rocky-gurcell
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sıcağı sıcağına yorumunu yapıorum suanda filmin kadrosu geciyo gezlerimin önüden yani şimdi izledim ve son film olmasına karsın oyun daha yeni basladı sözüyle sizi taa basta hayacanladıran bi film ve bitişi baslangıcı olan bi film yani gazeteyi son sayfasından okumaya baslamak gibi bişey tartısalacak ve konusalacak cok sey var ama sadece izleyın derim tüm seriyi tabi mükkemmel ve aklımdayken yazmak istiorum tecrübe sert bir öğretmendir önce sınav sonra ders gelir repliği hosuma gitti gercekten kafa yorucu yani düşündürcü ve sürükleyici her zaman ki testere cizgisini koruyan müthiş film izleyin
Her bir filmde biraz daha anlıyorsun testerenin neden bunları yaptığını ve ister istemez hayran kalıyorsun.. Bence serinin en akıl isteyen en yaratıcı filmi..
SÜPER SÜPER SÜPER. Kesinlikle tavsiye ediyorum. ama devam filmlere illa bir kulp takanlar izlemesin. çünkü onlara bu film fazla gelebilir zeka yönünden. Film beni çok etkiledi resmen koltuğa saplandım izlerken. buna sebep gördüğüm kan ve şiddetin yanısıra içinde yatan derin anlamlarda saklı. hayatı bukadar güzel anlatan kanımın o anda çekilmesini sağlayan başka bir film izlemedim. Asla korku filmi değil bu film. yanlız kaldığınızda kendinizi bir garip hissedersiniz ya öyle bir durum bundaki. İki kaşın arasındaki 3. göz gibi bişey. Şimdiden iyi seyirler.
eski testere serileri herbiri bir öncekinden güzel ve zekiceydi,herbirinde acaba sonunda nasıl hayretler içinde bırakacak bir son var acaba diye düşünürdüm ve 1,2,3 serileri sonu hep harika bitmişti.bu seridede aynı heyecanı bekledim ama sonunda tam bir hüsrana uğradım,filmi diğer bölümlerle bağlantılı hale getiriyim derken resmen ellerine yüzlerine bulaştırmışlar en sonunda filmden çıkarken şimdi ne oldu,o niye ve nasıl oldu,o kişinin bağlantısı neydi,neden öyleydi gibi sorularla filmi anlayamıyorsunuz,film sizi yoruyor,öyle bir noktaya geliyorki yüz simalarını ezberlemediğinizde olaydan bile kopuyorsunuz,izleyince anlayacaksınız,ve diğer bazı yorum yapan arkadaişların dediği gibi biri bana bu filmi anlatsın,anlamadım.büyük umutlarla hele benim gibi diğer tüm serileri izleyen biri olarak hevesle gitmeyin,diğer bölümlerin verdiği tadı film boyunca aldığınızı hissettiğinizi sanırken finalinde tam bir hüsrana uğruyorsunuz anlaşılmıyor,bolca kan görmek isteyenler için ideal.
testere l süper testere ll normal testere lll mide bulandırıcı.
çok açıktırki film gittikçe kötüleşiyor. eğer testere 1 in mantığıyla çektilerse okey ama testere lll. devamı olursa l. filmin güzelliğine yazık olacak. akıllarda hoş bir tadı kalmıştı. umarım lll filmde olduğu gibi hüsrana uğrayıp kendimizi zar zor salondan dışarı atmayız
Asla ilk Testere filminin kalitesini ve özgün yapısını bir daha yakalayamadılar. İlk Testere filmi kanlı sahnelerine rağmen türün meraklılarının farkedebileceği üstün özellikleri ve inanılmaz finali ile bir kült filmdi. Ben maalesef devam filmleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, Kan ve aşırı şiddet ile işi götürmeye çalışan, abartısı ile inandırıcılıktan uzak ve sapıklık derecesinde sadistçe sahnelerin kimseye faydası yok. Kesinlikle önermiyorum. Keşke ilk filmde işi bitirip, seriyi sürdürmeselerdi. Ama günümüzde ticari düşünce çok güçlü ne yazık ki..
gerçekten de dizi havasına soktular bu işi.adamlar 2 ve 3 de kaybettikleri itibarlarını toparlamak için böyle bir yol izliyorlar gibi geliyor.çünkü 1. filmde herkesin ağzını 5 karış açtırtmayı başarmışlardı filmin mükemmel kurgusuyla ve bir sürü fan elde etmişlerdi. ama 2. ve 3. den sonra bu havayı kendi elleriyle dağıtmış oldular.şimdi de kurtarmaya çalışıyorlar arkadaşlar.ama herşeye rağmen yine de bir testere filmi.duyunca bile heyecanlanıyorum.umarım karizmayı düzeltebilirler artık.