2200'lü yılların ortaları... Kötücüllüğün dünyayı yok etmesine karşı yeni önlemler aranmaktadır. Leeloo, bu kötülüğün karşısında dikilecek olan saf yaratıktır. Bu tehlikeye karşı bir çözüm arayan Leeloo, beşinci elementin arayışına düşer. Bunun için kendisine bir taksi şoförü olan Korben Dallas yardım edecektir.
Bruce Willis ve Milla Jojovich'i bir araya getiren film, Luc Besson filmografisinin en değerli yapıtlarından biri olarak addediliyor.
2:42
1:54
0:53





11 Haber ve Özel Dosya
Başarılı efektleri ve sağlam oyunculukları olan bir bilim-kurgu aksiyonuydu...
bruce willis için izlediğim bir filmdi pişmanda olmadım ama insan şuanda izleyince birazda klişe gelmiyor değil bilimkurgu hayranlarını tatmin edecektir diye düşünüyorum.
Eğlenceli,komik,duygusal.Yer yer kendini ciddiye almayan yapısıyla su gibi akıp geçen iki saat sunuyor izleyicisine.Bilimkurgu türünün klasiklerinden.
İzlediğim en iyi bilimkurgu filmlerden biriydi. Sağlam kadro, sağlam oyunculuklar...Ayrıca izlediğim en iyi Bruce Willis filmlerinden biri oldu bu...10/8.5
Ülke
Fransa,
ABD,
İngiltere
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
1997
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
75 210 000 EUR
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1997, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1997.