Günseli Alpengin
1 değerlendirme
28 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Bu filme kim hangi alaka Titanların Savaşı demiş. Film aslında Titanlar ise Olimposlu tanrılar tarafından tahttan indirilmesi ile başlayor. İnsanlarla Tanrıların savaşını anlatıyor. 12 Titan : Gaia, Kronos, Okeanos,Tethys, Hyperion, Theia, Koios, Phoebe, Rhea, Mnemosyne,Themis, Kriyus, Iapetos filmde yoklar bile. Genç delikanlılara önerilir vakit geçirmek için fena değil. Mitolojiye ilgiyi de arttırabilir. Para ve zaman harcanmış.
Orijinal olmanın yolunun Pegasus'u siyah yapmaktan geçtiğini düşünen bir film var karşımızda desem,ne olduğu hakkında az-çok fikir sahibi olabilirsiniz.Devşirme 3-D'siyle de gösterimdeyken oldukça eleştiri almıştı.Bu yüzden sinemada izlemediğim için kendimi iki kere şanslı hissediyorum.
Mitolojideki hikayeyle hiç ilgisi olmayan bir senaryo yazmışlar. En çok da bu yüzden hiç beğenmedim diyebilirim. Başka isimler kullansalardı en azından hikayeyi taktir ederdik ama tamamen uydurma ve saptırma bir düzenleme olmuş. Ayrıca sonuç bölümü de belirsiz ve çok saçma. Efektler de play station oyunu oynuyormuşuz hissi uyandırıyor.
İçinde efekten de başka birşey olmayan bir film.İçi tamamen bomboş.Çok sıradan bir film.Eğer sizi filmde etkileyen ilk olarak görsellikse izliyen ama konuya ve kurguya önem veriyorsanız direk çöğe atılacak bir film.Görsellik olarak 8/10Senarya 2/10
film şimşek hırsızıyla büyük bir benzerlik gösteriyor. zaten şimşek hırsızını izleyen filmin sonunda neyin nasıl olacağını tahmin etmesi pek de zor değil. ama o kadar da kötü bir film değil. konusu biraz saçma gelebilir (insanların tanrılarla savaşı) ama efektlerle film güzel bi noktaya taşınmaya çalışılmış. Puan vermek gerekirse de sanırım güzel efektlerin hatrına 10 üzerinden 6 veririm.
Farkettinizmi bilmiyorum ama filmin bir sahnesi Nemrut dağında geçiyor.Kahramanlarımızın akreplerlen kapıştığı ve akreplerin heykelleri yıktığı sahne.Ordaki heykeller Nemrutun zirvesindeki heykellerdir.
Açıkcası şu sıralar yurtdışında gösterimde olan Spartacus Blood and Sand dizisi bu filmden kat kat başarılı.Yapım hiç destansı bir anlatımda olmamış, ucuz efektler, sadece evde can sıkıntısına iyi gelebilecek bir sürükleyicilik.Çoğu sefer olduğu gibi yine fragmanla aldatıldık.
Görselliğe dayalı bir film yapmışlar. Görsel olarak güzel fakat konusu çok da güzel işlenmemiş. Ani geçişler vardı. 3D li olması da ayrı güzel. İzlenebilir.