Pers Prensi: Zamanın Kumları
4,2

elvis-7703
elvis-7703

31 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Biraz önce filmden cıktım 10 numara yapmışlar zamanın kumları demişlerya evet zamanın nasıl gectiğini anlamadım bile...Senaryo işlenişi on numara hikaye yerinde ve akıcı...Atmosfer..güzel oyunculuk yerinde daha ne olsun...Bu arada Haşhaşhin tartışmasıda sitede sürüp duruyor.Allah aşkına Haşhaşhinler tarih aralığın değilde adamların şekli şemaline yorum yapsanızya Haşhaşinle böyle insanlarmıydı....Evet filmde sadece geyik haşhaşinlerin karakterleri ruhani olmuş elemanlar...Onuda ben masal olan prens of persia veriyorum...10/9 diyorummm
maviveportakal
maviveportakal

10 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bilgisayar oyunlarından hiç anlamam.Hiç te sevmem aslında.bu güne kadar oynadığım tek oyun farmville idi.ondanda sıkılıp bıraktım.muhtemelen zaman kaybı olarak gördüğüm için çabuk sıkılıyorum.bahsedeceğim filmde bir oyundan alıntı.oyunu oynamamış olmak daha iyi oldu diye tahmin ediyorum.çünkü beklentisiz ve önyargısız oturdum ekranın başına.Sonuç:filmi çok beğendim.çok eğlenceli ve sürükleyici buldum.fantastik bir hikayesi var.zamanı geri alabilen bir hançer için yapılan bir savaşın hikayesi.aslında tam büyükler için yapılmış bir masal.ama küçüklerde çok rahat izleyebilir.aira hiç müstehcen ve kanlı bir sahne yok.aspirisi ve heyecanı bol bir film.tavsiye ederim.
Firat A
Firat A

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
Fragmanda oyunun atmosferi rengi aynen verilmiş :) çok harika sabırsızlıkla bekliyorum! hayal kırıklığı olamayacak bence =))
dosto21
dosto21

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
anlamıyorum robin hood gibi bi film 8.4 alıyor bu film 8.5 bence ya robin hood abartılıyor yada bu filmin hakkı yeniyor.Çok güzel ve herşeyiyle doyurucu bi filmdi.
kobeiso
kobeiso

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Amerika'nın birçok başarılı dizisinde yapımcı olarak gördüğümüz Jerry Bruckhiemer, sinemaya el atmaya karar vermiş ve bu sene birçok filme yapımcılık yapmış. Pers Prensi: ZK de bunlardan bir tanesi. Bilgisayar oyunu severler arasında iyi bilinen ve tarafımdan sonuna kadar oynanmış aynı isimli oyundan sinemaya aktarılan film, oyunda görülebilen hemen hemen her şeyi (atlayıp-zıplamaları, dövüş sahnelerini ve en önemlisi zamanda geriye gidişi) oldukça tatmin edecek şekilde izleyiciye sunuyor. Filmde bütün Perslilerin İngiliz aksanıyla konuşması başta biraz enteresan gelse de, Amerikan aksanından daha kabul edilir olduğu ve Perslilere daha çok yakıştığı aşikar. Tahmin edileceği üzere başrolde Pers Prensinin olduğu filmin hikâyesi ise, Türklerin henüz gelmediği Anadolu'da ve Arabistan yarım adası'nın kuzeyinde hüküm süren Pers İmparatorluğu'nda geçmekte ve kutsal olan bir hançeri elde etme mücadelesinden bahsetmekte. Sonuç olarak izlemesi zevkli, özellikle oyunu oynayanlar için çok zevkli bir film olmuş. Oyunun bir seri olduğu düşünüldüğünde, umarım film de bir seri halinde karşımıza çıkar. Puanım: 9,0/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
izle ve unut filmi.eğlenceli ve kısmen birazcık daha farklı aksiyon-dövüş sahneleri hariç size çok bir yenilik katmayacaktır.bu farklılık dediğim de filmin mekanları,kıyafetleri,geçtiği dönem gibi şeylerle alakalı zaten.çöller içinde geçmesi vs. gibi.sürükleyici bir aksiyon olduğunu kabul etmek lazım tabii,sıkmıyor.derinliksiz,senaryosuz,ara sıra sağlam 'uyduran' ve herhangi bir oyunculuk da barındırma ihtiyacı hissetmeyen klasik pahalı bir aksiyon.ama zaten ne yönetmenin ne yapımcının ne de diğerlerinin böyle bir derdi var.bu konuda amaçlarına ulaşabildiklerini söyleyebiliriz.tam bir yaz filmi.bruckheimer zaten her yaz çıkar sahneye bu tarz yapımlarla,hiç boş geçmez.oyununa gelince çok çok eskiden çok çok az oynamıştım,bu nedenle oyun ve film arasında bir karşılaştırma ya da eleştiri yapabilecek durumda değilim.ama bildiğime göre fanatikler arasında gayet beğenenler de mevcut oldukça kızan ve eleştirenler de.merak ediyorsanız izleyip kendiniz karar verebilirsiniz,sıkılacak bir film değil fakat başta da dediğim gibi bitirdikten sonra iki gün içinde aklınızda pek birşey kalacağını sanmıyorum.eğlencelik.
Ceren S.
Ceren S.

