Dondurmam Gaymak
3,3

mertsensari
mertsensari

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi hiç bir sahneseinde sıkılmadım cok eğlenceliydi yani bu film oscarlık değil bunu zaten herkes farkında ama ortada o yöre ve insanını anlatan basaralı bir sanat eseri var seyredilmeli özellikle sinemayla yakından ilgiliyseniz.
geceler375
geceler375

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenilmesi gereken bir film muğla halkı çok doğal oynamış çok başarılıydılar o ne lan apartman gibi.........
turkelbaris
turkelbaris

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
fazla abartili oldugu fikrine kesinlikle katiliyorum... Annemle gitmemis olsam belki biraz begenirdim ama..
ayhgul
ayhgul

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence iyi ve komik bir film. filmde oynayan insanlar ilk defa rolde oynamasına rağmen hepsi çok başarılı. hoşça vakit geçirecek bir film
yuceonder
yuceonder

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
''cenabet deyyuss'' filmden bir alıntı. Film 10 numara.
flashland
flashland

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi ben kurgulasaydım 12 dakika sürerdi ama yine de koca bir sıfır olurdu..
uniqueparis
uniqueparis

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film için zorlarsak sadece 'fena değil' derim.çok abartıldı o yüzden hayal kırıklığına uğradım açıkçası.bütün yük başrol oyuncusundaydı,onunda zaman zaman fire verdiği oldu.oscara aday gösterebileceğimiz daha güzel filmlerimiz var neden bu anlamadım.
Erengy
Erengy

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar imkansızlık içinde yapıldığına bakıldığında güzel ama çok ahım şahım değil ama başrol oyuncusu gerçekten oskarlık bir oyunculuk sergilemiş.Onun oyunculuğu dışında kayda değer fazla bi şey yok..
cursed-xes
cursed-xes

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
konu olarak pekte abartılı değil, oyunculukta öle, ama karakterler eylenceleydi, en azından yapmacık değiller. ben beyenenler arasındayım bu filmde...
rockerman555
rockerman555

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Berbat berbat ötesi bi zaman kaybı ege'li olunca karpuz kabuğundan gemiler yapmak kadar başarılıdır diye düşünmüştüm ama yanından bile geçemiyor
sarsala60
sarsala60

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
turan özdemirin oyunculuğu dışında şafşatalı bişey yok bu filmde bence.seyredilebilir...
sadecebatuhan
sadecebatuhan

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
oscara aday göstermemiz bizim sinemamızın ne hallerde olduğunun bir göstergesi yazık ki ne yazık.. biraz tatlı ege şivesi ve birazda doğallık başka bir şey beklemeyin bu filmden filmin ana ve yan hikayelerinin hepsi hava kalmış bizi hiç bir sonuca götürmüyor bi dondurma imalatcısının savsaklamalarını izlemekten başka malesef bir şey yok filmde..
trogane
trogane

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
neresini bneryenmediniz anlamıyorum son derece eğlendirici bi film olduğunu düşnüyorum .ve oyunculare yerine halkı oynatmak çok sadelik ve gerçekçilik katmış ...güzel bi film izlenmeli diyorum....
ozan-tacalan
ozan-tacalan

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
şiveleriyle film süper olmuş
Sikimic
Sikimic

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Şivesinden dolayı bir çok sahneyi doğru düzgün anlayamdım ama yine de izlenilebilir.