Canavar
3,3

aragorn-626
aragorn-626

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
fragmanından etkilenip büyük umutlarla gittiğim bir filmdi.ancak beklediğimi bulamadım kesinlikle çok göz yorucu.güsel olan tek şey ses efektleri
tiestoeternity
tiestoeternity

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Sonu biraz garip gelmişti fakat filmin başında gösterdiği sahne aklıma geldikte sonra böyle olması gerektiğini düşündüm.farklı bi çalışma olmuş güzel bi film sürükleyici... 7/10
boncukaysem
boncukaysem

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence cok güzel bir filmdi,gercekten etkilendim sadece sonu hayal kırıklıgına ugrattı daha güzel bitirebilirlerdi filmi :(
kaan9319
kaan9319

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film çok hoşuma gitti...bazı yorumlarda başım döndü,filmi izleyemedim dedikleri için biraz endişelendim...hatta ilk başında filme yorum yapanları haklı bulup çıkmak istedim ama iyiki çıkmamışım :D süper bi filmdi.. ışık ve kamera çok iyi kullanılmış...sanki gerçekten filmin içindesiniz ve kamerayı siz kullanıyorsunuz ..canavarı çok göstermemişler ama olsun...10/9 :D
rezo1903
rezo1903

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem bi film filme kötü diyenler kamera sallanıo die kötü dio. bence filmin amacını anlamayanlar böyle söyler. kesinlikle izleyin
atakanozruh
atakanozruh

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Başından sonuna kadar amatör el kamerasıyla çekilen ve böylece seyirciye bir film izlediğini unutturup atmosferin içine sokan gerçekçi bir yapıt. Çok şey beklemeden gittiğim filmde umduğumdan fazlasını buldum diyebilirim. Olayların anlatılış tarzı gerçekten hoşuma gitti. Ama çekimler el kamerasıyla yapıldığı için sürekli olan titreme ve kargaşaları da görmeden gelmek zorundayız. Sonuç olarak izlenmeyi hak ediyor. 7/10
tanyav
tanyav

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Reklamlardan dilimize dolaşan şu laf gerçekten yorumların vahim durumunu özetliyor 'Ağzı olan konuşuyor' Film düşük bütçeli değil, yarattığı psikoloji sizi olaya dahil ediyor, kamera kalitesi ve hareketli çekim efekti sizi filmden koparmak bir yana aksine daha da bağlıyor ve bir şeyleri daha iyi görmek için çaba sarf ediyorsunuz. Bu nedenle görülmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum 7/10