Canavar
3,3

redjingle
redjingle

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Böyle muhteşem bir yapıtın ortalama puanının 6,8 olmaı çok ilginç.10 üzerinden 8,8
murathayat1982
murathayat1982

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
koca bir film bir el kamerası ile cevrilmiş filme gerçekçilik sağlanmak istenmiş ama hiç başarılı olunamamış.Çok yazık etmişler bence şahsen ben olsam öyle bir canavar görsem ne kamera dinlerim nede başka birşey ya kaçaraım yada savaşırım yani kamerayı unuturum...
atlantia
atlantia

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ilk 15 dakikadan sonra aksiyon başlıyor ve yer yer dursa da insanı koltuğa hapsediyor resmen çok etkileyici.tek eksiği bence zaman zaman normal kamera da kullanılsaydı daha iyi olurdu.Yani bir filmi illa el kamerasıyla çekeceksiniz başka açı kullanmayacaksınız diye bir kaide yok.Ayrıca filmin sonuna dikkat edin lunapark sahnesine herşey nasıl başlamış belli oluyo ama dikkatli izlemek lazım orayı tek kelimeyle muhteşem
hacivat39
hacivat39

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
El kamerası çekimleriyle amatör bir film havası verilmesi,new yorka yapılan saldırı her ne kadar yeni birşey değilse de; filmde kendini çekici kılan bir sürükleyicilik ve sonuna kadar diri tutulan merak duygusu, filmin kolayca izlenmesini sağlıyor.
tavla-satranc
tavla-satranc

19 Nisan 2008 tarihinde eklendi
"Film amatör kamera ile çekilmiş" demek ne kadar buyuk cahillik, vallah bu şekil net görüntü veren bir amatör kamera biliyorsanız bana markasını modelini filan yollayın kesin almak istiyorum :)
film çekim standarttı oldukça yüksek bir kamera ile çekilmiş sadece gerçeklik katmak için sanki el kamerası havası verilmiş bence oldukçada başarılı olmuş.

sürükleyici ve insanı içine çeken bir film sadece ilk bölümdeki sahneler biraz can sıkıyor ve "hadi be rol yapıyonuz işte" dedirtiyor insana onun harici efekler gerçekten inandırıcıydı ama ben yönetmenin yerinde olsaydım yaratığı bu kadar çok göstermezdim :) ben biraz mazoşistim galiba :P

devamı gelecektir unutmayın o gece orada sadece tek bir kameranın kayıtta olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde :) (filmde olayların nedeni ve sonucu verilmemiş. filmi izlerken neden ve sonuç aramayın sadece kendinizi kaptırın ve had[kamerayı tutan çocuk] yerine koyun ve zevkini çıkartın)
okuduğunuz için teşekkürler.
happyy-48
happyy-48

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
amatör kamerayla çekilmiş heyacanlı aynı zamanda içinde gerilim ve romantizmide barındıran ilginç bi film izlenebilir bence..Ama final biraz daha farklı bitebilirdi
onur-keskin
onur-keskin

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bi de sonu güsel olsa şu filmlerin, bi de "bak işte bu süperdi" diyecem , dünyalar savaşı tarzında bişe olmuş, tabi handcam ayrı bi hava katmış olaya...
realozgun
realozgun

6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filmde ele alınan "Cloverfield" isimli canavarın gerçek adı Cthulhu 'dur. Call of Cthulhu, Lovecraft tarafından yazılmış ve daha sonra milyonlarca üyelik tarikatlara dönüşmüş bir efsanedir. Buna neden olarak Lovecraft 'ın hayatı ve yazılan kitabın fantastik dünyası ne derece de etki etmiştir bilinmez ama, insanların Cthulhu 'yu antik bir tanrı olarak görüp, doğru zamanı beklediğini düşündükleri bir gerçek.

Cthulhu hakkında, neden ve nasıl burada olduğu veya Lovecraft ile ilgili diğer bilgilere internetten ulaşmak mümkün.

Bence film gayet başarılıydı, çok eleştri yöneltilen çekimler filme ayrı bir tat katıyor. Olayları birinci kişi gözünden izlemek apayrı bir deneyim ve gerilim unsuru. Filmi izlemek isteyenler için küçük bir örnek, filmin neredeyse tamamında kamerayı elinde tutan karakter yere düştüğünde, içinde bulunduğum hava yüzünden, kendi kendime, Hadi kalk artık, KOŞ!!! diye haykırdım. (:

Paranızı hakeden bir film.
karamihal
karamihal

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
lost'un yapımcılarının biz yaptık oldu diye,resmen oldu bittiye getirdikleri bir film.lostun sermayesini yemiş bir film açıkçası.efektler iyiydi kabul etmek lazım ama filmin başından sonuna kadar handycam ile perdeye bakmak insanın midesini bulandırıyor.korsan film izler gibi hissettim kendimi:)filmin sonunda dağ fare doğuruyor arkadaşlar,uzun zaman konuşulmuştu ama bence fiyasko.yine de devamının gelmesi kuvvetle muhtemel.
ikbal-203
ikbal-203

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi açıkçası hiç beğenmedim ama biraz romantik yönleride var aslında birazda korku olsaydı daha iyi olurdu ayrıca canavarı biraz dinazora benzetmeye çalışmışlar bence amatör kamerayla çekilmesi saçma olmuşşş ama olsun romantik yönlerini beğendimmmmm
esererdi
esererdi

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz derece kötü bir film.
giden zamanıma ve buradaki yorumlara bakmadığıma acıdım.
tyenuc-egzo
tyenuc-egzo

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmin konusu ilgimi cekmisti ama bukadar kotu olduunu bilseydim gitmezdim. zaten filmin ilk yarisi nerdeyse film uzasin diye gereksiz sahnelerle iyice SıkıcI hale gelmis. sonu filmin cok kotu baglanmis. salondaki herkes film bittiginde kaldi ole bumuydu die sonu daha guzel baglanabilirdi. el kamerasiyla cekimde bi muddet sonra yeter dedirtio.
nedimsoylu1954
nedimsoylu1954

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar kızacak ama ben bu filme gittiğime pişman oldum.
Sadece ben değil benimle giden yakınlarımda.
Üstelik sanata ve emeğe değer veren bir yanımızda var.
Bence izlemeyenler fazla birşey kaçırmaz.
Blair cadısının çekim tekniği her yerde iyi sonuç vermiyor.
Bu filmde onlardan biri.
Yönetmeni en sevdiğim yönetmenlerden biri olmasına rağmen.
akoray51
akoray51

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film güzel en azından blair cadısından daha fazla emek verildiğini söyleyebilirim görsel efektlerde güzel ama başı dönenler izlemesin bence çünki çekim yapılan kamera amatör bi kamera olarak anlatılmaya çalışıldığı için başınız dönebilir
hazish95
hazish95

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sürükleyici bir filmdi çok çabuk bitti ama bence sonunu çok güzel bitirmemişler gayet güzel bir filmdi izlenmesi gerekir