kolaric
22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izlerken en çok eğlenebildiğim filmlerden biridir d.k.a. her izleyişimde farklı yönlerini (ya da hatalarını/absürtlüklerini?) bulup keyfime keyif katarım. ama söz konusu film bu olunca bence kült kelimesinin tanımını da bir daha sorgulamak gerekiyor. çok az bir bütçeyle ve tamamen amatör ruhla çekilmiş olması, türk sinemasının bırakın elini atmayı, haberdar bile olmadığı bilim kurgu türünde verilen ilk eser olması filmin iyi yönleri. ama bir teraziye koyduğumuzda filmin saçmalıkları yanında bu yönler eriyip gidiyor. geriye ya beş dakika izlemeye tahammül edilemeyen ziyan bir makara, ya da ters tepki sonucunda yüceleştirildikçe yüceleştirilen ve kült yaftası yapıştırılan ama hala acınası bir film ortaya çıkıyor. ben dünyayı kurtaran adam'ı çok seviyorum. izlerken çok eğleniyorum. ama bu ona sinema kriterleri içinde vereceğim puanı ne yazık ki değiştirmiyor: 10 üzerinden 1.
yorumlarınızın tamamını okudum.sinemaseverler ikiye ayrılmış durumda.kimisi ’bu kadar saçma film mi olur’derken kimisi de’ne yapalım kardeş.o zamanki imkanlarla ancak bu kadar olur’diyor.hani bir söz vardır:’’reklam reklamdır.reklamın iyisi kötüsü olmaz’’diye.dolayısıyla o kadar da önemli olmayan bir film bu kadar tartışılır hale geliyorimkanınız mı yok.çekmeyin kardeşim.size silah zoruyla mı çekin diyorlar
sindar demişki yönetmen daha kötüsünü çeksinlerde görim ve çekildide dünyatı kurtaran adamın oğlu. inanan bu film o filmden daha kötü.keşke hiç çekilmeseymiş 2 filmde