İzlediğim en iyi bilimkurgu filmlerden biriydi. Sağlam kadro, sağlam oyunculuklar...Ayrıca izlediğim en iyi Bruce Willis filmlerinden biri oldu bu...10/8.5
Teknik açıdan kusursuzluğu,yer yer insanı kırıp geçen mizah anlayışı ve akıllarda yer edinecek sahneleriyle sinema tarihinin en iyi bilimkurgu filmlerinden ? ayrıca bana göre luc besson un en iyi filmi?Brus wilis ve garry oldman önderliğinde ki mükemmel oyuncu perfomanslarınıda unutmamak gerekir ? bütün oyuncular üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmiş?İzlenmesi gerektiğini düşünüyorum ? favori filmlerimden? 10/10
Pek sevmiyorum o zamanın şartlarına göre demeyi ama gerçekten o zamanın şartlarına göre muhteşem bi film 10/ 10 diyorum. Eski olmasından dolayı yaratıklı sahnelerde gülebilirsiniz biraz ama sonuç olarak güzel bi film.
Bnce çok başarılı bir yapım.Çünkü bu tip filmleri değerlendirirken şimdiki zamanın teknojosine bakmamalıyız bir 2008 yapımı ile 1997 yapımı arasında tam 11 yıl fark var.Ve sinemada 11 yıl bnce buyuk bir deişim demektir ve bilimkurgu acısından çok güzel bi film.Şiddetle tavsiye ediorum.Luc Beson un hayal gücünün ne kadar geniş oldugunu anlatıyor bnce bu film.Ve de yönetmenin ne kadar önemli oldugunu.
Hayatımda izlediğim en güzel bilimkurgu filmlerden biri diybilirim.. Bruce Willis ve Milla Jovovich in oyunculukları Müthiş’ti.. Özellikle Bİlgisayar oyununu oynadığımda filmle bütünleştim.. Keşke ikincisi çekilse:):):)
Bruce Willis ve Milla Jovovic'i ilk bu filmle tanıdım ve hayran kaldım. Filmin gayet güçlü bir konusu var. Ve oyuncularında güzelliğiyle film 2 kat daha izlenesi oluo. Gerek sahneler gerekse müzikler her şey çok güsel. Hala izlemeyen var mı bilmiyorum ama eğer izlememek gibi bir gaflete düşmüşseniz mutlak izleyin. Dönemin en iyi filmlerinden. İyi seyirler