28 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Güzel vakit geçirmek için iyi bir seçim olabilir özellikle görsellik bakımından kesinlikle tatmin edici..
mehtap6
mehtap6

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
yalnzca zaman geçrmek için izlenebilecek bir aksiyon diyebliriz. farklı zamanda farklı mekanlarda geçmesi filmn farkı olabilir. ama ne konu ne de oyunculuk kayda değer birşeyler sunmuyor..
deckard76
deckard76

16 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Beklediğimden iyi bir film çıktı.Özellikle Jake ve Gemma muhteşem oynamışlar.2010 yılının açık ara gişe filmi.Dört dörtlük.9/10
AstalaVista
AstalaVista

15 Eylül 2010 tarihinde eklendi
zamanında oyunu bana hitap etmemişti, filmi de aynı oldu.. walt disney pictures - göRünce zaten baştan beklentileRimi düşük tuttum.. beklediğim gibi de çıktı..
monopoly
monopoly

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir filim, atmosfer efektleri büyüleyici. İzlemeden geçmeyin.
Ismail S
Ismail S

24 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Genel olarak söyleceğim ilk şey, filmin çok eğlenceli olduğu.Filmin içindeki mizah,aksiyon sahneleleri, efectler eğlence yönünden tatmin edici.Duygu yönü ise yeterli.Jake Gyllenhaal, biraz abartılı bir oyunculuk sergilese de, vücudunu biraz fazla önplana çıkarsa da iyiydi filmin genelince.Ben Kingsley i son zamanlarda itici gelen rollerde görüyoruz ve oldukça da başarılı.Film, oyununu oynamayan sinemaseverlerin ve bu türü sevenlerin beğenisini kazanacaktır.Peki oyununun fanatiklerini memnun eder mi, o konuda şüphelerim var!!!
electronica
electronica

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
Zamanda geriye giderek yanlışlarımızı, hatalarımızı düzeltme olayını Kelebek Etkisi filminden hatırlıyoruz ... Bu filmde Kelebek Etkisi mantığının tarihi bir atmosferde görsel efektlerle harmanlandığını görüyoruz. Nizamın zamanda geriye gitme olayını iyiliğe yönelik değil de kötülüğe yönelik kullanmak istediğini görüyoruz. Nizama sevgi, saygı, aile kavramları yetmiyor. Açgözlülük yapıyor, hile ile tahta geçmek istiyor. Destan tüm çabalarıyla kardeşlerini kötü Nizama karşı uyarıyor ve hançerin gücünü iyi yönde kullanıyor. Kum saati parçalanırsa dünya da yok olur diyerek yapılan fantastik atraksiyonlar biraz abartılı bulunabilir.
Mükemmel değil ama ortalama izlenebilir bir film ... Filme vereceğim en yüksek puan 10 üzerinden 7 puan ...

Ve cevaplamamız gereken bir soru:

- Elimizdeki gücün iyi veya kötü anlamda kullanılmasına kim, nasıl karar verecek? Güç, iyiliğe mi yoksa kötülüğe mi hizmet etmeli? Sen gücünü hangi anlamda kullanıyorsun?
redoxx
redoxx

15 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar seyrettiğim en eğlenceli fantastik filmlerden biri seyredilmesini şiddetle tavsiye ediyorum...
-alp-
-alp-

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Yıllar önce atarilerde başlayan Prince of persia yolculuğumuz, yıllardır bilgisayarla sürüyordu.. Artık bünyemizde bağımlılık yapmış bu efsane oyun serisinin filmi, elbette büyük merakla beklediğimiz bir yapım olmuştu.. Filmi sinemalarımıza konuk olduğu zaman izlemiştim. Dün yeniden bilgisayar üzerinden izleme fırsatı buldum ve daha fazla eğlendiğimi söyleyebilirim. Sırıtmayan oyunculukları, oyuna sadık kalmaya çalışmış eğlenceli senaryosu ile güzel bir seyirlik, Pers Prensi. Eğlenceli ve güzel bir seyirlik arayanlara öneririm...