Canavar
3,3

bylaw
bylaw

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel ve gerçekci bir film olmuş çok begendim,çok riskli bir deneme olmasına rağmen yönetmen altından büyük bir ustalıkla kalkmayı bilmiş çok başarılı ve bence devam filmi gelecektir... 8/10
chinaskilker
chinaskilker

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
'iyi bir gün geçirdim' diye biten fakat oldukça kötü ve felaketle bitiryor filmimiz..Canavar dediğimiz kocaoğlanın akibeti ise belirsiz kalıyor,bu biraz üzücü olsa da reyting için ideal!ve tabiki izlemek için de ideal bir film!
reddes
reddes

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz bir film, çok etkileyici, gerçeklik üst safhada bir an gerçekten bu olaylar olmuş zannediyorsunuz. Bu kadar düşük puan almasına şaşırdım filmin imdb.puanı çok daha yüksek.:)
iceman190587
iceman190587

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten enteresan film.Bunun sebebi film çekiminden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Bence her türlü izlenmelidir.Bazen kendinizi öyle bir kaptırıyorsunuz ki sizde o hikayenin bir parçasıymıs gibi.
canlayan1988
canlayan1988

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filmin elkamerasiyla cekilmis olmasi filme degisik bi hava getirmis...sanki olayi kendim yasamis hissettim degisik bi film olmus..bence izlenmeyee deger bi film 10/9
beyzarkaplan
beyzarkaplan

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en heycanlı fılmler arasında.. Kendimi filmin içinde hissettim..Her sahnesi heycan doluydu..kesınlıkle çekimlerinden başı dönmicek olanlara tavsiye ediyorum
RamsesII
RamsesII

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
Nedense Amerikanın eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu filmleri,gereksiz devam filmlerini hem beğenmiyoruz.Hemde farklılıkları eleştiriyoruz..Veya belkide aksine beğeniyoruz aynı şeyleri..Ve sıkılmadan izliyoruz..Herkes filmin el kamerası ile çekilmesini eleştirmiş.Çok merak ediyorum normal bir çekim olsa yorumlarınız ne olacak??acaba filmin puanı 9 lara fırlayacakmı? yoksa şimdiki gibi 7 lerdemi kalacak???Acaba filmin herşeyini beğendinizde sadece çekimlerin el kamerası ile olmasınımı beğenmediniz??Tek kusuru bumu filmin??
vidoque2
vidoque2

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Sinemada izlenmesi gereken bi film. İyi bir ses sistemi ve büyük ekran olmadan aynı zevki alamazsınız. Ben çok beğendim. Bi el kamerasının, -üstelik de böyle olağanüstü diyebileceğimiz bir durumda- bu kadar muntazam görüntüler çekebilmesi tuhaf olsa da onu da gözardı ettik artık. Özellikle son sahnelerde kızla adam birbirine sarılmışken ve onlardan başka kimse olmamasına karşın kamera tam karşıdan çekiyo:) Adam bi yandan kıza sarılırken diğer eliyle de kamerayı kendilerine tutuyo olabilir tabi:) Puanı niye bu kadar düşük anlamadım. imdb'de 7.9/10 Bu arada el kamerasına alışık değilseniz ya kafanız rahatken gidin ya da muhtemelen sevmeyeceğiniz için hiç gitmeyin:)
mert-kayhan
mert-kayhan

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
felaket filmleri içinde en etkileyicisi ve el kamerasıyla çekilmesiyle katılan gerçekçilik muazzam. efektler güzel. "bad robot" tarafından yapılmış.
emy269
emy269

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Yeni şeyler denenmeye çalışılmış ve bence gayette başarılı olmuş.Kamerayı geçtim olaya tamamen farklı insanların gözüyle bakılmış,yani bu tarz filmlerde genelde kötü karakteri yok edenler ele alınırken;burada sadece kurtulmaya ve birbirlerini kurtarmaya çalışan insanlar göz önündeydi.Eski olan bi’ olay örgüsü;döndürülmüş,dolaştırılmış ve karşımıza çok değişik bi’şey gelmiş tavsiye ederim.
bestecagdas
bestecagdas

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film beni çok etkiledi nerdeyse 2 gün etkisinde kaldım sanki olayı kendiniz yaşıyorsunuz.çok gerçekçi ve ürkütücü sahneler var muhakkak izlenilmesi gereken bir film.kesinlikle gidin.
slhyasemin
slhyasemin

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
8/10
son zamanlarda hiç bu kadar eğlenmemiştim... keyifliydi, sinir bozucuydu. tavsiye ederim.
sari_23
sari_23

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekçiliği ile gerilimi ve heyecanı iliklerinize kadar yaşatan yenilikçi bir film.mutlaka izlenmeli,özellikle salonlarda...
brk-2
brk-2

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bence herkesin gidip görmesi yaşaması lazım ve kesinlikle sinemada izlenmeli.-spoiler-o helikopter sahnesi neydi öyle resmen düşerken ölümü hissettim arkadaş.-spoiler
berk-diler
berk-diler

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film superdi... Bazıları handycam kullanılmasını filmi kötüleştirdiğini idda etse de kesinlikle orijinal hale getirmiş.... O sırada ağazımda pop corn tadı olmassa herhalde filmde oynayan karakterlerden duygusal olarak pek farkım olmazdı. orijinalliği de eklenince 10/10