Eve Dönüş
3,7

widmark-2
widmark-2

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
beğenmedim bu filmi oyunculuklar birkaç isim dışında kötü erdal tosun altan erkekli iyi ayrıca sürpriz konuk oyunculardan biri hoşuma gitti kusura bakma sayın ömer uğur 12 eylül ciddi bir konu ve sulandırılmış bir film seyretmek bana tat vermedi
mehtap6
mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu tabiki güzeel,türküyenin zor bir dönemini anlatıyor.işkence sahneleri etkileyici ama ben oyuncu kadrosunu çok başarılı bulmadım.7/10
basakbilgi
basakbilgi

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Sanat yönetimi, konusu, oyuncularıyla gayet iyi bir film olması gerekirken, piyes havasında geçen diyaloglarla hayal kırıklığı yaratan film. Kapanışındaki "memleket hala bu anayasa ile yönetiliyor" yazısı çok çarpıcıydı.
denz-2
denz-2

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi beğendim ben, ama elimde bu kadar malzeme olan bi yönetmen olsam daha iyisini çekerdim. Sibel Kekilli’nin oyunculuğu vasatın altında.
seher-parsana
seher-parsana

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence gayet başarılı bir film olmuş.özellikle alabora nın oyunculuğu çok iyiydi.yakın zamana ışık tutan bir anlatım.tebrikler.
bilginistan
bilginistan

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
şimdi arkadaşlar durup bir düşünelim bu film bize haberdar olmadığımız, bilmediğimiz birşeyi mi anlatıyor! cevabı biliyorsunuz. filmin üslubu bence sadece hatırlatmaya yarıyor. orjinal bir hikaye yok. ama erkekli nin ve alabora nın performansları gayet iyi...
enesnail
enesnail

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi. puanının bu kadar düşük olmasını anlayamadım. bizim tarihimiz bu arkadaşlar mutlaka izleyin derim. mehmet ali çok güzel bir oyunculuk sergilrmiş.
velnmt
velnmt

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir film olmuş. Kekili acemi olsa da, zaman zaman Alabora rolden kopsa da filmin geneli iyi. Özellikle konu, ilerleyiş, bağlantılar güzel, Komiserin performansı harika. Tek başına filmi seyrettiriyor. Özellikle tam bugünlerde filmi seyretmek çok anlamlı. Darbecilerin yargılanmadığı bir Anayasa ayıbından kurtulmak çok güzel. Seyredilesi bir film kısaca.
sule-inan
sule-inan

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
böylesi önemli bir konuyu işleyen filmin içi nedense boş.12 eylülü işleyen diger filmlerde anlatılanlardan daha farklı bişey yok.daha iyi olabilirdi.
odinhan
odinhan

4 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Ağır dram öğeleri taşıyan bir farklı bir Türk filmi.

10/6
tizep
tizep

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Yakın dönem tarihimizin karanlık bir sayfasını gözler önüne seren muhteşem bir çalışma. Özellikle Civan Canova (Komiser) oscarlık bir performans ortaya koymuş. Çiçek Taksi dizisinde oynarkende izlemiştim. Fakat oyunculuğunu ve karakterini çok beğendiğim M.Ali Alaboranın filmin bazı sahnelerinde çuvalladığını üzülerek söylemem gerek. Yalnız filmin yönetmenininde bu olayları birebir yaşadığı gözönüne alındığında bence filmde ki Mustafa karakteri gibi özdeşleşerek senaryoyu pasifize etmiş görünüyor. Yinede Ömer Uğuru bu cesaret ve azminden dolayı takdir ediyorum. Her Türk vatandaşının mutlaka izlemesi gereken filmlerin başında geliyor.
sinema
1 ziyaretçi
5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bir kore gazisinin filmdeki karakteri filmin ne kadar taraflı ne kadar devleti küçük düşürmeye çalışan bir yapım olduğunu gösteriyor. Daha önce yazdıklarım yazılmamışdı bu yazı da bir sorun yoktur inşallah!!!
desperate74
desperate74

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
umduğumdan iyi bulduğumu itraf etmeliyim. özellikle memet ali alabora beni çok şaşırttı. zira bu film dışında bu güne kadar oyunculuğu bana hiç gerçekçi gelmemişti. bu filmde hayat dolu bir insandan işkence sonrasında bitmiş bir insana dönüşü çok iyi canlandırdığını düşünüyorum. ayrıca civan canova ’da gayet başarılıydı.. işkencenin dayanılmazlığı karşılığında hocaya 'babamı gösterseler o diyecektim'diyen tutuklunun bu sözleri bir çok şeyi anlatmakta zaten. genel olarak başarılı bir film diyebilirim sanırım..
fanmail
fanmail

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Senaryo ve oyunculuk olarak film yavan kalıyor. Fakat yıllardır değinilmeye çekinilen bir konuya parmak basması filmi izlemek için yeterli bir sebep görünüyor. Bence bu dönemi merak eden herkes izlemeli.
dryfb84
dryfb84

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
böylesine usta+ ödüllü insanların oldugu bir filmde oyunculuk ancak bu kadar kötü olabilirdi.. özellikle ilk yarı şakamı bu napmış bunlar dedm bu kadar duyarlı oldgum bi konuyu edindikleri için.. her ne kadar 2. bölümde azda olsa toparlamış olsalarda filmde oyunculuk yok gibi düşünüyorum..