The Road
3,8

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Film, ülkemizde gösterime girmeden geçen hafta As Sanat tarafından DVD si piyasaya sürüldü. -ki zaten 2009 senesinden film- Oyunculuk, atmosfer, kurgu, senaryo ve yönetmenlik iyi ama gene de beni Charlize Theron ve finali kadar etkilemedi geri kalan şeyler filmde. Bu filmi sevip yüksek puan verenlere, küfür ediliyormuş gibi gelebilir ama bir sene sonra gösterime giren "The Book of Eli" (Tanrının Kitabı) bana göre çok daha seyredilir bir film idi...
Chev
Chev

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu gerçek bir dram filmi..Yani öyle çocuk deyimiyle 'kavgalı dövüşlü film' olmayınca film olmuyor ya..Eğer öyle biriyseniz hiç izlemeyin..Ama onun dışında geleceğimizin dünyası gösterilmiş resmen,puanım ise 7,5/10.
1983gs
1983gs

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
kasvetli karanlık bir film tam bir yol hikayesi...
Spike
Spike

4 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu filmdeki amaç birkaç kişinin kıyameti durdurması ya da felaketler sonrası insanlığı yeniden kurması değil.Baş Karakterimiz kurtarıcı ya da seçilmiş kişi falan da değil.O yüzden her yere zıplayan herkesi kurtaran bi başrol karakteri bekleyenler ümitlenmesin.
Bu film sadece o şartlar altında bulunanlar içinden sadece bir baba ve oğlunun yaşadıklarını gösteren ve bunların duygusal reaksiyonlarını bize başarılı bir şekilde yansıtmayı başarmış bir film.
sarpcore
sarpcore

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kıyamet sonrası yapımlardan.Bir kitap uyarlaması olan filmde,baba ve çoçuğunun hayatta kalma mücadelesini izliyoruz.İklim soğuk,yangınlar,depremler olmakta ve en kötüsüde insanlar açtır.Yiyecek sıkıntısı yüzünden yamyamlık başlamıştır.Baba ve oğul etraflarında bütün bu olan bitenlere rağmen iyi olmaya çalışmaktadırlar.Filmin tipik kıyamet senaryolarından farklı yanı,gereksiz kan ve şiddet sahnelerinin olmaması.Hatta bu film için bilim kurgu dram diyebiliriz.Dünyanın sonuda gelse hala içimizde iyiliği taşıyıp onun için mücadele edebilirz diyen film,herkezi tatmin etmeyebilir.Sıkıcı dahi gelebilir.Bence ortalamanın üstünde bir yapım.Ağır tempolu filmlere dayanamıyorsanız izlemeyin.Ağır tempo sizin için sorun değilse izlenebilir.
sinema
1 ziyaretçi
28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
burhanguler78

seninle aynı düşüncedeyim !
Şamil Ö.
Şamil Ö.

14 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Hayatın karşımıza çıkardığı zor koşullara dair iletisi olan bir film. Ben fazla etkilenmedim ve çok sıradan geldi. Filmin tek amacı seyirciye vermek istediği iletiyi vermek ve öyle de oldu. Daha akılda kalıcı bir senaryosu olsaydı hafızamda yer edinen filmler arasına girebilirdi. Sonuç olarak bence 'orta'nın çok çok az üstünde.
Yilmaz Gölcü
Yilmaz Gölcü

19 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle filmin oldukça durağan bir tempoda geçtiğini söylemek isterim.Bu yüzden aksiyon severleri tatmin etmeyecektir.
Filme gelirsek kıyamet sonrası insanların karşılaşacağı ortamı ve yaşadıkları gerek fiziki gerekse psikolojik durumları çok iyi yansıtıyor.
Film bittikten sonra içimi büyük bir kasvet kapladı.Sıcak bir tabak yemeğin yada sevdiklerinizle evinizde huzur içinde oturmanının aslında nasıl bir zenginlik olduğunu anlıyorsunuz.İzlemenizi tavsiye ederim.
gurtukan
gurtukan

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Umduğumu bulamadım Roaddan. Konu klasik ama hareket yok fazla ve sonunda ne anlatmak istediği belli değil. Sıkılmadan izlmek zor. Başrolde gözüken Guy Peace filmde yoktu yada benmi göremedim acaba! 6/10
hozzot
hozzot

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bence güzel bi flim beğendim 8 puan
aska-87
aska-87

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
peki arkdaşım,, ozaman oscar adaylarının açıklandığını günü bekleyelim ve görelim...ayrıca lord of the rings kıyamet senaryosu filan anlatmıyor.o güzel bir roman uyarlamasıydı.
Quanttum
Quanttum

22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
İzlerken yer yer sıkıldığım neredeyse hep aynı tempoda devam eden ve türlerinde daha iyi ve aksiyonlarını izlediğim bir film puanını hak etmiyor 5 veriyorum.
catborise
catborise

26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
valla bu tür filmleri sevmezdim pek, baslarken cekinerek basladim ama bekledigim gibi cikmadi, harika bir film oldugunu söyleyebilirim.
Semihle
Semihle

23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Bu film insana şükretmeyi ve hayatla mücadele etmeyi anlatıyor beni çok etkiledi