Amerikalılar Karadeniz’de 2
1,8

enesnail
enesnail

14 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filmin müziklerinden başka elle tutulur birşeyi yok onlarda anonim zaten.ya kartal tibet neden böyle yapıyor anlamış değilim.oyunculuğu süper olan birinin filmlerinin böyle olması üzüntü verici. bakın Mel gibsona adam oyunculuktan sonra süper filmler çeviriyor. yapma kartal amcacım lütfen türk sinemasını biraz daha ileriye götür. dünyayı kurtaran adamın oğluyla , amerikalı karadenizli filmlerle olacak işler değil. bir kere senaryo çok gereksiz olmuş. senaryo iyi olsaydı bu oyucularla başyapıt çıkardı bence. Kartal Tibetin artık Atıl Kurtu atıllıktan kurtarması lazım. bu zihinler daha güzel senaryolar çıkarabilir.
Engin Yüksel

Biri Kartal Tibet’i durdursun
crossbonez
crossbonez

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yazık ya bu film izlenmez koymuşlar ünlüleri öylesine konuşuyolar bence bu film değil 5.1 puanı -5.1 puanı bile haketmiyor
atakanozruh
atakanozruh

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok gereksiz ve kötü bir Türk filmi daha. Ünlü isimleri afişe koyup, ilginç bir isim ve konu bulunarak gişe başarısı hedefleyen ucuz bir yapım. Gerçekten çok başarısız. Harcadığınız vakte değmeyecek kadar kötü...
missbond-2
missbond-2

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
afişteki bunun 1.si lafından herşeyi anlamalıydım hayatımda yaptığım büyük hatalardan biri bu filmi izlemek oldu zaten filmin çıkış zamanı bayrama denk geliyo adamlar seyirci bi nane var sanır girer biz de köşe oluruz diye yapmışlar bu filmi gidin dizi reklamları izleyin ama bu filmi kesinlikle izlemeyin sinema zevkiniz kaçar
ehakalmaz
ehakalmaz

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat bir film. gülünecek bir tarafı yok. film olsun diye yapmışlar sanırım.
futbol-sever05
futbol-sever05

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Amerikalılar nerede bilmem ama fiyasko bu filmde.

Sinemada gülemediyseniz paket yaptıralım evde gülersiniz diyecekler diye korktum bir ara.
35in
35in

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok kötü bir film olmuş sadece yapılmış olmak için yapılmış kimseye tavsiye etmem 2 veriyorum oda sadece pekerin hatrı için:)
skaracan1979
skaracan1979

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat Türk filmiydi.Bu kadar saçma konu görmedim.(gerçi konuda yok ). bu filmi izleyeceğinize gidin evinizde yatın rüya görün daha iyi.
panokfo
panokfo

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bkz. baştan sona geyik muhabbeti..
hilalhosgor
hilalhosgor

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilk duyduğumda harıl harıl bunun ilkinide kesinlikle duymuş olmam lazım diyip durdum bilmediğim bir filmin bide serisimi oluyormuş diye düşünüp durdum ve gazetede 2.si beğenilirse ilki çekilecek diye okuyunca film benim için baştan kaybetti..herşeye rağmen gittim izledim ve çıkışta paramıda geri vermediler...demekki filmlerdede önyargı bazen işe yarayabiliyormuş...
arif-sevimli
arif-sevimli