tarhansimsek
3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Keyif veren bir film. Yani sinemada izlenecek nitelikte değil fakat dvd ortamında eh işte dedirtecek cinsten. Sıkılmadan izlemek güzel. Jodie Foster güzel bir karakterle karşınızda.
bence çok tatlı bir film olmuş..:) gerçekten gitmeyi düşünenlere tavsiye edebilirim, tamam daha çok, küçüklere yönelik olabilir ama ben bir yetişkin olarakta çok keyif aldım.. şirin ve eğlenceli bir film bana göre..
bana göre harika bir macera filmi. filmin cd si çıktığını duyduğumda koşa koşa gidip aldım. cd sinide defalarca izledim ve hala izlemeye devam ediyorum. bence çok güzel bir seneryosu olan bir film
Filmi çok zevk alarak izledim piyasanın böyle kaliteli adventure filmlere ihtiyacı var. Çocuk filmi diyip geçmeyin mutlaka izleyin sırf o cennet adayı görmek için bile izlenir. 10/8
Seyri eğlenceli bir filmdi bence, macera adası ismine bakıp aldanmamak lazım. Zaten orjinalinde Nims Island diye geçer, yani aksiyon beklentisi içindeyseniz yanlış seçim olur. O