The Road
3,8

Spartacus-2
Spartacus-2

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu gibi kıyamet senaryolarında kaçınılmaz bir durum olan yamyamlık olayını ,gerilimi tavan yapan sahnlerle ,insanın kanını donduracak korkunçlukta işlendiğini görüyoruz filmde.Fakat filmin bazı yerlerindeki mantık hataları gözümüze batmıyor değil.Bunuda amerikan filmlerindeki klişe olaylardan birine bağlarsak çoğu sahnesinde gözlerden yaş getirten bu filmin puanı bana göre 10/9 ...
unstablefb
unstablefb

9 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Filmi izledikten sonra Beyazperde ye baktim yorumları okudum cok kişi ile aynı şekilde bi kasvet sardı icimi.. Kesinlikle gorsel olarak super bir film evet agır giden bir film ama merak uyandırdı bende.. Herkesin begenecegi bir film degil tabi ki.. Bir cocugun bu sekilde merhametini koruyabilmesi oldukca etkileyiciydi.. İzleyen cok kisi cok farklı yerlere goturen bir film oldugunu dusunuyorum. Hayattan bıktıgınız bi anda izleyin derim. Etkisi ne olur ama bilemiyorum .)
AstalaVista
AstalaVista

18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
aile kavramının üzerine güzel bir senaryo ile giden hoş bir film.. ( 8 puan )
nskmourinho
nskmourinho

14 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Başından sonuna kadar merakla izlenecek dram dozu harika ayarlanmış enfes bir film.Oyunculuklar dört dörtlük.Kesinlikle izlenmeli 8/10
yavuzkasimay
yavuzkasimay

30 Nisan 2010 tarihinde eklendi
uzun süre filmi izlemek için takip ettim. beklediğim kadar iyi değildi ama kötü film demek haksızlık olur. vasatın çok üzerinde bir film. habersiz izlesem daha etkileyici olurdu herhalde. 7,5/10
ybcanca
ybcanca

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film 8 puanı hakeder..
monopoly
monopoly

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir dram filmi, seyredilesi bir teması var. Belki yaşantımızda bu sahnelere şahit olduğumuzdan da ileri gelebilir, ben açıkcası beğendim. İzleyin derim, iyi seyirler.
Esteban-2
Esteban-2

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Aksiyon filmi izleyeceğiz diye izlemeyin sakın.Ama oskar denen gözü kör olasıca ödülün göremediği insanı 'geren' 'düşündüren' 'şok eden' 'Allah göstermesin böyle bir durumu' dedirten baba oğul ilişkisini damardan yakalayan 'insancıl' bir film bu.2009un en iyilerinden biri.Keşke en iyi erkek ödülünü alsaydı.ya da uyarlama senaryoyu.vs vs...10/10
Das-Smurfs
Das-Smurfs

24 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
The Road filmini çok beğendim.Eğer ki sonu daha iyi bağlansaydı dünyada müthiş ses getiren bi film olurdu.Maalesef son tatmin edici değil :/ Bu arada neden sinepuanı kapalı merak ediyorum ?
megstory
megstory

25 Mart 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Hiçbir dalda Oscara aday gösterilmemiş, yazık.
keremzan
keremzan

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Ne zamandır bekliyordum, bugün izledim. Hikayesi ve işlenişi çok iyi.. arşive kattım ;)
orki56
orki56

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar seyrettiğim en iyi post apokaliptikkıyamet sonrası ortamda geçen film diyebilirim.Atmosfer çok iyi yansıtılmış.Film ağır ilerliyor we oldukça gerçekçi.Aksiyon yok denecek kadar az.Viggo Mortensen çok iyi 1 performans sergilmiş oğlu rolündeki oyuncu ile.Arada Robert Duwall çıkıyor,o da çok sağlam.Her yer yıkık dökük ws..Tam bir bilinmezlik..Ben çok beğendim,bu tür filmleri sewenler hoşlanacaktır.8/10
makiddin
makiddin

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu söyleyeyim Durağan Filmleri Sevmeyenler Kesinlikle İzlemesin sonrada gelip berbat film demesin .bazı yorumlara baktım ve bir yorum daha yazmaya karar verdim. filmde hiçbirşey yok deniyor oysaki filmde pek çok hareketlilik vardı bence. tamam bunlar bir aksiyon filmine oranla çok düşük tempodadır fakat hiçbirşey yok diyen arkadaşların yeniden düşünmesini tavsiye ederim. filmin bir kaç yerinde müthiş gerildim. ayrıca yeryer kıyamet sonrası atmosferi müthiş yansıtılmış ayrıca bir babnın oğlu için neler yapabilceğinin sınırlarını da gösteriyor.
deckard76
deckard76

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Fragmanını az önce izledim.Kıyamet sonrası filmler yeni bir klasik kazanacak gibi görünüyor.Güçlü oyuncu kadrosu,sağlam atmosferiyle yılın en iyi filmlerinden biri.Ekim ayında ABD de gösterime giriyor.Bizde 2010 yılına kalabilir.