nskmourinho
14 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Masalsı ve beni çocukluguma götüren filleri severim ve cogunu da basarılı bulurum fakat sihirli şehir için aynı şeyleri söylemek zor.Konu çok kapalı ve içine girilmiyor sadece çözüm anlatılmış filmde senaryo daha iyi olabilirdi tek izlenimlik vasat bir film 5/10
Bu film çocuk filmi havasında bir yapım.Zaten başrolde de çocuklar var.Bence filmin sonu daha etkileyici olabilirmiş.Sonu fazla yavandı.Ama hakikaten bize dünyamızın,güneşin,ayın...yani sahip olduğumuz bu nimetlerin değerini bilmemiz ve onlara sıkı sıkıya sarılmamız,onları tüketmememiz gerektiğini anlattığı için verdiği mesajları çok değerli buluyorum.10/5
ben filmi o kadar çok beğenmedim kesinlikle bundan kat kat daha güzel filmler var diye bilirim filmde sihirle yada büyü ile ilgili hiçbir şey yoktu bazı yerleri güzeldi tabi ama filmin genelinde bir akıcılık yoktu.
iyide o deliğe 200 yıldır hiç hayvan falan düşmemişmi?yağmur yağınca ne olmuş.okadar aşağı inip nasıl o kadar yüksekten çıkabiliyolar.ve daha bisürü şey..
1.si insanların yaşam kaynağı tükendiği için onlar yeraltına iniyorlardı peki neden 200 yıl sonra tekrar cıksınlarki? 2.si asagıdan yukarırıya cıkmak için nehr yoluyla asağıya iniyolar br de bakmışlarki yukardalar=)) 3.sü o kostebek nie dev? 4.sü brzcık sacma mı ne=))