Sihirli Şehir
3,4

deckard76
deckard76

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İlginç konusunun hakkını veremeyen bir film.Sonu güzeldi. ve tabii Saoirse Ronan da öyle.
mercan
mercan

15 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
...dünya değişir ama yöneticiler ve çıkarları için yönettiklerine verdikleri gaz ve çizdikleri kurallar asla değişmez:

. aykırı birileri çıkıp sistemi sorguladığında ,yeniden insan olmaya başlıyorsun demektir...
bu tarzı seviyorum....biraz düşünmek istiyorsanız hiç düşünmeden izleyin.:

... notum...10/8
MehmetB
MehmetB

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Uykunuz varsa gitmeyin derim. İlk yarısında hiç bi hareketlilik yok 2. yarının sonlara doğru heycanlanıyo biraz. Boş vaktiniz varsa izleyin 10/7
sahinbas78
sahinbas78

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Valla bizim sinemada testerenin yanına bu filmi koymuşlar. Biz testereye gittik ve bu filmden çıkanlar bize "psikopatlar" der gibi bakıyodu :( Film çevreci mi ne arkadaşlar ya :)
hbaris40
hbaris40

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film tazeyken yorum yapmak istedim...her film farklıdır ve bazı filmler insanlara msjlar için vardır...bu film de öyledydi...Filmin mesajı ise insanoğluna hiç biryerin dayanamıyacağıydı...ne yeryüzü ne yeraltı...insanoğlu üretmiyor tüketiyor ve herşeyin sonu geliyor..film de bunu anlatmaya çalışmış...filmi efektiyle oyunculuğuyla ya da başka bir bölümyle eleştirenler sadece eleştirmek için yorum yaazmış olurlar...film vasatın üstünde ama izlememiz gereken bi film...ve izledikten sonra düşünülmesi gereken...saygılar
sevketkop
sevketkop

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmin sonunda ember şehrindeki tüm insanların dünyaya çıkabildiğini göstermiş olsalardı filme daha bi renk katardı ..Ama gerçekten güzel bir film...10/8
lord3000
lord3000

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle Muhteşemdi. Hiç sıkılmadan izledim.Masalımsı bir dünya. Fantastic kurgu filmlerini sevenler Sakın kaçırmasınlar. Özellikle sinemada izlenecek bir film. (Filmde kurgu eksikliği ve bazı anlaşılmayan,havada kalan noktalar var fakat bunlara takılıp kalınmasına gerek yok. Fantastic bir film sonuçta)
svd16
svd16

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çook ama çoooook beğendik..
pinardagcik
pinardagcik

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
valla ben 2 tane yeğenimi götürdüm biri 8 biri 5 yaşındalardı bnde onlarla beraber grdm gayet düsel akıcı ve cocuklar için ii bir kurguya sahip oldgunu düşünuorum tabikide abartılar,olağanüstü durumlar söz konusu ama cocuk filmi sonuc 8/10
cemreerkul
cemreerkul

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu kadar harika ötesi film görmedim Mutlaka İzleyin Bayılırsızın harika müthiş sıkılırım diye düşünerek girdim başka alternatifim olmadığından ama mükemmel Mutlaka izlemelisiniz
olcays1
olcays1

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
lord3000 e katılıyorum. film 5 dk önce bitti. süper bir filmdi.
cihannncelik
cihannncelik

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film çok hoş bir konuyu işlemiş yaşadığımız dünyanın ne kadar değerli olduğunun bir ispatıdır.
hera-08
hera-08

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben bugün o filme gittim çok güzel bi film başları biras sırdan ama sonrasında çok güsel hele sonuu:D:D:Dben çhok memnun qaldım
SafaLfidan27
SafaLfidan27

21 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Bu film benim küçüklük tavmam. Neden bilmiyorum ama o zamanlar izlediğimde içimde bir sıkıntı doğmuştu. Şimdi tekrar gördüm ve izlemek istedim açıkçası, bayıldım. O zamana gore bence harika iş çıkarmışlar, Prodüksiyon ve yapım ekibini tebrik etmek gerek. Ayrıca film guzel mesajlar veriyor iyi göndermeler var, ders çıkarmamız gereken konulara sürekli vurgu yapıyor. Filmi sıradan aile yapınlarından ayırmasının bir nedeni de bu. Genel olarak başarılı bir bilim kurgu-fantastik film olmuş ve vintage havası ile güzel bir vibe veriyor bence izlenmeli. (8/10)