Öldüren Sis
3,7

mebirdin
mebirdin

20 Mart 2008 tarihinde eklendi
Çaresizliğin tanımını "Babel" filminde daha iyi anlamıştım fakat buda üstüne gelince sinirlerim altüst oldu..özellikle sonu çok sinirlerimi bozdu..ayrıca "politika ve Din" bu 2 olgunun neden çıktığını filmi dikkatli izleyenler dialoglarda çok net bir biçimde anlayacaklar.! vermek istenilen mesajı alanlar eminim vardır ;)....film muhteşem..!
villa7
villa7

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
tek kelime muhtesem.nasıl bi hayal gucu var su stephan king de tebrik etmek lazım harika tek kelime.romandan ii uyarlanmıs bir film yonetmenıde tebrık etmek lazım.hele bir final varki goz yaslarımı tutamadım kesinlikle izleyin derim.film korku deil gerilim sizi hemen etkisine alıp surukluyo
dragon-ur
dragon-ur

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
yaklaşık on dakika önce izledim filmi ve izlemeyenler için tek söyleyebileceğim vakit geçirmeden gidin ve izleyin. bu film sanırım yakın zamanda yapılan gerilim filmleri içerisindeki en iyisiydi. senaryo ve konu da mükemmel. stephen king' in başyapıtlarından birini ilk defa bu kadar iyi sinemaya aktarmışlar bence. tebrik etmek gerekiyor.
dinopis-2
dinopis-2

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin ismine ve özetine bakarak klişe bir korku filmi gözüyle bakanlar çok yanılır. film kapana kısılmış insanların ruh haliyle ve psikolojik çözülmeleriyle daha çok ilgileniyor. aynı zamanda insanı yerinden hoplatacak ve adrelini üst seviyeye çıkaracak sahneleri de mevcut. bütün bu olumlu özelliklerinin yanında vurucu finaliyle de 2008'in gözde yapımlarından biri olmayı hakediyor.
KUKULETA3139
KUKULETA3139

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi bence oyuncular güzel seçilmiş....muhteşem bi son var bence filmden anlayanlar bu filmi beyeneceklerdir....anlamayanlar zaten anlamazlar...film çünkü duygulara anlam yüklüo bence izlenmeli
jeremmyilk
jeremmyilk

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmde belirsizlik var diyenler filmi ii izlemediklerinden öyle diyorlar galiba konusu ve kurgusuyla herşey ortada harika bi film
ferdi2804
ferdi2804

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
sanırım bu frank darabont un yönettiği ikinci korku filmi... bence güzel iş çıkarmış s.king romanı sonuçta anlam aramamak lazım :)
sinema-tutkunu
sinema-tutkunu

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel oyuncuların hepsi çok güzel oyamış helal olsun zaten filmin 2. yarısında ağlamaktan öldüm hem gerilim hem fantastik hemde üzücü bir son ellerine sağlık tüm ekibin ve oyuncuların
alekis35
alekis35

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
film belki biraz ağır bi film ama psikolojik olarak etkileniyosunuz ve sonunda size öyle bi çarpıyorki kendinize zor geliyosunuz. kesinlikle gidilip görülmesi gereken bi film kaçırmayın derim 10/9,9
nil-nil
nil-nil

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu yoruma dikkat!!!Saçma yada değil,yada değil herneyse,başından sonuna gerilimi çok başarılı bir şekilde en üst seviyede tutulan ve kelimenin tam anlamıyla insanı koltukla basit bir bütün haline getiren bir film.Ve hayatımda çok film seyrettim ama hiçbir filmin sonu bu ’’kadar şaşırtıcı,etkileyici değildi’’Türünün meraklıları asla kaçırmayın derim.Mütişti..Sonunda ki müziğede bittim...
Kadir Yılmaz
Kadir Yılmaz

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben bu siteden takip ederek filme giden biriyim. bence bu filme gidilir. çünkü farklı bir film bence izlenmeli...
kobra543
kobra543

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
kısacası : sonu müthiş olan süper bir film
hazann-gulu
hazann-gulu

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim ve çok etkilendim gerçekten çok güzel ve çok akıcı bir film. Herkesin mutlaka görmesi gereken bir film.
maniero
maniero

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmden çıkalı 1 saat oluyor. filmlere bakınırken senarist ve yönetmen koltugunda Frank Darabont'u görünce tereddütsüz girdik. illa ki güzel bir film olmalıydı.

Film başlarda oldukça hafif geldi bana.biraz hayal kırıklıgı yasar gibi oldum. fakat ilerleyen dakikalarda çok daha sağlam bir film olmaya başladı ve sonuyla olayı resmen bitirdi.

Sisteki yaratıkları pek begenmesem de filmin sonu filmdeki bütün eksikliklerin üzerini tamamen kapatıyor. ee eğer bir Frank Darabont filmi izliyorsanız filmin sonu gelmeden asla yorum yapmayım derim ben (:

Not:Film belki birçoğumuzun izlediği en iyi filmler listesine aldığı The Shawshenk Redemption(esaretin bedeli) ve The Green Mile(yeşil yol) filmlerinin yönetmeninden!
lostheropark
lostheropark

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim ve etkesini hala üzerimden atamadım film sonuna kadar sizi koltuğunuza çiviliyor.şaşırtıcı sürekliyici 10/9 verdim gidin paranıza yazık olmaz