Aşkın (500) Günü
3,9

yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok keyifli, çok başka şeyler anlatan bir film. Aşk, romantizm, mutluluk, hüzün hepsi var, ben çok beğendim..
enesnail
enesnail

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
aşk üzerine izlenecek en iyi filmler listeme girdi. kaçırmayın 10/9
vva1
vva1

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bayıldım çok güzeldi. Farklı bi film olmuş gerçekten, bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyodum hiç. Aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Kötü yorumlara aldırmayın, mutlaka izleyin..8/10
ahmetkoca35
ahmetkoca35

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Mutlu sonlarla biten romantik komedi filmlerinden sıkılanlar için ,sonu hüsranla biten bir aşk hikayesi.Bence kaçırmayın.Tarzı tamamen ayrı diger aşk filmlerinden.Çok begendim.8/10
orlego
orlego

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
izlemekle vakit kaybetmezsiniz, tarzı değişik bir film, ben beyendim 10/8,5
gayret57
gayret57

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bir sil baştan gibi değil ama tarzındaki çoğu filmden iyi.
ocelott
ocelott

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kaliteli bir romantik komedi arıyorsanız en doğru seçim olur. Gönül rahatlığıyla eşniz ve arkadaşlarınızla izleyebilirsiniz. İyi seyirler...
GriPiN
GriPiN

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Uzun süredir hiç bir filmde bu kadar etkilenmemiştim heralde. Bunun sebebi içinde bulunduğum ruh hali olabilir, filmin izlenmesi gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum. Puanım 9/10
makiddin
makiddin

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Arkaaşlar film aldığı puanı hakediyor.Biz üç kişi beraber izledik ve herbirimiz kolay film beğenmeyen ve farklı beğenileri olan kişiler olmamıza rağmen sonuna kadar lgiyle izledik.evet klasik gibi görünen bir konusu var fakat başta diyor zaten bu bir aşk hikayesi değil diye.Son olarak söylemek istediğim farklı fimler arıyorsanız ve sinema sadece aksiyon ve komediden ibaret değildir diyorsanız bu filmi kaçırmayın.
khaleesi
khaleesi

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
özetle herkesin mutlaka kaderine yazılmış birinin olduğunu anlatan tatlı bi film... 8/10
tughantonguc
tughantonguc

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok Güzel Bir Film İçerisinden Dersler Alabilecegimize İnanıyorum 9.0/10
Chev
Chev

9 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Hoş ve güzel bir film..Türünün iyi örneklerinden.Fakat böyle ne istediğini bile bilmeyen bir kıza bir gün bile değmeyecekken 500 gün..x)
monopoly
monopoly

6 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filim romantik komedi adına ve gerek çekimleri açısından başarılı bir çizgi izliyor. Filimde geçen oyunculuklar ve replikler iyi, iyi düşünülmüş,doğru yere konumlandırılmış animasyonlar başarılı. Bunun dışında summer ın adama yaptıkları pek çekilir türden değil, kızıp ve öfkelenip filmi seyretmeme eyleminde bulunabilirsiniz. Kesinlikle izlenmesi gereken türden. İyi seyirler.
dr-
dr-

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Sıradışı bir romantik komedi bu film.Klasik degil,hatta filmin başında da sinemada dinledik bunu.Çok çok eğlendiren sahneler var mesela Ikeada o Çinli ailenin takılması gibi :)Ve filmin soundtrack i bir harika bunu da dikkate alın lütfen.Eğlenceli bir film,oyuncuları da tebrik etmek lazım.Güzel vakit geçiriyorsunuz.Finale dikkat. :) 10/9
sonte-2
sonte-2

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filme iyi diyen olmuş, kötü diyen olmuş... Herkesin sevebileceği bir film olmadığı gerçek ama beklentiniz sığ romantik-aşk filmlerinden fazlasına yönelikse izlediğiniz en iyi romantik-komedilerden olabilecek kadar özel bir film bu. Kaliteli ve gerçekçi.. When Harry Met Sallyye biraz da olsa yaklaşabilecek kadar iyi demem yeterli sanırım..