik kareler, yani ayrıntılar filimi bende bitirdi.Eh işte..! 10/6
baysalyarcin
baysalyarcin

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Stephen King'in romanlarının sinemaya uyarlanması genelde basarısız sonuçlar dogurmuştur açıkçası bu filme giderken yine aynı olacagına dair şüphelerim vardı fakat film gayet iyiydi yonetmen Frank Darabont iyi iş çıkarmış oyunculuk açısından da başarılı bir yapım
Aware
Aware

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Farklı korku filmleri beklemekle veya o ümitle sinemaya gitmekle yanlış yapıyoruz zannedersem artık. Hep aynı korku öğeleri, bildik diyaloglar, tat vermeyen yüz ifadeleri, ekşimiş espiriler. Dümdüz, yavan bir film. 4/10
ilsalaron
ilsalaron

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir Stephen King uyarlaması. Genelde, üstadın romanları filme çevrilirken adeta kuşa dönüyordu. Ancak, bu sefer hiç öyle olmamış (yıllar önce 'The Mist'i okumuş biri olarak söylüyorum'). Burada Frank Darrabont çok başarılı yönetmenliği söz konusu. Oyuncular çok iyi iş çıkarmışlar, hele Dini Fanatiği oynayan Garden adeta Oscar’lık performans sergilemiş. Filmde, Din, Felsefe, Politika üzerine de müthiş göndermeler var. 'Göz'den sonraki bu haftanın en iyi korku filmi.