Son Hava Bükücü

Film-Kolik-3
Film-Kolik-3

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Film efektleri muhteşem ama senaryosu olsun, replikleri olsun aşırı berbat. Tavsiyem animesini izleyin.
recoil
recoil

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Animesinin hayranı biri olarak tamamen berbat etmiş. Keşke Peter Jackson amcamız çekseydi. Mükemmel bir üçleme çıkardı eminim. Yönetmen sokaktan bulduğu hintliyi filmde oynatmış! Bu ne toprakçılıktır kardeşim:))
Vartenor
Vartenor

20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Çocukluğumuz çizgi film kahramanı;Avatar.Bir şekilde yapmış adamlar.Görsel açıdan da fena değil ama kardeşim hikaye nedir öyle.Çizgi filmi bile daha güzeldi.Çizgi filmini izlememiş olsam beğenirdim.
okan1903
okan1903

19 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Cizgi Filmini hiç izlemedigim için karşılaştırma yapamayacagım.Filmin en dikkat ceken yönü efektler son derece mükemmeldi.Konu klasik iyilerin ve kötülerin savaşı...İzlesenizde olur izlemesenizde...

10 üzerinden 5

Bu arada 4 element ateş,su,toprak,tahta değilmiydi..:)
fantomasds
fantomasds

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Fantastik bir flimde bu kadar sıkılacağımı hiç düşünmemiştim. İzlerken ara ara uyukladım. Eldeki bu malzemeyle çok daha şahane bir filim yapılabilirdi. Ben uyuduğuma göre çocuklar hayli hayli uyuyacaktır.
ayastan
ayastan

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
izlenebilir güzel bir fantastik filmdi
Speedy
Speedy

6 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bu kadar kötü yorumları hakeden bir film değil bence.. tamam ortaya çok mükemmel bişey çıkmamış ama evde vakit geçirebiliceğin bi film...
mehmet53
mehmet53

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
yönetmenin başarısızlığı göze çarpıyor.yoksa daha güzel bir film olabilirdi
arroyo-2
arroyo-2

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Tamam The Last Airbender harika bir film değil ama bu kadar yerin dibine batırılacak kadar da kötü bir film değil.Filmin esinlendiği animasyon seriyi hiç izlemediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama fantastik film severlerin sevebileceği bir olduğunu düşünüyorum.
mettt
mettt

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
harika bir çizgi filmin ardından bu filmi çekebilmek herkesin harcı değildi ve ztn olmamışta.. çok şey atlanmış bazı yerler çok hızlı geçilmiş orjinaliyle alakasız bir yapım olmuş.. bence 100 dakikaya sığdırılması da mucize olurdu.. açıkçası çok meraklı değilseniz izlemeyin hatta düblajlı hiç izlemeyin..
bilge-2
bilge-2

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
boşa harcayacak zamanı olanlar izleyebilirler.
dostça
dostça

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
filmi yeni seyrettim.Seyretmiyen arkadaşları uyarayım dedim.Bütün kötü yorumları fazlası ile hakediyor.1 saat 43 dklık zaman kaybı
Edniz
Edniz

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bu kadar muhteşem bi öykünün bu kadar rezil edilebilmesi hayret verici. Çinlileri andıran Ateş Ulusunun Hintli, koyu tenli subükücülerin beyaz olmasından tutun da karekterlerin kişiiklerine kadar her şey bu kadar değiştirilebilir...
Hani onu geçtim, Aang(Eng)e Ang demeseydiniz hiç değilse.
Filmde tonlar çok koyu ve mizah duygusundan eser yok, ama yine de savaşın dehşetini bile anlatmayı becerememiş bi rezaletle karşı karşıyayız.
ssezzaii
ssezzaii

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
ferdi tayfur filmleri bile daha sürükleyici sıkıntıdan patladım birkaç efekt dışında hiç bişeyden ibaret bi film senaryo tutarsız seslendirme kötü ve daha niceleri
archdey
archdey

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle rezaletin son perdesi bir film hakikaten niye çekmişler bu rezilliği anlamak mümkün değil ilkokul müsamereleri çok daha kaliteli bu filme nazaran! Hiç tartışmasız son 5 senenin en berbat filmi diyebilirim!! 0/10 kesinlikle!!!