l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Dün akşam, çizgi dizisine bayılan ufak kuzeni ve ablasını, filmine götürdüm. Daha önce, hiç baştan sona, çizgi dizisini seytretmedğimden midir bilmiyorum ama ben sevemedim...
hiçbir şey vaadetmediği gibi oldukça çocuksu bir film olduğunu söyleyebilirim. filmdeki aksiyon sahneleri bile sıkıcıydı, hele ki replikler...her ne kadar latife de olsa shyamalan '6.his' filminden sonra ruhunu şeytana sattı yorumlarına katılmamak elde değil(!)
Imdb ye bakılırsa yılın en berbat filmi olmuş...10 yorumdan 9u olumsuz... Hayallerimizi yıktılar maalesef... Ahududu ödüllerinde zirveyi zorlar diyorlar...
Savaş Sahnelerini yeterince iyi düşünülmüş yapmayıp basit mantıkla yapmıslar.Ateş Kralı ve Ateş Prensini de bulabilecekleri en uyumsuz oyuncuları bulmuşlar ayrıca filmdeki Aang ile çizgi filmdeki Aang karakter olarak tam birbirini tutmuyor gibi.Ayrıca 3D efektlerine de başarılı denemez.
3d konusunda haklısınız pek fark yok gibiydi ( genel manzara-çevresel görüntüler dışında)..koca animeyi 3 filme sıgdırmak içinde herşey pek bir hızlı olup bitiyor - olayların / karakterlerin arası boş ve yüzeysel...daha iyi bir senaryo gurubu ve yönetmeni hakediyordu bu film......hakkını yemeyelim bazı efektler ve fotoğraflar başarılıydı ama
Tek kelimeyle rezaletin son perdesi bir film hakikaten niye çekmişler bu rezilliği anlamak mümkün değil ilkokul müsamereleri çok daha kaliteli bu filme nazaran! Hiç tartışmasız son 5 senenin en berbat filmi diyebilirim!! 0/10 kesinlikle!!!
Çizgi filmdeki konuyu çok yavan bir şekilde anlatmış. Sakın lotr gibi olacak ümidiyle gitmeyin :(Duygu hiç yoktu, oyuncular sanki robot gibiydiler :(5 / 10
mymatik sen karıştırıyorsun şu anda cahil durumuna sen düştün bu filmi M. Night Shyamalanyazıp yönetti sen devilla karıştırdın lütfen biraz bilgi edinip öyle yorum yaz.
berbat bi film olmuş . çizgi filmin o kadar çok hayranı varki eminim seyredenlerin %95 i benm gibi düşünüyordur. karakterler hiç uyumlu değil tam bir çocuk filmi olmuş . ne bi konuya giriş var ne bi anlatım.. 3 günde su bükmeyi öğreniyo çizgi filmde bile 1 sezon (20 bölüm ) sürüyo bu . tam bi hayal kırıklığı