Son Hava Bükücü

semiha
semiha

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bence çizgi filmi daha güzeldi karakterler hiç benzemiyor daha güzel olabilirdi
arethusa-2
arethusa-2

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Çizgi filminin hayranı olanlar anlayabilir ancak filmin ne kadar basit kaldığını. Hayal kırıklığına uğradım resmen. Yönetmen yine Shamayalan olursa, devam filmlerine gitmekte kararsızım.Aange yazık olmuş, karizma yerlerde...
Zuko-2
Zuko-2

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Yalan söylemiyim.Filme gitmedim gitmeyecemde çok saçma bi yapım olmuş.Tamam ben Çizgi filmi başından beri defalarca tekrar izlemiş biri olarak gerçek ateş efektleri toprak efektlerini merak etmiyor değildim.Ama ne gerek vardı aynısını çekmenin onlarca avatar fanına üyeyim.Avatar Fanımda var ama hiç beğenmedim Traileri izleyerek beğenmediğimi düşündüğüm ilk film.Bence 3 kitabın 4.kitabı olarak çıkmalıydı.Avatarın hayatının devamı olmalıydı.Ayrıca Aangi oynayan çocuğa değinmeden geçemiyecem.Kaç yaşında o çocuk 6 yaşındaki çocuk oynamamalıydı.Özet olarak : Çok gereksiz bir yapım olmuş Sadece 3D si iyiymiş giden arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla.
EceM
EceM

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tanrım felaket bir filmdi! tamam yani avatar kadar iyi bir animeden süper bi film çıkacagını düşünmüyodum ama bu gerçekten rezaletti, ellerine yüzlerine bulaştırmışlar, boşuna milyar dolarlık masrafa girmişler acıdım valla. ilk olarak isim telaffuzlrı dikkatimi cekti. kaç yıldır avatar izlerim adım gibi eminim ki Aang Eeng diye okunur Aang diye diil yani :D Iroh da öyle. Ayroh diil midir o ya bende mi sorun var? onu geçtim ben bu filmin daha neşeli olmasını beklerdim. tabi ki ciddiyet de var ama ne bu yahu? bütün film boyunca sadece bi kere sırıttım galiba? ve hangi zeki bütün bi sezonu tek bi filme sıgdırmaya calısır ki? neyse kısacası kötü bir filmdi ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. ama 2.si gelse yine giderim o ayrı konu. 3/10
happytoilet
happytoilet

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
keşke aang için biraz daha yaşı büyük birisini bulsalardı, böyle hakkaten çocuk olmuş. ayrıca bu şimdi çok çabuk büyür. son filmin girmesi hakkaten yıllar alırsa son filmde de aang çok böyle delikanlı kaçar. zira tüm serileri toplayınca gün dönümlerini filan dikkate aldığımızda tüm olaylar epi topu bikaç ay sürüyo, taş çatlasa 6 ay. ha eğer bu arkadaşın seçimi hakkaten o hareketleri yapabiliritesi ise saygı duyarım, mantıklı bi karar. ne de olsa hava bükücü yani, atlayıp zıplaması şart.iroh seçimine acayip üzüldüm. sesi olsun, tipi olsun iroh amca mıza çok ters düşücek gibi shaun toub. iron man de yinsen miş, ordan biliyorum sesini. ayrıca filmin resimlerinde de çok böyle sinir bozucu bi tipi var. ne kadar bilge yaparsan yap böyle bi iroh amca mın şekerliğine yetişemez.fragman a hiç aldanmamak lazım, allaan delisine bile film yaptırsan gider filmin en süpersonik sahnelerine koyar fragmana. mantık budur tahminen.zuko yu da sevemedim. oyunculuğu yapabilir ona bişey demiyorum. dev patel iyiydi slumdog millioner de. ama ne bilim olmamış olmaz olmasın. o güzelim tekli at kuyruğu çok güzeldi. dev patel saçları gitsin istemedi mi nedir. gerçek zuko olsa heralde 'benim saçlarım böyle kirpi gibi deyil ki' derdi sokka nın çizimindeki gibi.katara ya bişey demiyorum, o zaten ruhsuz bi kız olabilir. az bi güzel olsa yeter, onu da yakalamışlar gibi.sokka yı söyliyim bitircem. sokka çizgi dizi de çok böyle neşeli sakar bi arkadaşımızdı. filmde çok sinirsek bi tipi var. sokka hiç de öyle paso ciddi biri deyildi.ama son söyleyeceğim şey şu ki, bu kadar eleştiriden sonra sırf filmi üç boyutlu izlemek için yazlıktan gerekirse istanbula gelicem. zira ne kadar eleştirsek de oyuncu seçimlerini, artık çok geç. seçilen seçilmiş. bize de izlemek düşüyo, ve ben de bunu yapıcam. herkeze iyi seyirler şimdiden
mymatik
mymatik

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Shyamalan filmi çekmemiş ki. sadece yazmış. Daha film hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapan tek millet biziz herhalde :))
mettt
mettt

