Macera Adası
3,8

tarhansimsek
tarhansimsek

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Keyif veren bir film. Yani sinemada izlenecek nitelikte değil fakat dvd ortamında eh işte dedirtecek cinsten. Sıkılmadan izlemek güzel. Jodie Foster güzel bir karakterle karşınızda.
gokhan-tuncelli
gokhan-tuncelli

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Abigail Breslin in sevimliği ve adadaki hayvanların-doğanın muhteşemliği açısından izlenesi bir film...8/10
arsev17
arsev17

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ailecek izlenebilecek güzel bir film. Oldukça keyifli. Keşke biraz daha uzun olsaymış.
Josephy
Josephy

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Abigail Breslin geleceğ,n büyük yıldızı, bu ufaklığın önü gerçekten açık. Güzel filmdi, eğlenceliydi. 8/10
ceydanamal
ceydanamal

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bence çok tatlı bir film olmuş..:) gerçekten gitmeyi düşünenlere tavsiye edebilirim, tamam daha çok, küçüklere yönelik olabilir ama ben bir yetişkin olarakta çok keyif aldım.. şirin ve eğlenceli bir film bana göre..
elifece
elifece

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bana göre harika bir macera filmi. filmin cd si çıktığını duyduğumda koşa koşa gidip aldım. cd sinide defalarca izledim ve hala izlemeye devam ediyorum. bence çok güzel bir seneryosu olan bir film
alperenburakahmet
alperenburakahmet

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
harikaydı :))
caglarsacakli
caglarsacakli

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmi çok zevk alarak izledim piyasanın böyle kaliteli adventure filmlere ihtiyacı var. Çocuk filmi diyip geçmeyin mutlaka izleyin sırf o cennet adayı görmek için bile izlenir. 10/8
celliin
celliin

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Seyri eğlenceli bir filmdi bence, macera adası ismine bakıp aldanmamak lazım. Zaten orjinalinde Nims Island diye geçer, yani aksiyon beklentisi içindeyseniz yanlış seçim olur. O