Geçmişin Gölgesinde
4,6

Muhammed aydın
Muhammed aydın

30 Eylül 2025 tarihinde eklendi
hikayesi muhteşem ve kalitesi şaheser bir film performans olarak ve sonlara doğru etkisi muhteşem ve patlatıcı bir filmdi
martinscorsese
martinscorsese

1 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Güzel bir film, karakter dönüşümü harika işlenmiş. Edward norton çok iyi oynamış. Yıllarca Tv de karşılaştığım bir filmdi. Hep yarım yamalak izlerdim, sonun da baiştan sona izlemek nasip oldu, Teşekkürler
202 Production
202 Production

5 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Evrensel değerlere sahip olmak kısmını sürekli olarak anlatıp söylerler bilirsiniz.! Hani siyah ol, beyaz ol, ingiliz ol, Alman ol farketmiyor bu durum. En nihayetinde adaletin ve evrensel değerlerin herkes için geçerli olduğu konusunda kesinlikle kabul görmüş sağlam bir film. Özellikle de filmde ki öğretiler ve anlatımlar kesinlikle önemli. İyi seyirler şimdiden
Alperencebe
Alperencebe

26 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Irkıçılığın ne kadar saçma bir şey olduğunu o kadar sade ve güzel anlatmış ki günümüz zihniyetlerinde, ideolojilerinde gerçekten bir amaç olmadığı başlarındakinin birbirinin üzerinden geçinmesine verilen küçük bir mesaj da çok vurgulayıcı olmuş Edward Norton yine büyük oynamız film kesinlikle tavsiye edilir insana bir şey katan filmlerden.
Hilda
Hilda

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
edward ın oyunculuğu göz dolduruyor. çok beğendim. sıkılmadan izlenebilecek bir film. herkese tavsiye ediyorum. ırkçılığın öfkenin, kinin bir hastalık olduğunu en iyi şekilde bize gösteriyor. adaletin eşitliğin ve iyiliğin olduğu güzel günlere..
YılmazPütün
YılmazPütün

10 Mart 2016 tarihinde eklendi
Edward Norton2un daha hiç kötü filmini görmedim. Bu da cok iyi filmlerinden bir tanesi kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. Bu film size bir şey anlatıyor bir derdi var bu filminin..!
Mehmed K.
Mehmed K.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Irkçılığın ne denli iğrenç olduğunu gösteren muhteşem bir film. 10 üzerinden 8 veriyorum. Film adının tercümesi de ilginç geldi :)
mali
mali

1 Mart 2015 tarihinde eklendi
Bu film kesinlikle izlenmeye değer. Her ne kadar akıcı bir film olmasa da vermiş olduğu mesajı çok doğru bir şekilde perdeye aktarmışlar bizlere de izlemek düşer. Bir kaç olumsuz faktör dışında izlenebilirliği olan bir yapıttır.
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Filme ne yorum yazacağımı epey düşündüm. Güzel bir film kesinlikle. Amerikan propagandası ağırlıklı değil bana göre. Tamamen insanlara yönelik bir film yapmışlar bu sefer. Derek'e bu yapılır mı ? diyorsun sahnenin birinde. Hele son sahne tüh ya dedirtti.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

12 Kasım 2014 tarihinde eklendi
ırkçılığın ve faşizmin insanın özüne nasıl aykırı ve zararlı olduğu çok güzel anlatılmış 9/10
ygemici
ygemici

3 Eylül 2014 tarihinde eklendi
yaşanmış olaylardan derlenmiş güzel ve mesaj veren bir film.izlemeye değer bulduğumu söyleyebilirim.
Ahmet Aydeniz
Ahmet Aydeniz

22 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Her zaman böyle filmler izlemek mümkün olmuyor gençlerin ideolojiler peşinde nasıl kandırıldklarını anlatabilmesi diğerlerini değersiz girmemeyi becerebilmektir öğrenmeyi anlatabilen Ender filmlerden. Bir çok kitabın yada nasihatın yapmak istediğini yapabilme potansiyeli olan bir film. İzlenmesi gerek. Dünyaya değer katan bir film. İzlenmesi gerek
Kptan Custo
Kptan Custo

5 Şubat 2012 tarihinde eklendi
arsivlik harika bir film neresini elestirebilirim ki basit konu zengin anlatim
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
En iyi ırkçılık karşıtı filmlerden biri.Irkçılığı desteklediği gibi yanlış yorumlara maruz kalan bir yapım aynı zamanda.Bunun için çok dikkatli izlenmesi gerekiyor.İşlediği cinayetten sonra Nortonın bakışı sinema tarihinin en unutulmaz anlarından birisi.
Erman Tokatlı
Erman Tokatlı

9 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Edward Norton ın ince ses tonu pek filme gitmesede :)) Müthiş oyunculuğu göz kamaştırıyor filmde filmin kurgusu çok iyi zaten hafızalarda yer etmiş fazlasıyla filmden sahne var. İnsanları biraz daha sosyal açıdan birbirlerine saygılı olmaya iten bir film aslında daha doğrusu sonlara doğru bunu gerçekten tokat gibi vurarak anlatıyor film.Edward Furlong un asi genç tavırlı oyunculuğu zamanının en marjinal oyunculuklarından biriydi hatırladığım kadarıyla özellikle tuvaletteki yüze sigara üfleme sahnesi beni baya etkilemişti :)