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
harika bir çizgi filmin ardından bu filmi çekebilmek herkesin harcı değildi ve ztn olmamışta.. çok şey atlanmış bazı yerler çok hızlı geçilmiş orjinaliyle alakasız bir yapım olmuş.. bence 100 dakikaya sığdırılması da mucize olurdu.. açıkçası çok meraklı değilseniz izlemeyin hatta düblajlı hiç izlemeyin..
bahadir524
bahadir524

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
sekernurii ye ... paramount ne düşünüyo bilmiyorum ama ben yönetmenin bi çok filmini izledim... her seferinde bu sefer başarmıştır, ilk filminin kalitesine yaklaşmıştır belki diye izledim ama hep daha kötüye gitti... sudaki kızdan sonra da pes ettim zaten... belki usta bir eleştirmen değilim ama sinema nedir, iyi film kötü film arasındaki fark nedir bilecek kadar da film izlediğimi sanıyorum ve bu yönetmen bence bu yapımda olması gereken en son kişiydi... umarım film vizyona girdiğinde burada bir özür yazısı yazarım ama bu konuda hiç ümitli değilim...
sekegu
sekegu

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
10-18 yaşa hitab ediyor.Belki zorlanırsa 22 :).Film bence kötü değil aslında güzel.Ama ne beklediğimizde önemli evet bazı eksiklikler var yok değil.Ama çok aşırı abartılacak kadar da değil.Film 3 bölüm sanırım.Devam edeceğini zaten filmin sonunda anlıyorsunuz.Artı tek bölümlük bir film içinde çok yavan kalacak bir sondu zaten.Ve sevgili ile gitmetin ama aile filmi olabilir :)
bugra-s88
bugra-s88

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çizgifilmini izlememiştim. özel bir beklentim yoktu. benim için gayet güzel bir filmdi, hikaye gayet açıktı, senaryo kendini iyi anlatabilmişti. 8/10hı bu arada arkadaşların beğenmemesini anlıyorum. ben de dahil harry potter okuyucuları da hiç bir filmi beğenmez. çünkü kitabın içindeki olayların %70i atılmış olur. o yüzden dizi film şekilde çekilmesini istemişimdir hep. ama kitabı okumayanlar filmlerine bayılırlar.beğenmeyen arkadaşların da olaylarını bunun gibi görüyorum. uzun bir seri ile 2 saatlik bir filmi bir tutmak mantıksız oluyor.
Azeroth
Azeroth

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ya bunun neresi 3D !!!! Gözlükleri çıkarıp izledim ve filmin %95 nin normal olduğunu gördüm. Sadece arkadaki ağaç mağaç o geri kalan %5 lik dilime giriyor. gerisi hikaye.. Tamam herşey 3d değil zaten bu amaçlada gitmedim. Fantastik filmler ilgimi herzaman çeker. Hele de aksiyon ile birleşince izlemeye doyamam. Ama bu film berbattı. Konu ağır , Sahneler ağır , kamer geçişleri ağır. yai herşey ağır. Olmaz olsun böyle avatar =)1 puan verdim yeterli bence.
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
dev patel i zuko yapmak hangi kafanın ürünüdür ya bruce lee gibi bi herif bulmak bu kadar mı zor yazıkk...
vforvendeta
vforvendeta

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bazı filimlerin fragmanlarına bakarsınız şahane filim olacak dersiniz bununda fragmanlarını izleyince ve konusunu öğrenince çok kaliteli bir filim olacağı beklentisiyle izledim ama umduğum gibi çıkmadı. Fragmandaki şaşaadan eser yoktu. Dövüş sahneleri çok basitti ve kısaydı, efekler çok azdı ve ucuz 2.sınıf efeklerdi, müzikler hoştu ama daha etkileyici ve coşkulu olabilirdi, konu ve dramatize beni pek içine çekip sarmadı. Bu kadar güzel malzemeden böyle kalitesiz bir yapımın çıkması üzücü.
Pyloge
Pyloge

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ayrıca 3D olarak izlemenizin size faydası dokunmaz çünkü Shyamalan filmi normal kameralarla çekti sonradan Alice In The Wonderland filmi gibi 3Dde başarılı olunca Filmi bilgisayarla 3Dye çevirdiler.Yani sadece derinlik katılmış, hiç bir şekilde animasyon filmler gibi üstünüze doğru gelen cisimler yok.Sadece derinlik.Uyanık olun, paranızı boşuna bu filmin 3dsine vermeyin.3D sadece bir atraksiyon amacıyla yapılmış maksat aileler aa 3Dymiş hadi izleyelim şeklinde kapılsınlar diye yapılmış yani.
KogeoM
KogeoM

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Sinekritik yazarlarını kınamak istiyorum, bana göre film oldukça başarılıydı. Mekan olsun görsellik olsun kurgu olsun gayet harika bir seyirlikti. Kitabını okumamış olabilirim, animeyi de izlememiş olabilirim ki bu gayet normal, yapımcılar bunu gözardı etmeden yayınladılar bu filmi, yani bu 'herkes için' yapılmış bir eserdir, oldukça da başarılı. 9/10