Canavar
3,3

cgtyyalcin
cgtyyalcin

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film türü beğenenler için gayet güzel bence.Bence çok fazla geren bir sahne yok.(I am legend'da will smith'in köpeğin arkasından karanlık bir yere dalmasını izleyen birkaç dakika ile kıyaslama yapılmıştır).Normalde her hafta sinemaya gitmek gibi bir alışkanlığım olmasına rağmen haftalardır dandik filmler yüzünden bu zevki tadamıyordum.Şayet bu filmle bu molaya son verdim ve pişmanda olmadım.
aysenaz32
aysenaz32

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar düşüncelerinize saygılıyım.Yanlız bişey söylemek istiyorum.bıkmadınızmı klasik canavar filmlerinden.Canavar Amerikaya saldırır.Amerika ordusu karşılık verir.Halk ordan oraya koşuşur.Efekler mükemmel.Kamera açıları iyi.Aynı sonlar aynı senaryolar.Örnek kinkong,gozdilla daha niceleri
Ha şimdi sadete geleyim.Bu film yukarıda bahsetiklerimden çok farklı.Seyredebileceğiniz adrenilizin zirveye çıkacağı mükemmel bir canavar filmi.Amatör kamera demişiniz.Zaten filmin güzel olmasının sebebi amatör kamera olması.Evet canavar Amerika ya saldırıyor.Ama bu film bir gozdilla değil.kin kong değil.Amatör kamera sizin filmin içinde olmanızı sağlıyor.Heyacan hiç düşmüyor.diyorum ki ben kesinlikle gidin.Canavar dan daha başka şeyler bulacaksınız.Benim son yıllarda izlediğim n iyi film.Tek bir kötü tarafı gözlerinizin biraz yorulması.Oda filmin farklı olmasında.Gidin değişimi görün.
duygu-tandis
duygu-tandis

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film çok kaliteli ve oldukça masraflı olmuş gerilim sevenler için bire bir tavsiye ederim ben çok beğendim
arrowsplit
arrowsplit

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bütün hollywood klişelerini yıkan, "düşük bütçeyle bunu çekiyorlarsa sağlam bir bütçeyle ne çekerlerdi acaba?" dedirten, salonda sinemadan anlayanla anlamayanı net bir şekilde ayırt etmenizi sağlayan, hayatımda gördüğüm en gerçekçi aksiyon sahnelerine sahip bilimkurgu. 35 mm'lik bir filmi handycamde çekmemişler tabii ki. Sadece handycamde çekilmiş havası vermişler. Sadece bu farkı dahi ayırt edemeyecek kadar sinema cahili ne kadar çok insan olduğunu göstermesi bile takdire şayan.

Eğer yeniliklere kapalı bir insansanız kesinlikle bu filmi görmeyin. gidin Godzilla, Indipendence Day falan izleyin. Ama gerçek bir aksiyon nasıl olur, beyaz perdeye nasıl aktarılır görmek istiyorsanız bu film tam size göre.

Muhteşemdi...
lookthismoon
lookthismoon

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gitmeyenin çok şey kaybedeceği bir film. klasik canavar kurgulu filmlerden hemen sıyrılıyo. filmin baştan son ana kadar da sıradan bir insanın kamerasından çekilmiş gibi yapılması zaten en büyük farkı. filmin hiç beklenmedik anlarında yaşanan aksiyon sahneleri de sizi etkisi altına alacak.
eğer bu sıralar sinemaya gitmek isyorsanız tercihiniz arasında ilk sırada yer almalı.
ayhan20000
ayhan20000

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim bir harikaydı arkadaşlar. yanımdaki arkadaşım etkisinden kurtulamadı hala. çok gerçekçiydi. tam bir başyapıt . tavsiye ederim....
yarasayns
yarasayns

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
daha film çıkmadan puan veriyorlar sakın aldanmayın. dfilmi önceki gün özel bir göserimde izledim. el kamerasıyla çekilmeş havası verilmiş bunu içinde gözleriniz çok yoruluyor eve tbu doğru ama ses efektler görüntü felan çok iyi...
Rinnegan
Rinnegan

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Sırf gerçekçilik için sallanan uyduruk bir kamera kullanmaları bir yana, filmin sadece 2 yerinde canavarın gözükmesi kötü birşey. Hadi devamı geldi diyelim. Yine sallanan kamerada başımız ağrıyacak. Oldukça kötü bir film. Çıkmadan önce merak uyandırmıştı elbette. İyi yorumlara aldanmayın diyeceğim ama bu sefer de kötü yorumlara aldanmayın diyenler çıkacak. Lost most anlamam kardeşim, yönetmen aynı bile olsa bu filmde batırmış. Ayrıca Lost’u da sevmem. Bir de 30 milyon dolarlık bütçesi var diye 'aa hemen gidelim' demeyin. Süper bir film yapma şansaları varken kendi elleriyle bu şansı yok etmişler.
keysisertaf
keysisertaf

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
mantıksız,vasat ve sıradan konulu ama farklı bi canavar filmi.amatöt cekim havası hoşuma gitti gercekten saçma bi filme gerceklik payı katmaya calışmış ve basarmışlar.filmin genelinden hoşlanmadım desem yalan olur.sürükleyici ve izlenebilir bi film
samove
samove

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Godzilla ve Blair Cadısı filmlerini harmanlayın ve ortaya çıkan sonuç eşittir,Cloverfield.
Yaratık saldırısına uğrayan New York ta bundan kaçmaya çalışan insanların gözünden hatta el kamerasından dehşeti gözler önüne seren Cloverfield Lost un yapımcısı j j abrams'ın elinden çıkma.
Süprizlerle dolu 1 film.Herkese iyi seyirler.
dogusyabasun
dogusyabasun

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar sakın izlemeyin abarttılar meraklandırdılar iğrenç bir film el kamerasıyla çekilmiş sahneleri oldukça fazla paranıza yazık
the-pentagram
the-pentagram

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmi tamamen izleyen birisi olarak bence oldukça iyi.özellikle filmin sonu bence sürpriz bir bitime sahip.filmin yarısından fazla bir kısmını bir handycam camından seyrediyorsunuz.ben çok beğendim.öyle sıradan bir canavar filmi değil.sesler zaten yeteri kadar koltuğa çiviliyor sizi.pişman olmazsınız izleyin derim