Beynelmilel

Aysenur U
Aysenur U

14 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Dönem filmlerinin ve özellikle 80 donemini anlatan dramatik filmlerin aksine mizahi bir üslupla yazılmiş izlenesi film..Kadrosu zaten mükemmel :) Sırrı Sürreya yonetmen olarak daha iyi bana kalırsa, oyunculuğunu biraz tutuk buldum.
Amir Han
Amir Han

14 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Karanlık bir dönem olan 1982 darbesini konu alan, kah ağlatan, kah güldüren bir film. Oyunculuklar vasat fakat konu ve senaryo çok iyi işlenmiş ve sonu da iyi bağlanmış. İzlerken hiç sıkılmayacağanız filmlerin başında geliyor. Türk toplumunun kırılma noktalarının en önemli dönemlerinden birine trajikomik bir şekilde ışık tutan bu yapımı mutlaka seyredin.
electronica
electronica

4 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Beynelmilel 1982 yılında geçen komik olayları konu edinen bir film.
Askeri yönetim şartlarına uyum sağlamaya çalışan kasaba halkı ve ayakta durmaya çalışan bir müzik grubunun hikâyesi. 80 askeri cunta döneminde yaşananlar bir kara mizah olarak geliyor karşımıza .. İzlenebilir ...
nskmourinho
nskmourinho

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Siyasi göndermeyi konu alan bunu da yer yer basarı ile uygulayan bir film.Senaryoda gedikler var ve film mesaj kısmına cok ama cok geliyor fakat bu acıgı oyunculuklar ve final bölümü kapatabiliyor diyebiliriz.6/10
umut-kahya
umut-kahya

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir film. Belgesel tarzından çıkılıp da sistem ve dönem eleştrsinin film üzerinden yapılması gayet güzel olmuş. Bu durum türkiyede henüz yeni çünkü.
beyazperde45
beyazperde45

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin son paragrafını çok iyi düşünmüşler..
işte ülkem gerçeği.. 10/7
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
olayı tek yönlü anlatıyor.karşı tarafa geçmiyor o yönüyle eksik kalmış.önceki olmuş olayları da anlatmamış.
onur172003
onur172003

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çok üstüne düşülecek bir film değil ama kendini seyrettiyor.
maunkaplama
maunkaplama

30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Sırf konusu itibariyle övgüyü hakeden bir film. Darbe dönemi ile ilgilenmeyenler için pek ilgi çekici olmaya bilir. Ama yinede güzeldi.
Demirtas
Demirtas

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Son derece başarılı. Baştan sona zevkle izledim. O kadar içten çekilmişki. Filme yabancı kalmak mümkün değil. Son ana kadar güldürüyor, eğlendiriyor. Ama son anda o dönemde yaşananların hiçte gülünesi şeyler olmadığını çok güzel göstermiş. Filme emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Kptan Custo
Kptan Custo

19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
cezmi baskın diyorum başka bişey demiyorum böyle bi oyucunun bi başrol filmi olmaması çok yazık olurdu filme gelince son yılların modası solcular gariban askerler ezen :D vizon tele tuba babm ve oğlum vs vs
pelgraf
pelgraf

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
görüntü açısından kötü koşullarda izlemiş olsamdaa ne güzel filmsin sen beynelmilel:)1980 li yılların her detayından bir film çıkar zannedersembeynelmilel benim için gözlerimi yaşartırken güldürebilen de bir film oldu. ne desem ki başka beynelmilel gibi bişiy işte...
tarhansimsek
tarhansimsek

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ya güzel olmuş hele de cenaze törenindeki sahnede koptum vallahi.
yigityasa
yigityasa

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ben de hayalkırıklıgı yarattı.Sahsen bana hitap eden bir hava yakalayamadım.Senaryoda birşeyler eksık kaldı gibi.Ayrıca diyalog dısı bölümlerin yüksek oran alması da olumsuz etki etti.
6/10
koala70
koala70

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bin dokuz yüz seksen iki yılında yapılan darbeden sonra güneydoğuda yaşanan trajik komik olayları anlatan beylenmilel,daha önce de bir çok örneğini gördüğümüz bir film.Halkın,askerin koyduğu yasaklara uymakta zorluk çekmesi,askerin buna karşı sert tutmalar takınması,ve yaşanan trajik ölüm olayları filmi daha bir güzel kılmış.Son zamanlarda beyazperde adından sıkça söz edilen Özgün Namal Usta tiyatrocu Cezmi Baskın la gösterdikleri üstün performansla rollerinin hakkını laiğiyle vermişler.Her insanın izleyebileceği güzel sayılabilecek bir film.10/7