Sam Mendes bu filmiyle Titanik fanatiklerini bile yaralamıştır.Hepimiz nasıl -yaşarken- kavuşamadılar diye üzülürken kavuşsalardı ne kadar mutsuz olabileceklarını görmüş olduk. Ama yönetmenin bu berbat filmi bu nedenle çektiğini sanmıyorum.
Son zamanlarda seyrettiğim en kötü film maalesef.. Çok ağır işleyen bir konusu var, kurguda öyle.. Olacak şeyleri bu apır işleyen konuda hemen anlayabiliyorsunuz, bu yüzden evet şimdi hareket derken hiç bir şey elde edemiyorsunuz.. Filmde sahnelerin güzel kullanıldığı söylenebilir, ayrıca kate W. iyi oynamış. Ancak bu filmi kurtarmaz..Kesinlikle paranızı böyle bir filme harcamayın..10/5..
film izlemek konusunda da eleştirmek konusunda da çok acımasızız.ancak bilinmesi gerekn gerçekler arasında Hayellerin Peşinde filminin birilerini özel hayatlarını yansıttığı için bu kadar övgüye layık olmasının yanlış olması.burda da görüldüğü gibi bir filmi kurtarmak için oyunculuklar yetmiyor.konuda en az oyuncular kadar sizi sinemaya çekmeli ve sürüklemeli.burada eksik olan tek şey çiftler arasında ki sorunlar.her gün bu tarz sorunlar yaşıyan ey halkım o kadar şişirmeye gerek olmadığını düşündüğüm bu film için elbette zaman kaybı demek yanlış malum o kadar emek oyunculuk Kate Winslet var.
İnsan ilişkilerini,evlilikleri,bireysel yalnızlığı ve sıradan hayatları güzel irdelemiş ama film biraz ağır ilerliyor,ağır dram havası insanı sıkıyor bir süre sonra ama Leonardo DiCaprionun (özellikle kavga sahnelerinde)müthiş oynadığını belirtmeliyim.
Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio birlikte oynadığı için büyük bir beklentiyle izledim ama insanın psikolojisini bozan bir film ve çok sıkıcı, ama özellikle DiCaprio'nun oyunculuğu güzel bu yüzden 2/5.
oyunculuk olarak dicaprio ve winslet harika bir film çıkarmış bence.. film biraz ağır işliyor fakat kate ve dicaprionun aile kavgalarından uyutmadığı bir film olmuş bence :)
Çok durağan şekilde başlıyor aynı şekilde devam ediyor ve o şekilde de bitiyor. Çok büyük beklenti içerisinde değilseniz vede aile sorunlaru yaşayan filmleri severseniz sıkılmazsınız. Aile sıkıntıları tartışmalar sorunlar sizi sıkarsa paranıza yazık olur.Ve son olarak en önemlisi, film romantik değil, dram! Yani Aşklı birşey beklemeyin.